ردیابی در وب سایت ها داستان جدیدی نیست. بسیاری از وب سایت هایی که با کاربران آنلاین در تعامل هستند، جستجوها، رفتار پیمایشی، رفتار کلید ها و هر حرکت ماوس کاربران را کنترل میکنند. محققان مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه پرینستون، تاکنون 50000 سایت را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که 482 سایت، با استفاده از روش جدید ردیابی وب، سیستم کاربران را کنترل میکنند. این موضوع حتی در محبوب ترین وب سایت ها از جمله The Guardian، Reuters، Samsung، Al-Jazeera، VK، Adobe، Microsoft و WordPress دیده شده است. این سایت ها اطلاعات فوق العاده گسترده ای را پس از تجزیه و تحلیل حرکت ماوس دریافت میکنند. این اطلاعات شامل متن هایی است که در هنگام پر کردن یک فرم تایپ میکنید، در نتیجه ممکن است تا اطلاعات مهمی نظیر اطلاعات کارت های اعتباری، رمز عبور، اطلاعات حساس پزشکی را در اختیار سایت ها قرار دهید.
نکته جالب این است که اطلاعاتی که توسط این اسکریپت جمع آوری می شوند نمی توانند به صورت ناشناس نگه داشته شوند، در نتیجه اطللاعات شما با هویتتان پیوند داده خواهد شد. محققان، برخی از شرکت های پیشرو، از جمله FullStory، SessionCam، Clicktale، Smartlook، UserReplay،Hotjar و Yandex که به ارائه خدمات میپردازند را بررسی کردند و دریافتند که این سایت ها اطلاعاتی را از کاربران دریافت میکنند، اما هیچ وقت رمز عبور، نام کاربری و اطلاعات کاربر را ثبت نمیکنند و امنیت مورد نیاز کاربر را فراهم میکنند.
وب سایت های برتر جهان که به ثبت اطلاعات شما میپردازد
بسیاری از شرکت ها اطلاعات کاربران را جمع آوری می کنند و وارد حفظ حریم خصوصی کاربران میشوند. نکتهی دیگر این است که این عمل بدون اطلاع مردم رخ می دهد، در نتیجه این موضوع کمی ترسناک خواهد بود. همانطور که گفتیم کمپانی های بزرگی از این اسکریپت ها در سایت هایشان استفاده میکنند که میتوان به The Guardian، Reuters، Samsung، Al-Jazeera، VK، Adobe، Microsoft و WordPress اشاره کرد. بنابراین، اگر شما در یکی از این وبسایت ها وارد شوید، باید انتظار داشته باشید که همه ی اطلاعات شخصیتان را در اختیار افراد سایت قرار دهید.
اصلا کار درستی نیست حتی اگه ا اطلاعات طرف سواستفاده نشه.