هوآوی سال گذشته 11 میلیارد دلار را به خرید محصولات آمریکایی اختصاص داده بود. این کمپانی با پیشبینی تحریمهای آمریکا، امیدوار بود تا با انبار کردن اجزا اصلی و قطعات مورد نیاز بتواند تا حد ممکن از ضررهای احتمالی جلوگیری کند. اما حالا نبود سرویسهای گوگل در اندروید و برنامههای اصلی گوگل در پلتفرم اندروید مشکل اصلی این شرکت در فروش جهانی به حساب میآید. البته به نظر میرسد که وضعیت در بازار داخلی چینی هم به خوبی سابق نباشد، چراکه یکی از کارمندان سابق هوآوی ادعا کرده است که این شرکت با یک ادعا جعلی باعث شده تا او به مدت 251 روز به زندان برود. اتهامی که هرگز ثابت نشد و هوآوی هم هرگز بابت آن عذرخواهی نکرد.
حالا طبق گفته Wilbur Ross، وزیر بازرگانی آمریکا هوآوی در تلاش است تا با متقاعد کردن شرکتهای آمریکایی، قانون را زیر پا گذاشته و معاملات خود را به خارج از کشور منتقل کنند. هوآوی در ماه می و به دلایل امنیتی در لیست سیاه وزرات بازرگانی آمریکا قرار گرفت و به عنوان نتیجه، شرکتهای آمریکایی دیگر بدون تأیید دولت اجازه دادوستد با آنها را نداشتند. آمریکا معتقد است که هوآوی در تجهیزات خود راه نفوذی قرار میدهد که به موجب آن دولت چین میتواند از شهروندان آمریکایی جاسوسی کند. از همین رو قانونگذاران آمریکایی از استفاده از گوشیها و تجهیزات هوآوی هراس داشتهاند. در حالیکه هوآوی همواره این اتهامات را رد کرده است.
راس در گفتوگو با رویترز گفته است:
هوآوی آشکارا در تلاش است تا تولید شرکتها را به خارج از کشور منتقل کند تا این واقعیت که ما آن را در لیست قرار دادهایم دور بزند. هر کسی که تولید محصولات خود را در دور زدن تحریمها به خارج از کشور منتقل کند، قانون آمریکا را زیر پا گذاشته است. این یعنی هوآوی در حال تشویق تأمین کنندگان آمریکایی برای نقض قانون است.
شکایت هوآوی از FCC
البته این تنها اقدام هوآوی برای مقابله با تحریمها و سختگیریهای دولت آمریکا نیست. روز گذشته غول چینی دنیای فناوری در دادگاهی در نیواورلئان دادخواستی علیه FCC تنظیم کرد. کمیسیون ارتباطات فدرال برای توقف همکاری شرکتهای مخابراتی آمریکایی با هوآوی اعلام کرده است که شرکتهایی که با دو شرکت چینی (هوآوی و ZTE) همکاری داشته باشند، یارانهای از صندوق خدمات بینالملل دریافت نخواهند کرد. این یارانه قرار بود که به اپراتورهای روستایی و کم درآمد اختصاص یابد اما حالا FCC به دنبال آن است تا اپراتورها را محبور به جایگزینی تجهیزاتی کنند که از هوآوی خریداری کردهاند. این میتواند به اپراتورهای روستایی آسیب بزند، چرا که آنها به دلیل قیمت ارزانتر این کار را انجام دادهاند و هوآوی به واسطه همین موضوع با تصاحب 28 درصد از سهم بازار، بزرگترین فروشنده تجهیزات شبکه به حساب میآید.
Song Liuping، وکیل هوآوی در واکنش به شکایت این شرکت علیه FCC گفته است:
ممنوع کردن شرکتی مانند هوآوی فقط به دلیل آنکه در چین بنیانگذاری شده است، چالشهای امنیت سایبری را از بین نمیبرد. هوآوی در 21 مورد توضیحات مفصلی ارائه داده که چگونه این تصمیم به مردم و مشاغل دور افتاده آسیب میزند. اما FCC همه آنها را نادیده گرفت.
ازتون بعیده و متاسفانه ناامیدمون کردین،یعنی شما هم از مترجم متن استفاده میکنید ما رو باش فکر میکردیم متن خارجی رو که ترجمه میکنید با استفاده از خلاقیت خودتون ی چیزهایی هم به مطلب اضافه میکنید که جالبتر بشه.
هوآوی آشکارا در تلاش از تا تولید شرکتها را به خارج از کشور منتقل کند تا این واقعیت که ما آن را در لیست قرار دادهایم دور بزند. هر کسی که تولید محصولات خود را در دور زدن تحریمها به خارج از کشور منتقل کند،:o
لا اقل مقاله رو با گوگل ترنسلیت ترجمه میکنید. یه ویرایش هم بکنید که توهین به شعور مخاطب نشه!!:-L