شرکت ایسوس در سال 2017 همراه با شرکت هایی چون ایسر، دل، اچ پی، لنوو و چندی دیگر طی همکاری با مایکروسافت تصمیم گرفتند با پلتفرم واقعیت مجازی ویندوز، هدستی توسعه دهند. تمامی این کمپانی به معرفی هدست موردنظر پرداختند اما عرضه برخی از آنها با وقفه ای رو به رو شد و انجام نگرفت. با قیمتی بین 300 تا 500 دلاری این نوع هدست ها، می توان عملکرد بالایی را از آنها انتظار داشت زیرا شرکت ها سعی کردند فناوری هایی روز را در ساخت آنها بهره گیرند. هدست Windows Mixed Reality ایسوس به صفحه نمایش 1440*1440 پیکسلی با نرخ تجدید 90 هرتزی مجهز است و دارای سربندی بوده که اجازه نمی دهد از روی سر سقوط کند.
در دیگر مشخصات باید به جک 3.5 میلیمتری هدفون، یک پورت USB 3.0 ، یک پورت HDMI 2.0، پشتیبانی از بلوتوث و برخی دیگر اشاره کرد. به لطف فناوری ردیابی حرکتی یکپارچه هدست ایسوس می تواند تا شش جهت را پوشش داده و حرکت آزادانه ای را برای مخاطب فراهم آورد. علاوه بر ایسوس چندی دیگر از شرکت ها نیز وقفه ای در عرضه هدست داشتند و انتظار می رود در سال 2018 عرضه شوند.
دیگر خبر مربوط به مایکروسافت درباره احتمال اضافه شدن دستیار هوشمند صوتی آمازون به رایانه های ویندوزی است. سالهاست که شرکت آمازون الکسا را برای اسپیکرهای اکو در نظر گرفته و آنها را به کار می گیرد. در حال حاضر نیز الکسا را می توان در دستگاه های هوشمند مختلفی مشاهده کرد تا دسترسی به آن گسترده شود. دستگاه Pavillion Wave اچ پی از معدود دستگاه هایی بوده که در CES 2018 با دستیار هوشمند صوتی الکسا همراه بود. شرکت های بزرگی چون اچ پی، ایسوس، لنوو و چندی دیگر اولین قدم را جهت همگام سازی الکسا با دستگاه های ویندوز 10 برداشتند. درباره دستگاه اچ پی نیز باید بیان داشت این سیستم کامپیوتری در کنار عملکرد فوق العاده پردازشی، به سیستم صوتی قدرتمندی مجهز بوده و از دستیار هوشمند دیجیتالی الکسا نیز برخوردار است. این پشتیبانی با ادغام الکسا در کنار ویندوز 10 مایکروسافت صورت می گیرد. انتظار می رود آمازون در همکاری با شرکت ها آن را در اختیار کاربران ویندوز 10 قرار دهد تا بتوانند از طریق سیستم خود دسترسی به الکسا داشته باشند.
در نگاه نخست دستگاه ویندوزی Pavilion Wave اچ پی با الکسا شباهتی به اسپیکر هوشمندی پیدا کرده که دارای LED است و اصلا به یک سیستم کامپیوتری شباهتی ندارد. مهندسان اینتل و آمازون با همکاری یکدیگر موجب شدند تا فناوری Intel Smart Sound با قابلیت پخش صدا 360 درجه برای این سیستم کامپیوتری فراهم آید. به گزارش VentureBeat، الکسا در ویندوز 10 به درخواست کاربر پاسخ می دهد و این موضوع شامل ارسال پیام و برقراری تماس نیز می شود. انتظار می رود در CES 2018 شرکت های آمازون، اینتل و مایکروسافت جزئیات تکمیلی این برنامه را اعلام کنند. اگرچه ممکن است در این نمایشگاه نیز به قابلیت اشاره ای نشده و در هنگام راه اندازی اطلاعات بیشتری در اختیار مخاطبان و طرفداران سیستم قرار گیرد. در حال حاضر Pavilion Wave اولین سیستم مجهز به این قابلیت است.
دیدگاهتان را بنویسید