سری کارت گرافیکهای Flux شرکت GUNNIR، به تازگی و مخصوص کارت گرافیکهای تازه عرضه شده Arc A750 و Arc A770 توسعه پیدا کردهاند و سایت Expreview این فرصت را داشته که یک دستگاه کارت گرافیک GUNNIR Arc A770 Flux را تست کند. شرکت GUNNIR چهار مدل از این سری عرضه کرده که در دو رنگ مشکی و آبی هستند. کارت گرافیک تست که در مورد آن صحبت میکنیم، به رنگ آبی است.
کارت گرافیکهای GUNNIR Flux طراحی کاملاً سفارشی با سه فن خنک کننده دارند که انرژی مورد نیاز مدارات تغذیه 4+8 فازی آنها از طریق یک جفت درگاه 8 پین تأمین میشود. همانطور که گفتیم، خنک کننده این کارتها به سه فن خنک کننده مجهز شده و تنها دو اسلات اشغال میکند – خنک کنندهای که حتی برای اورکلاک کارت گرافیکهای Arc A7 نیز کافی است.
کارت گرافیک GUNNIR Arc A770 Flux 8GB
همان طور که میدانید، کارت گرافیک Arc A770 در دو نسخه 8 و 16 گیگابایتی عرضه میشود. مدل مورد بحث ما، نسخه 8 گیگابایتی کارت گرافیک Arc A770 است. مدل مرجع کارت گرافیک Arc A770 بیشینه فرکانس 2100 مگاهرتزی دارد، اما کارت گرافیکهای سری Flux تا فرکانس 2400 مگاهرتز به صورت کارخانهای اورکلاک شدهاند. سرعت حافظههای این کارت گرافیک 16 مگابیت بر ثانیه و یکسان با کارت گرافیک Arc A750 است، در حالی که حافظههای نسخه Limited Edition سرعت 17.5 گیگابیت بر ثانیهای دارند.
کارت گرافیک GUNNIR Arc A770 Flux در فرکانس 2400 مگاهرتز که نسبت به فرکانس مرجع 300 مگاهرتز بیشتر است، شرایط کاملاً مطلوبی دارد. دمای کارت حین استرس تست 3DMark و در همین فرکانس، از 67 درجه سانتی گراد فراتر نرفت.
اما Expreview به این فرکانس بسنده نکرده و کارت گرافیک Arc A770 را تا فرکانس 3049 مگاهرتز نیز اورکلاک کرده است، البته کارت در این شرایط پایداری نداشته و نتوانسته برای مدت زمان طولانی فعالیت کند. بیشترین فرکانس پایداری که این کارت توانست تحمل کند 2650 مگاهرتز بود که همچنان 550 مگاهرتز از نسخه مرجع بیشتر است.
کارت گرافیکهای سفارشی Arc A7 بسیار کمیاب هستند و تقریباً هیچ بررسی کنندهای به آنها دسترسی نداشته است. متأسفانه تنها سه شرکت تاکنون کارت گرافیک سفارشی از این سری تولید کردهاند که هر کدام از آنها در یک سری کشور خاص به فروش میرسد. امیدواریم که با گذر زمان، تنوع مدلها و وضعیت دسترسی کارت گرافیکهای Arc A7 شرکت اینتل نیز بهبود یابد.
دیدگاهتان را بنویسید