هواوی به تازگی از میت 20 و میت 20 پرو، پرچمداران جدید خود رونمایی کرد تا به کاربران و رقبای خود بفهماند باید این سازنده چینی را به عنوان یکی از سازندگان خلاق و نوآور گوشی های هوشمند کاملا بپذیریم. هواوی برای طرفداران خود پرچمدارانی زیبا و البته بسیار قدرتمند با مشخصات فنی چشمگیر تدارک دیده است و در عین حال، قابلیت هایی را در آنها گنجانده است که تا پیش از این در هیچ گوشی هوشمند دیگری شاهد نبودیم. در واقع وسواس خاصی از سوی هواوی برای طراحی و ساخت پرچمداران جدید این کمپانی صورت گرفته است که نتیجه آن پرچمداری بسیار شایسته است. در این مطلب میخواهیم نگاهی داشته باشیم به خاص ترین ویژگی و امکانات منحصر به فرد پرچمداران جدید هواوی. همراه ما باشید.
اولین گوشی های هوشمند با قابلیت پشتیبانی از 21 LTE
میت 10، پرچمدار سال قبل سری میت هواوی اولین گوشی هوشمند جهان با توانایی پشتیبانی از LTE Cat.19 با حداکثر سرعت دانلود 1.2 گیگابیت بر ثانیه بود. شرکت های مختلفی امسال در تلاش بودند که مودمی با سرعت دانلود بیشتری توسعه دهند اما هواوی پیشقدم شد و با در نظر گرفتن یک مودم بیسیم LTE Cat.21 در چیپست جدید خود از رقبا پیشی گرفت. با این مودم، میت 20 میتواند اطلاعات را با سرعت فوق العاده بالای 1.4 گیگابیت بر ثانیه دریافت کند. نقش مهم اوپراتور و فناوری های شتاب دهنده برای رسیدن به چنین سرعتی محفوظ است. همچنین اگر مودم روتر خانگی شما توانایی بالایی داشته باشد، به لطف پشتیبانی از استاندارد 802.11 a/b/g/n/ac و فرکانس 2.4 و 5 گیگاهرتز، این دو پرچمدار میتوانند به سرعت دانلود 1.7 گیگابیت بر ثانیه از طریق شبکه وای فای دست پیدا کنند.
اولین چیپست 7 نانومتری جهان بر روی یک دستگاه اندرویدی
یکی از جذاب ترین قسمت های پرچمداران جدید هواوی، چیپست پردازشگر آنهاست. هواوی در هر دو مدل میت 20 و میت 20 پرو از چیپست Kirin 980 استفاده کرده که لقب اولین چیپست 7 نانومتری جهان را به دوش میکشد. این چیپست از تمام پردازنده هایی که بر روی گوشی های اندرویدی تا به امروز استفاده شده قدرتمندتر است و تنها پردازنده ای که بالاتر از خود میبیند، A12 Bionic اپل است که در گوشی های آیفون 10اس و 10 اس مکس این کمپانی قرار گرفته است.
اولین پرچمدار با باتری بیش از 4000 میلی آمپر ساعت (میت 20 پرو)
تا پیش از میت 20 پرو، هیچ گوشی هوشمند پرچمداری از باتری با ظرفیت بیش از 4000 میلی آمپر ساعت برخوردار نبوده است. گلکسی نوت 9 سامسونگ مجهز به یک باتری 4000 میلی آمپر ساعتی است و هواوی با خود عهد بسته بوده که از نظر ظرفیت باتری هم بهترین پرچمدار سامسونگ را به چالش بکشد. بدین ترتیب از یک باتری 4200 میلی آمپر ساعتی در میت 20 پرو استفاده کرد. با برخورداری از نمایشگری با کیفیت QHD+، احتمالا این باتری بزرگ میتواند برای یک روز کاری سنگین انرژی مورد نیاز دستگاه را تامین کند. با اینکه این ظرفیت فوق العاده از باتری فقط شامل مدل پرو شده، اما میت 20 معمولی هم دارای باتری 4000 میلی آمپر ساعتی است که به واسطه برخوداری از صفحه نمایش FHD+، انتظار میرود زمان شارژدهی این دو تفاوت محسوسی با یکدیگر نداشته باشند.
هر دو قابلیت تشخیص سه بعدی چهره و سنسور اثر انگشت اولتراسونیک (میت 20 پرو)
سیستم تشخیص چهره ای که هواوی در میت 20 پرو به کار گرفته با دیگر نمونه هایی که در اکثر گوشی های اندرویدی یافت میشود کاملا متفاوت است. در این سیستم صرفا از دوربین سلفی و یا سنسور مادون قرمز برای تشخیص چهره استفاده نمیشود بلکه هواوی از یک سیستم تشخیص سه بعدی چهره در میت 20 پرو به کار گرفته که سیستم عملکرد آن بسیار شبیه به Face ID و فناوری TrueDepth اپل است. پس طبیعتا باید قابلیت ایموجی کارتنی و متحرک که در آیفون ها وجود دارد در پرچمدار هواوی نیز وجود داشته باشد. هواوی این قابلیت در میت 20 پرو 3D Live Emojis نامیده است.
