چندی پیش بود که دولت با صدور یک بخشنامه اعلام کرد که تمامی شرکت های سرویس دهنده اینترنت ملزم به اجرای طرح تفکیک اینترنت داخلی و خارجی هستند.حال معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری اعلام کرده است که 3 شرکت از تمامی شرکت های موجود ارائه دهنده اینترنت تا به امروز این طرح را اجرا کرده اند.
به گزارش مهر، حسین فلاح جوشقانی معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری در این باره گفت: یکی از موضوعات مهم در مصوبه ۲۳۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، جداسازی ترافیک اینترنت داخل و خارج است که این موضوع علاوه بر کمک به تبادل ترافیک و محتوا در داخل کشور، بهبود کیفیت خدمات و کاهش هزینه برای مردم را در پی دارد. براین اساس موضوع جداسازی ترافیک اینترنت داخل و خارج کشور برای کاربران، با توجه به مهلت زمانی تعیین شده در مصوبه ۲۳۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در دست پیگیری است.
وی گفت: در حال حاضر شرکتهای آریا رسانه تدبیر (شاتل)، آسیاتک و حلما گستر خاورمیانه جداسازی ترافیک داخل و خارج را انجام دادهاند و از بقیه شرکتهای ارائهدهنده خدمات دسترسی به اینترنت نیز، درخواست شده است تا برنامه زمانبندی اجرای این بخش مهم از مصوبه ۲۳۷ را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی اعلام کنند.
معاون رگولاتوری با بیان اینکه با ابلاغ و اجرای مصوبه ۲۳۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه ارائه سرویس اینترنت پرسرعت مبتنی بر فناوری ADSL و Wifi از ابتدای مردادماه کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: این کاهش هزینه با بررسی زنجیره هزینههای ارائه خدمات اینترنت در سبد خانوار بر مبنای قیمت عادلانه روز انجام شده و در راستای اهداف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر کاهش هزینه دریافتی از مشترکان اینترنت است.
وی با اشاره به اینکه کاهش تعرفه، افزایش رضایت کاربران و تقویت استفاده از شبکه ملی اطلاعات از اهداف مصوبه ۲۳۷ بوده است عنوان کرد: در خدمات دسترسی به اینترنت پرسرعت ADSL و Wifi بصورت غیرحجمی، مشترکان علاوه بر استفاده از خدمات اینترنت بینالملل، میتوانند با استفاده از محتوای داخلی و در نتیجه مصرف بیشتر حجم ترافیک داخلی، ضمن دریافت سرویس با کیفیت بالاتر، هزینه دریافت خدمات خود را کاهش دهند.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
اتفاقا طرح همینه ابتدا جداسازی بعد به عنوان تحریم قطع اینترنت جهانی خوده وزیر ارتباطات تو اخبار همین جمله رو گفت پیش پیش که اگه یه موقعی اینترنتو غرب تحریم کرد ما ارتباط داخلیمونو داشته باشیم و بله همونی که چین و دیگر دوستان سر کارند.
داداش دمت گرم تو که سر صف هستی یه نوبتم واشه ما بگیر B-)
خودتم جز همون بقیه حساب کردی یا حسابت کنم؟
تو درک کردی این طرح چیه دیگه واسه بقیه کافیه=smile
دوست عزیزم از اینکه مثل اوون دوست بالایی که یخورده خشونت داشت و سعی کرد با عصبانیت ندونستنم رو به رخم بکشه این کار و نکردی ممنون
حرفت حسابه اما یه نکته چقدر مطمئنی این کار رو مسئولین (که واقعا به فکر مصرف کننده هستند:smiley7) درست انجام میدن منظورم جداسازیه و طرز قیمت گذاری ؟
یادتونه چند وقت پیش همین نظر سنجی رو توو همین سایت گذاشتن چند نفر مخالف بودن آخه نه پتانسیلش هست و نه یه فکر درست پشتش از اینکه چین رو مثال زدم بخاطر این بود که اینترنت ملی خودش رو راه انداخته و حق دسترسی به شبکه جهانی رو محدود کرده
البته من دعا میکنم که بدبینی من نادرست باشه و حق با شما باشه چون اصلا دوست ندارم تبدیل بشیم به یه کشوری بسته
و همیکنه هزینه ها (اگه اعمال بشه) کم بشن از طرح استقبال هم میکنم =smile
ممنون از جواب صریحت ولی کاش شما هم یه نیگاه درست و حسابی البته بدون زدن عینک خوشبینی دور و برت رو بندازی البته با احترام دوست عزیز =smile
این طرح کجاش مشکل داره از نظر شما ؟
اصلا به معنای واقعی این موضوع رو درک کردی که جداسازی ترافیک داخلی و خارجی چی هست و نتیجش چیه … یا فقط رفتی تو صف نونوایی ایستادی شنیدی که شاطر و نون درار دارن درباره این موضوع صحبت میکنن شما هم سریع فهمیدی که شدیم چین رفت پی کارش ، اون گوشه کتر افکارت هم یادت افتاد که داد بزنی شاطر برا منو خاش خاشی بزن!
سلام
در کره جنوبی هم همینطوره شبکه ملی اطلاعات و شبکه جهانی در کنار هم هستند و سایت های پخش فیلم و سریال و محتوای کره ای بر بستر شبکه ملی اطلاعات کره قرار داره و هم برای شرکت ها و هم برای مردم بسیار به صرفه هست .
شما وقتی از آپارات فیلم می بینید
و وقتی از از یوتیوب فیلم می بینید
برای شرکت های اینترنت 2 مدل هزینه دیتا دارید :
– یکی پهنای باند داخل کشور ( ارزان )
– دومی پهنای باند داخل + خارج ( گرانتر )
امـــا
با شما هر دو رو با قیمت پهنای باند خارج از کشور حساب می کنند :-L
خیلی از سایت ها که ما در شبانه روز بررسی می کنیم از پهنای باند داخلی استفاده می کنه پس چرا باید هزینه اینترنت جهانی براش پرداخت کنیم
امیدواریم که به 28 وب سایت کره شمالی نرسیم ………..:-o:-o:-o
یعنی داریم میشیم چین دقیقا تمام سیاستهای مزخرف اونارو به سرعت کپی میکینم جز خوباشو