چین با جمعیت فراوانی که دارد یکی از بازار های مهم برای بسیاری از کمپانی های مرتبط با فناوری دیجیتال به شمار آمده و هر یک سعی میکنند تا با تحمل شرایط و محدودیت ها، نفوذ خود را در این کشور افزایش داده و موقعیت خود را در این بخش از جهان بهبود بخشند. در مقابل دولت چین نیز گاهی اوقات دست به اقدامات جالبی در برابر این کمپانی های عظیم زده و برایشان دردسر میتراشد. آخرین نمونه از این اقدامات، جریمه مالیاتی 140 میلیون دلاری برای مایکروسافت است!
چین تا کنون بر سر مسائل مختلف از مایکروسافت ایراد گرفته بود. برای مثال سیستم عامل ویندوز XP هنوز یکی از پر کاربرد ترین سیستم عامل ها در ادارات دولتی است، زیرا دولت چین ویندوز جدید را محصولی گرانقیمت دانسته و در ضمن گاهی اوقات به ایمنی آن ایراد می گیرد. پایگاه خبری Xinhua چین اخیراً اعلام کرده یک کمپانی جهانی که اسمش با حرف M شروع می شود و در لیست Fortune 500 قرار داشته و در سال 1995 نیز دفتری در چین تاسیس کرده (تمامی این توصیفات تنها به یک کمپانی اشاره دارد و آن هم مایکروسافت است!) به علت تخلفات مالیاتی باید مبلغ مالیات و سود برابر با 137 میلیون دلار را پرداخت نماید. در ضمن مایکروسافت ملزم شده تا مبلغی در حدود 16 میلیون دلار نیز بابت پوشش دهی مالیات های سال آینده خود نیز پرداخت نماید.
مسئولان چین اعلام کرده اند که مایکروسافت از این بابت عذر خواهی کرده و تصمیم گرفته مالیات و جریمه در نظر گرفته شده را پرداخت کند، اما هنوز خود مایکروسافت چیزی در زمینه این اتهام اعلام نکرده و به نظر میرسد این اعلان در واقع مسیری است که چینی ها علاقمندند از سوی مایکروسافت طی شود! مایکروسافت متهم است با استفاده از روش های غیر قانونی از پرداخت مالیات در چین سر باز زده و به همین خاطر باید این جریمه ها را متحمل شود. در حال حاضر مایکروسافت در چین درآمد خوبی را از استفاده لایسنس این کمپانی روی گوشی های اندرویدی از سوی کمپانی های بزرگی همچون Xiaomi یا Lenovo دریافت می کند.
– فرار مغزهای آیتی کشور به خارج بهدلیل ترس از شکستن قفل محصولات ابداعی آنها در ایران.
با ابن حرفتون مخالفم بیشتر که چه عر کنم تاقریبا همه نرم افزار ها توسط دوستان خوب روسی و چینی هک میشن و کرکشون میکنن این وسط ما ایرانی ها فقط مصرف کننده ایم.
ممنون محمد علی جان
بله رضا جان منم حق رو به شما میدم اینقدر مسئولان مربوطه بی تفاوت بودن به این قضیه که دیگه هیچ جوره نمیشه جمعش کرد مگه ما در کشوری مسلمان زندگی نمی کنیم خب این کارم دزدی محسوب میشه از کارای زشت و ناپسنده که باید جلوگیری بشه دوستم توی فنی حرفه ایی تدریس میکنه می گفت این نرم افزار های قفل شکسته پدر مارو در آوردن یا وسط کار هنگ میکنن یا نتیجه درست و حسابی به ما نمیدن منم بهش گفتم مگه فنی حرفه ایی با آلمان همکاری مشترک برای مهارت آموزی نداره چطوره شما با نرم افزار های نسخه تقلبی کار میکنین گفت کجای کاری دیگه تموم شد الان فقط اسمشه خلاصه سرتو درد نیارم میگفت با همکارا و مسئولان اونجا ی جلسه ایی گذاشتیم منم همین موضوع رو قید کردم بعدش گفتن خب نظر شما چیه منم گفتم فعلا بطور آزمایشی ی نرم افزار آتوکد وارد کنید گفتن چقدر هزینشه گفتم 20 میلیون همونجا ختم جلسه رو اعلام کردن داشتن غش غش به ریشم میخندیدن.
درست میگی اما مردم مقصر نیستن
من نمیتونم صد هزار تومان بدم یه سی دی ویندوز بخرم
کاملا درسته امین جان احسنت.
راستی سینمای هالیودم هم اضافه کن
رضا جان چند سال پیش ایزان میخواست عضو کنواسیون بین الملل بشه که مایکروسافت ایران رو متهم کرده بود به نقض کپی رایت البته حقم داشت با این اوضاع، خلاصه ایران رو به حدودا صد میلیارد دلار خسارت به این شرکت بدهکار دانست. تازه همین رادیو بین الملل چین کشور دوست و برادر ایران آمار درآورد که بطور متوسط روی هر یک از سیستم های کاربران ایرانی بیش از چهار هزار دلار نرم افزار غیرقانونی وجود دارد معادل 12 میلیون تومن حالا خودت حساب سرانگشتی بکن چقدر درمیاد.
کار به همین جا ختم نشد و گوگل در سال ۲۰۱۲ مجبور به حذف ۵۰ میلیون لینک از جستجوگر خود به علت نقض کپیرایت و نگرانی از تبعات حقوقی این مسأله شد.
ایران بدهیشو بده درآمد حاصل از مالیات مایکروسافت پیشکش!
دوست عزیز اگه بخواهیم بدهی رو پرداخت کنیم باید تقریبا بودجه یکسال کشور رو به مایکروسافت بدیم
هیسسس صداشو فعلا درنیار تا پولهای بلوکه شده ایران رو دوباره مصادره نکردن به بهانه بدهی به مایکروسافت و نقض کپی رایت
نگران نباش این کار ایران دستاورد های زیادی هم داشته به شرح ذیل است:
1- ورشکستگی شرکتهای تولیدکننده نرمافزار و محصولات رایانهای، بازیها و ضدویروس ها.
2- فرار مغزهای آیتی کشور به خارج بهدلیل ترس از شکستن قفل محصولات ابداعی آنها در ایران.
3- امکان رسوخ و نفوذ ویروسها، تروجانها و بدافزارهای مختلف، ازجمله ابزارهای جاسوسی رایانهای به دستگاههای کاربران ایرانی.
4- سوءاستفاده هکرها و کرکرها از اطلاعات شخصی کاربران ایرانی.
5- وابستگی هرچه بیشتر ایران به محصولات خارجی بهدلیل فقدان توانمندی شرکتهای داخلی برای تولید داخلی.
6- ناتوانی در تشخیص متخلفان از افراد قانونمند بهدلیل شیوع تخلفات رایانه ای.
7- تأخیر در پیادهسازی فناوریها و سرویسهای دولت الکترونیک در ایران.
ببخشید دوست عزیز اگه سرتو درد آوردم البته خدای من و شما هم بزرگه;)
خیلی گرون حساب میکنن این چینی ها
خوب بود دولت ما هم از ماکروسافت مالیات میگرفت خرج میکرد واسه ساخت کارخونه که امثال منه بیکار نیایم اینترنت کامنت بزاریم