اما تنها گزینه امنیتی بایومتریک پرچمدار حرفه ای هواوی نیست. سازنده چینی میت 20 پرو را به حسگر اثر انگشت درون نمایشگر از نوع اولتراسونیک مجهز کرده است. استفاده از نسل دوم سنسورهای اولتراسونیک در یک گوشی هوشمند، برای اولین بار در میت 20 پرو رخ داده است. این سنسور 30 درصد سریعتر قفل دستگاه را نسبت به نسل اول آن باز میکند و دقت بیشتری هم دارد. گوشی های مختلفی پیش از این به اسکنر انگشت یکپارچه با نمایشگر روانه بازار شدند اما سنسور آنها، همگی از نوع اپتیکال بوده که به مراتب کم دقت تر و آهسته تر از سنسورهای اولتراسونیک است. سامسونگ هم احتمالا در گلکسی 10 از نسل دوم سنسورهای اولتراسونیک استفاده خواهد کرد.
نسبت تصویر به بدنه بسیار بالای میت 20، کم نظیر حتی در پرچمداران
بر خلاف میت 20 پرو، نمایشگر میت 20 معمولی یک ناچ قطره ای بسیار کوچک دارد که مقدار بسیار ناچیزی از نمایشگر را اشغال کرده است. در حالی که حاشیه نمایشگر اکثر پرچمداران 2018 ناچیز و نسبت نمایشگر به بدنه درآنها طبیعتا بالا بود، اما میت 20 از نسبت نمایشگر به بدنه ای بسیار حالا حتی در قیاس با پرچمداران دیگر برخوردار است. این نسبت در میت 20 برابر با 88 درصد است بدون اینکه حاشیه پائین نمایشگر چندان زیاد باشد.
لنز 20 مگاپیکسلی فوق عریض جدید
سال گذشته هواوی اولین گوشی هوشمند با دوربین سه گانه (لنز اصلی 40 مگاپیکسلی) را معرفی کرد. امسال در میت 20 تغییراتی در لنزهای دوربین سه گانه این پرچمدار صورت داد. بدین ترتیب سنسور مونوکروم حذف شد و جای خود را به یک لنز زاویه عریض با رزولوشن 20 مگاپیکسل داد. با این لنز، میتوانید تصاویری از مناظر با گستردگی وسیع تری را ثبت کنید یا در یک عکس دسته جمعی، دردسری برای گنجاندن آدم های بیشتری درون کادر نداشته باشید. همچنین به لطف این سنسور میتوانید تصاویر ماکرو بی نظیری را با میت 20 هواوی ثبت کنید.
شارژ فوق سریع 40W و شارژ وایرلس 15W
یکی از دیگر نقاط عطف میت 20 پرو هواوی، شارژر پرقدرت 40 واتی آن است. قدرت این شارژر بر روی کاغذ کمتر از شارژر 50 واتی VOOC، فناوری شارژ سریع جدیدترین گوشی های اوپو است اما با این حال میتواند باتری 4200 میلی آمپر ساعتی پرچمدار هواوی را در کمتر از 1 ساعت شارژ کند و 70 درصد از ظرفیت آن را فقط طی 30 دقیقه پر کند. به لطف فناوری SuperCharge 2.0، قدرت شارژ بیسیم پرچمداران جدید هواوی نیز به 15 وات رسیده است که بر خلاف اکثر شارژهای بیسیم، میتواند دستگاه را با سرعت بسیار بالایی شارژ کند.
فرکانس دوگانه GPS
میت 20 پرو هواوی مجهز به سیستم فرکانس دوگانه همزمان L1+L5 است بنابراین سیستم GPS این دستگاه بسیار دقیق تر است و حتی در شهرهای شلوغ با ساختمان های بلند و بزرگراه های متعدد میتوان عملکرد بسیار مناسبی از خود نشان دهد. به لطف اندروید پای پیشفرض میت های جدید، توسعه دهندگان توانسته اند از سنسورهای بیشتری(همچون شتاب سنج و فشار سنج) برای موقعیت یابی دقیق دستگاه استفاده کنند و با سیستم فرکانس دوگانه، سیگنال های رادیویی بیشتری را از هر ماهواره دریافت کنند.
دیدگاهتان را بنویسید