رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از احتمال تغییر تعرفهه ای اینترنت برای مشتریان کم مصرف خبر داد. فلاح جوشقانی اظهار داشت که یکی از نگرانیهای اپراتورها این بود که مشترکان کممصرفی که سرعت بالا میخواهند به سمت اپراتورهای دیگر بروند، به همین دلیل از ما خواستند این امکان تغییر تعرفه را برایشان فراهم کنیم. بر همین اساس با بررسیهای انجام شده، پیشنهادی از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به وزیر ارتباطات ارائه شده تا مطابق با آن تعرفهای برای مشترکان کم مصرفی که نیاز به اینترنت با سرعت بالا دارند تدوین شود.
طرح اینترنت نامحدود با مصرف منصفانه از آذر ماه سال 96 اجرایی شد، اما در همان زمان نیز ابهاماتی در پی داشت و ناراضایتی مبنی بر وجود محدودیت با عنوان “مصرف منصفانه” در میان کاربران دیده می شود. جهرمی، وزیر ارتباطات در پاسخ به این انتقادات گفته بود که در مقایسه با تعرفه قبلی، حداقل حدود 30 درصد کاهش هزینه با اجرای این طرح برای کاربران پیش بینی میشود. او اطمینان داده بود که حتی با وجود مفهوم مصرف منصفانه بیش از 80 درصد کاربران دیگر نیازی به خرید حجم یا پرداخت هزینه اضافه نخواهند داشت. همچنین سرعت خریداری شده باید بوسیله شرکتها تضمین شود و اشتراک بین تعداد زیاد کاربر در اینجا معنا ندارد.
در مدل سابق برای سرویس دو مگابیت بر ثانیه با سقف مصرفی ۱۰ گیگابایت باید ۳۵ هزار تومان پرداخت میشد. حالا برای سرویس دو مگابیتی با حجم مصرف عادلانه ۲۰ گیگابایتی، ۲۵ هزار تومان پرداخت می شود که عملا ۳۰ درصد کاهش در هزینه و ۱۰۰ درصد رشد در میزان مصرف خواهد داشت. در سرویس ۱۶ مگابیتی هرچند پرداخت با رشد ۶۰ درصدی مواجه شده اما میزان مصرف رشد ۱۲۰۰ درصدی را نشان میدهد. اما در شرایطی که خود وزیر ارتباطات هم اذعان دارد حدود ۷۰ درصد کاربران، مصرف ۷ تا ۱۰ گیگابایتی را در ماه تجربه میکنند، به نظر میرسد که به کاربران کممصرف بیتوجهی شده بود. از همین رو، در اواخر سال 96 جهرمی اذعان کرد: در تعرفه جدید، مشترکین کممصرف که پهنای باند بالا نیاز دارند، فاقد انتخاب مناسب هستند. برای رضایت این دسته از کاربران، پیشنهادهایی در حال بررسی است که تلاش میکنیم تا فروردین ماه به نتیجه نهایی برسد.
حالا باید دید که پیشنهاد سازمان تنظیم مقررات مورد قبول وزارت ارتباطات واقع می شود و کاربران کم مصرف بالاخره طرحی که از مدت ها قبل مد نظرشان بود را دریافت خواهند کرد یا خیر.
ببین اینجا ایرانه
و سرعت اینترنت هیج وجه بالا نمیره نخواهد رفت چون اینا کلن با اینترنت مخالفن وگرنه سرعتمون خیلی بیشتر از اینا بالاتر میره ولی بخاطر مساعل سیاسی نمیزارن
همیشه اول تصمیم میگرند و عملیاتی میکنند بعد تازه میشینن فکر میکنند . یعنی اون بابایی که میخواست مثلا اینترنت رو ارزون کنه نمیدونست که 90 درصد استفاده کنندگان سرعت بالا با حجم معمولی نیازشون هست و همه مردم گیمر و غیره .. نیستند . اصلا سرعت 1 مگ و 2 مگ یعنی چی ؟ کلا سرعتها باید از 16 شروع بشه در بدترین حالت ممکن و اگه کسی سرعت بیشتر نیاز داشت اونوقت پول بیشتر بده . اینترنت با سرعت 2 مگ یعنی وقت حروم شدن و اعصاب خورد شدن . باید کلا همه تعرفه های سرعت پایین برای همیشه حذف بشه . کشور ما کشور فقیر و جنگ زده نیست که نتونه از پس هزینه این جور چیزها بر بیاد . ما مردم ایران باید بهترین کیفیت زندگی رو نسبت به کشورهای عربی داشته باشیم چونکه هم ثروت کشورمون دست کمی از اونها نداره و هم خود ما ایرانی ها کارایی خیلی بهتری نسبت به عرب ها و کشور های اطراف داریم . همیشه باید بهترین برای ایرانی باشه چونکه هم موقعیتش رو داریم و هم قدرتش رو . اما متاسفانه سیاست ها …