با اینکه فیسبوک سخت در حال تلاش برای رفع اتهامات مربوط به روند فیلتر سازی اخبار بر اساس یک محتویات و یک ایدئولوژی محافظه کارانه است، این شبکه ی اجتماعی عظیم و پر طرفدار اکنون با عکس العمل دیگری از سوی دادگاه روبرو است که اتهام جدید این است که فیسبوک URL های پیغام های شخصی کاربرانی راکه اهداف بازاریابی و تبلیغاتی دارند، جستجو میکند. شاکیان این پرونده مدعی هستند که این عمل فیسبوک خلاف قوانین مربوط به حریم خصوصی ارتباطات الکترونیکی است و موجب نقض همین قانون در ایالت کالیفرنیا نیز است. فیسبوک این اتهامات را انکار کرده است و مدعی است که روش کار بدین صورت است که فقط URL کاربرانی که ناشناس هستند چک میشود.
اما شاکیان راهی را برای دستیابی به سورس کد های فیسبوک و مهندسین این شبکه ی اجتماعی پیدا کرده اند و طبق آن مشخص شده است که فیسبوک به اسکن URL ها برای دستیابی به پیام هاص خصوصی کاربران ادامه میدهد و تمامی پیام ها و محتوای آنها را ذخیره میکند. همان گونه که گفته شد فیسبوک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران مورد اتهام قرار گرفته است و با این عمل فیسبوک ، کارمندان این شبکه ی اجتماعی به اطلاعات خصوصی کاربران دسترسی دارند و درنتیجه آنها قادر هستند تا از این اطلاعات در هر زمانی هر سوء استفاده ای را انجام دهند. اگر چه حتی فیسبوک حقیقت جمع آوری URL ها را انکار نکرده است، اما دادگاه یک برگ بنده در دست دارد که به خوبی میتواند به فیسبوک فشار بیآورد و آن هم این است که هیچ کارمندی به هیچ روشی نباید به URL کاربران دسترسی داشته باشد. در نیویورک تایمز این مسئله مطرح شده است و اتهام فیسبوک در آنجا با عنوان “هجوم فنی به عناصر پایه ی برنامه نویسی” ذکر شده است. شاکیان برای رد ادعاهای فیسبوک در مورد حقیقت نداشتن اتهامات ، گزارشی را بر پایه ی بررسی فنی به دادگاه ارائه داده اند. این بررسی ها ثابت میکند که فیسبوک URL ها را از پیام های خصوصی کاربران ثبت و در دیتابیسی به نام تایتان ضبط میکرده است. جدا از ضبط URL ها، محتویات دیگری از جمله زمان و اطلاعات ارسال شده نیر بر روی تایتان به همراه نام کاربری ارسال کننده و دریافت کننده در تایتان ضبط میشده است. به سال 2012 برگردیم زمانی که فیسبوک الگوریتمی را معرفی کرد که تعداد لایک های هر پست را بر اساس تعداد دفعاتی که در آن مورد در پیام خصوصی بحث شده است افزایش میدهد و حقیقت این است که اکنون شاکیان از این مسئله برای متهم کردن فیسبوک به دلیل نقض حریم شخصی متهم میکنند. فیسبوک برای رد این مسئله گفته است که استفاده از الگوریتم ذکر شده کمی بعد از معرفی آن منتفی شده است.
در هر صورت تصمیم گیری در مورد این پرونده مطمئنا زمان بر است. این اولین باری نیست که فیسبوک متهم به نقض حریم خصوصی کاربران شده است و پیش از این نیز فیسبوک به دلیل جمع آوری برخی دیتاهای بایومتریک کاربران متهم واقع شده بود. مطمئنا متتهم شدن به این چنین جرمی جریمه ی سنگینی را به دنبال خواهد داشت و اعتماد کاربران به این شبکه ی اجتماعی نیز بسیار خدشه دار خواهد شد. نظر شما در این خصوص چیست؟
جناب عالی دیدتون به دنیا خیلی منفی میباشد خدماتی که گوگل برای همه افراد بطور یکسان و باز هم میگویم بطور یکسان ارایه میدهد را به جاسوس بازی و دیگر …….. ربط ندهید ………………………….. :smiley9:smiley9:smiley9
از همه باید انتظار داشته باشی پس خودتو اماده کن.:D
مرسی FaceBook :-q:-q:-q:-q
دیگه از Facebook انتظار نداشتیم/-)/-):smiley0
البته گوگل و یاهو و حتی شبکه های اجتماعی مثل توییتر هم از اطلاعات کاربرا سواستفاده میکنن منتها مچ اونا رو نتونستم بگیرن پشت گوگل و یاهو که فکر کنم cia باشه.