بروزرسانی: در حالی که از صبح امروز کاربران دیدگاه های عموما مثبتی درباره رفع فیلتر ساندکلاود در فضای مجازی منتشر کرده بودند و همگان امید داشتند این رفع فیلتر در آینده راهی برای برداشتن محدودیت از سرویس های دیگری مانند یوتیوب، توییتر و فیسبوک شود، از ساعاتی پیش مجددا وب سایت SoundCloud از دسترس خارج و به نوعی فیلتر شده است. به نظر می رسد خوشحالی کمتر از 24 ساعته کاربران ایرانی دوامی نداشته و قرار نیست گشایشی در زمینه رفع فیلتر از سرویس های مفیدی که هیچ آسیبی به جامعه و شرایط آن وارد نمی کنند ایجاد شود.
شب گذشته کاربران فضای مجازی خبر دادند که دسترسی کاربران ایرانی به سرویس های ساندکلاود (SoundCloud) و اسپاتیفای (Spotify) بدون فیلتر امکان پذیر شده است. با وجود غیر منتظره و عجیب بودن این خبر بررسی ها نشان می دهد پس از مدت ها انتظار کاربران ایرانی سرانجام قفل فیلترینگ از روی این دو سرویس پر طرفدار در جهان برداشته شده است. البته باید به این نکته اشاره کرد که سرویس اسپاتیفای با وجود رفع فیلتر شدن از سوی تیم توسعه دهنده آن هنوز برای کاربران ایرانی در دسترس نیست. به این معنی که با وجود فیلتر نبودن صفحه اسپاتیفای، در صورت مراجعه به آن با پیام عدم پشتیبانی اسپاتیفای از محل زندگی فعلی (ایران) مواجه خواهید شد که به معنی عدم پوشش کاربران ایرانی توسط اسپاتیفای است و در واقع می توان گفت تنها 50 درصد از مشکلات آن که از سوی مسئولین داخلی وضع شده بود برطرف شده است. اما دیگر سرویس محبوب اینترنت یعنی ساندکلاود بدون هیچ مشکلی در دسترس کاربران ایرانی قرار دارد و نه تنها فیلترینگ آن از طرف ایرانی برداشته شده، بلکه از سوی خود SoundCloud نیز محدودیتی برای دسترسی کاربران ایرانی به محتوای آن وجود ندارد.
اسپاتیفای یک سرویس پخش موسیقی آنلاین با آرشیوی بی انتها از فایل های داخلی و خارجی است که کاربران می توانند به صورت رایگان و محدود یا با خرید اشتراک و نامحدود به تمامی آهنگ های آن به صورت آنلاین دسترسی داشته، به ساختن لیست های پخش مورد علاقه خود پرداخته و آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارند. این سرویس باعث می شود با وجود مصرف اینترنت برای گوش کردن به یک فایل موسیقی، نیازی به ذخیره سازی آنها بر روی دستگاه های مختلف و اشغال کردن بخشی از فضای رایانه و گوشی وجود نداشته باشد و کاربر در هر زمان و مکانی و به وسیله هر دستگاهی به لیست آهنگ های مورد علاقه خود دسترسی داشته باشد.
ساندکلاود نیز یک شبکه اجتماعی تولید و به اشتراک گذاری فایل های صوتی و پادکست است که کار خود را از سال 2007 آغاز کرده و به مرجعی برای علاقمندان به محتوای صوتی مانند کتاب های صوتی، پادکست ها، خبرنامه ها، آرشیوهای رادیویی و البته موسیقی تبدیل شده است. تا سال 2013 این شبکه اجتماعی بیش از 40 میلیون کاربر داشته است اما فعالیت آن در ایران به دلیل فیلترینگ در دسترس کاربران ایرانی قرار نداشت.
قرار نیست گشایشی در زمینه رفع فیلتر از سرویس های مفیدی که هیچ آسیبی به جامعه و شرایط آن وارد نمی کنند ایجاد شود
اینا فازشون چیه واقعا:smiley0 واسه چی رفع فیلتر کردین آخه که باز فیلتر کنین مرض دارن انگار
اینا که فیلترن هنوز …وی پی ان لازمن …چجوری میگید فیلتری در اومدن
؟؟؟؟؟