نگاهي دقيقتر
کنترلر داخلی، مدل JMicron JM551 است و از رابط SATA 2 پشتیبانی میکند و در مجموع، میتوان هارددیسکهایی با حداکثر ظرفیت سه ترابایت روی آن نصب کرد (بعید نیست، در صورت عرضه هارددیسکهایی با ظرفیت بیشتر بتوان با بهروزرسانی نرمافزار کنترلر، از هارددیسکهای با ظرفیت بیشتر نیز پشتیبانی کرد).
اما خلاقیت به همین جا ختم نمیشود. پشت دستگاه دو کلیدکوچک قرار گرفته که به کمک آنها میتوان ترکیببندیهای مختلفی شامل JBOD ،RAID 0 و RAID 1 را برای هارددیسکها تعریف کرد و در نتیجه، میزان خلاقیت را به توان دو رساند! همچنین میتوانید درایوها را در حالتی قرار دهید که هر یک از آنها به صورت یک درایو مجزا روی سیستم شناخته شوند. در کنار کلیدهای پشت، محل اتصال کابل USB 3.0، کلید روشن و خاموش، دکمه ریست و اتصال برق قرار دارند.
اشاره:
Dual: هر درایو به صورت مجزا شناخته میشود.
JBOD: هر دو درایو با هم ترکیب شده و به صورت یک درایو نمایش داده میشود.
RAID 0: اطلاعات همزمان روی هر دو درایو نوشته میشود و کارایی نهایی افزایش مییابد.
RAID 1: یکی از هارددیسکها بهعنوان پشتیبان هارددیسک دیگر عمل میکند.
تست کارایی
برای تست کارایی، یک هارددیسک دو ترابایتی Seagate Barracuda LP(مجهز به پورت SATA 3) را درون دستگاه قرار داده و آن را به پورت USB 3.0 مادربورد ASRock H67M GE/HT مجهز به پردازنده Core i5 2500K، چهار گیگابایت حافظه DDR3 1333 و کارتگرافیک Asus GTX 560 Ti Direct CU II متصل کردیم. همچنین علاوه بر تست هارددیسک، یک بار نیز هارددیسک را بهطور جداگانه به پورت SATA 2 سیستم متصل کرده و تستها را تکرار کردیم .
همانطور که از نتایج مشخص است، کنترلر Zalman به خوبی میتواند از تمامی ظرفیت پورت SATA 2 و هارددیسک استفاده کند. نتایج در بيشتر موارد بسیار نزدیک به هم هستند و به نظر میرسد، در صورتی که Zalman از پورتهای SATA 3 در این محصول استفاده میکرد، کارایی بالاتر هم میرفت (البته در صورت استفاده از هارددیسکهای SATA 3).
دیدگاهتان را بنویسید