افزایش تنش ها در فضای سایبری بین روسیه و کشورهای دیگر جهان به تدریج وارد فاز پیچیده تری می شود. پس از بروز چندین حمله باج افزاری در ماه های اخیر که یکی از آنها منجر به واکنش سازمان پیمان آتلانتیک شمالی و تعبیر “اقدام نظامی علیه کشورهای عضو ناتو” شد، حالا دولت آمریکا تصمیم گرفته یکی از بزرگترین موسسات امنیتی جهان را به دلیل آنچه ایالات متحده “احتمال همکاری با نهادهای دخیل در انجام حملات باج افزاری” می داند از فهرست نهادهای مورد اعتماد خود خارج کند.
موسسه امنیتی کسپرسکی که در تمامی جهان با نرم افزارها و راهکارهای مبارزه با بدافزارها، ویروس ها و باج افزارها مشهور است به دلیل این تصمیم از فهرست فروشندگان مورد اعتماد دولت آمریکا خارج خواهد شد و به همین دلیل بسیاری از قراردادهای خود در این کشور را از دست خواهد داد. دولت ترامپ اعلام کرده کمپانی امنیت سایبری کسپرسکی را که مقر آن در روسیه است از فهرست شرکت های مورد اعتماد سرویس های IT و تجهیزات تصویربرداری دیجیتال خارج خواهد کرد. برخی از مقامات بلندپایه ایالات متحده گمان می کنند کسپرسکی در حملات باج افزاری اخیر به کشورهای مختلف جهان نقش داشته است.
در پاسخ به این تصمیم، کسپرسکی نیز در بیانیه ای اعلام کرد این کمپانی هرگز با گروه های تبهکاری سایبری و نهادهای دولتی پشتیبانی کننده از آنها همکاری نداشته و نخواهد داشت. آنها همچنین برای انتشار کدهای مرجع مورد نیاز و قرار دادن آنها در اختیار مقامات قضایی برای اثبات بی گناهی خود نیز اعلام آمادگی کرده اند. با این حال به نظر نمی رسد دولت ترامپ که سابقه بسیار پرباری در اتخاذ تصمیمات عجیب داشته تمایل به ادامه همکاری با کسپرسکی نشان دهد و حتی گفته می شود دولت آمریکا قصد دارد ممنوعیت های گسترده ای را برای هرگونه استفاده از راهکارهای امنیتی ارائه شده توسط کسپرسکی در تمامی ایالت های این کشور اعمال کند. کسپرسکی نیز در طرف دیگر اعلام کرده است که تا کنون نتیجه مثبتی از مذاکرات خود با مقامات مرتبط نداشته و این شرکت به دلیل نزاع های سیاسی و شرایط به وجود آمده در حال قربانی شدن است.
دارم از خنده منفجر میشم.نمیدونم چکار کنم شاید سر به بیابون بزارم:)
ما اندازه همین کره شمالی نیستیم.که میگه (ها..ها…نع نع).فقط چیزی که تو این همه سال یادگرفتیم اینه که:
امریکا هیچ غلطی نمی تونه بکونه.
جنگنده نظامیشون از کنار ناو چینی رد میشه لایه مرکزی رایانه جنگنده هک می کنن کل نقشه و طرح های ساخت جنگنده به دست میارن آنی کپی می کنن=))
عجب شما کاراگاه گجت زیاد نگاه میکنی؟؟!!!!!!!
زورشون به هکر ها نمیرسه کم میارن اینطوری عقده خودشونو خالی می کنن:-))
اما چه فایده هکر ها همیشه چند قدم از برنامه نویس ها جلوترن این همه آمریکا از دیوار های چند لایه امنیتی نظامی خودش تعریف می کنه هکرها در عرض چندثانیه ازش رد میشن طوریکه انگار دیواری وجود نداشته توری گذاشتن=))
جنگنده نظامیشون از کنار ناو چینی رد میشه لایه مرکزی رایانه جنگنده هک می کنن کل نقشه و طرح های ساخت جنگنده به دست میارن آنی کپی می کنن=))=))