به لیست بلند بالای آسیب های زندگی مدرن، این آمار آخر سازمان سلامت جهانی را هم اضافه کنید که خبر از بیش از یک میلیارد جوانی می دهد (میان 12 تا 35 سال) که در معرض آسیب جدی شنوایی قرار دارند، آنقدر جدی که ممکن است شنوایی خود را کاملا از دست دهند!
60 درصد این افراد ساکن سرزمین های توسعه یافته همچون آمریکای شمالی و اروپا هستند، جایی که قدرت خرید و دسترسی به پخش کننده های صوتی با کیفیت همچون آیپاد به وفور وجود داشته و استفاده دائمی از آنها امری رایج است. مابقی جهان که آن 40 درصد را شامل می شوند، شنوایی خود را به واسطه کنسرت های موسیقی و کلوب های شبانه از دست می دهند (خوشحالیم از این دغدغه ها نداریم!).
بر پایه اصول پزشکی، قرار گیری در معرض صدای 85 دسی بلی تا 8 ساعت و یا 100 دسی بلی به مدت 15 دقیقه برای شنوایی (و البته اعصاب) کاملا مخرب بوده و خطر کر شدن یا دستکم ضعف جدی شنوایی را در پی داشته و حس شنوایی نیز از آن مواردی است که با رفتنش دیگر برگشتینخواهد داشت. برای درک بهتر از میزان بلندی صدا، سر و صدای محیط شهری در ساعت شلوغی حدود 85 دسی بل بوده و مشابه آن را در استادیوم های ورزشی می توانیم بیابیم. به این ترتیب بایستی از حجم تفریحات خود بکاهیم!
هندزفری ها رو نباید فراموش کنیم.
مطمعنم نصف بیشتر مردم شب ها به اهنگ گوش میکنن حداقل 2 ساعتی
سلام دوست عزیز
بله موسیقی بلند به گوشی آسیب میرساند. براساس استاندارد موجود صدای حدود 25 تا 30 دسی بل برای انسان منطقی است. یک استاندارد محاسبه دارد که می توانید در این لینک ([url]”http://www.earinfo.com/how-to-read-a-hearing-aid-test/”[/url]) ببینید چطور می توانید محاسبه کنید.
امید وارم با رعایت این نکات برای هیچ کس همچین اتفاقی نیفته.
یعنی گوش کردن 3 ساعت موسیقی در طول شبانه روز آسیبی به گوش ما نمیزنه ؟ چند دسیبل صدا برای گوش مناسبه ؟چطور میتونم بفهمم بلندی صدا تا 5 دسیبل به چ صورت حاصل میشه ( روی اسمارت فون ها )
با سلام عرض خسته نباشی می خواستم بگم شما یکی از بهترین سایت های خبرهستید :inlove: :inlove:
اما می خواستم بگمیه وبلاگی دارم می خواستم بازدید کندگان شما هم از وبلاگ من دیدن کنن: :laugh:
music-dl.mihanblog .com
نظر یادتون نره