ساخت یه کارخانه بزرگ در کشوری مانند چین که با توجه به جمعیت و شرایط صنعتی حاکم برای آن با مشکل تامین برق مواجه است، مشکلات فراوانی می تواند به وجود آورد. اما اپل که برای هر مشکلی یک راه حل مناسب و کارآمد دارد، به نظر شما برای تامین برق مورد نیاز در کارخانه و منازل چین با مشکل روبرو می شود؟
ساخت کارخانه یک سرمایه گذاری طولانی مدت است که باید به بهترین نحو ممکن در هزینه ها صرفه جویی کرد تا سود دهی افزایش یابد. هر چند ممکن است صرفه جویی در عدد و ارقام بسیار کوچک باشد، اما وقتی همین مقادیر ناچیز را در چند یا چندین سال محاسبه کنید متوجه اهمیت موضوع می شوید. برای تولید برق روش های متعددی وجود دارد که در بیشتر حالات به یک منبع انرژی دیگر نیاز خواهید داشت، اما اپل قصد دارد به گونه دیگری برخورد کرده و از انرژی خورشید برای تامین برق در چین استفاده کند. سلول های خورشیدی به کار رفته در سه منطقه شمالی، جنوبی و شرقی می تواند 200 مگاوات انرژی تولید کند و اپل قصد دارد تا با ساخت نیروگاه خورشیدی جدید در منطقه سیچوآن، چهل مگاوات دیگر به این مقدار اضافه کند. در نهایت انرژی تولید شده می تواند برق 265 هزار خانه را تامین کند. در مرحله بعدی اپل با همکاری چند کارخانه چینی قصد ارائه 2 گیگاوات انرژی با استفاده از سلول های خورشیدی دارد. این پروژه طبق تعهد اپل و سایر کارخانجات باید در مدت 5 سال آینده به بهره برداری برسد. همچنین فاکسکان نیز تا سال 2018 می تواند با استفاده از نیروگاه خورشیدی خود 400 مگاوات انرژی برای کارخانه ساخت iPhone در ژنگ ژو تولید کند.
در نظرسنجی بهترین تلفن هوشمند سال 2015 به انتخاب کاربران وب سایت سخت افزار شرکت کنید! برای ثبت رای و آگاهی از روند اجرای مسابقه می توانید از صفحه ویژه این مسابقات دیدن کنید.
کاملا درسته.
چین با اون بزرگی و اون همه جمعیت مشکلش رو باید اپل حل کنه.
مقایسه کردن چین با ایران کاملا اشتباه هست…شرایط و امنیت ملی اونها کاملا با ما متفاوت هست…
در طول 200 سال اخیر انقدر از انگلیس و فرانسه و امریکا رودست خوردیم که برای جواب دادن و امار کردنشون چندین جلد کتاب میشه نوشت…
یادتون نرفته که خونها وارداتی فرانسه ایدزی بودند! یادتون نرفته که کلی پول ایارن رو به بهانه های مختلف بلوکه کردند…
الان اگه ایران بود می گفتند اپل برای جاسوسی و وابسته کردنمون داره میاد !!!!!!!!!!!!!!
بعد می اومدن پروژه رو می دادند به یه پیمانکار داخلی گردن کلفت بعد اونم می اومد مجدداً پروژه رو با گرفتن مقدار زیادی پول به پیمان کار بعدی می داد و همینطور دست به دست میشد یه عده میلیاردر می شدند و پروژه هم جزو پروژهای همیشه ناتمام به زندگیش ادامه می داد …………