در پایان سال گذشتهی میلادی مدیاتک پردازنده قدرتمند دایمنسیتی 9000 را عرضه کرد و علاوه بر این، پیش نمایش سری دایمنسیتی 8000 را نیز انجام داد. دایمنسیتی 8000 یک پردازنده رده پایین قدرتمند است و حتی از برخی تراشههای میانردهی بازار نیز توانمند تر عمل میکند اما مطمئناً از پردازندههای رده بالا و پرچمدار شکست میخورد.
- لیست پرقدرتترین گوشیهای ژانویه 2022 به انتخاب AnTuTu اعلام شدند
- تست مصرف انرژی: اسنپدراگون 8 نسل 1 در میان رقبا در رتبهی آخر است
امروز عملکرد پردازشگر مرکزی، دایمنسیتی 8000 بالاخره مشخص شد. طبق اطلاعات درز پیدا کرده از یک افشاگر در Weibo، گوشی های جدید با برخورداری از چیپست Dimensity 9000 به زودی وارد بازار میشوند و همین پیش بینی برای پردازندهی دایمینستی 8000 نیز انجام گرفته است.
دایمنسیتی 8000 با 20 هزار امتیاز بیشتر در بنچمارک AnTuTu، اسنپدراگون 888 را شکست داد
طبق اطلاعات لیک شده توسط این شخص، قرار است دو گوشی یکی با مشخصات سخت افزاری قوی و در ردههای دستگاههای پرچمدار و دیگری با مشخص یک پرچمدار سبک تر در دسترس قرار گیرند. از نظر عملکرد، پردازنده دایمنسیتی 8000 توانست امتیاز 820,000 را در بنچمارک AnTuTu بدست آورد. این به معنای آن است که این چیپست در زمینه پرفورمنس و در بنچمارک AnTuTu، اسنپدراگون 8 نسل 1 و 888 را مغلوب کرده است.
درحالی که بهرهوری در مصرف انرژی یکی از ویژگی های کلیدی Dimensity 9000 است اما نسخهی 8000 این قابلیت را نخواهد داشت. در بنچمارک AnTuTu امتیاز پرفورمنس چیپست اسنپدراگون 888 اساساً 800,000 هزار است و این نشان میدهد که دایمینستی 8000 مقداری در این زمینه از تراشهی دراگون اول (لقب 888) قوی تر است. اینطور که به نظر میرسد دایمنسیتی 8000 و اسنپدراگون 888 رقابت سختی دارند و شاید در بنچمارکهای آینده نتایج تازه تری منتشر شود.
تولید گرما و حرارت بیش از حد در گوشیهای هوشمند همیشه یکی از دردسرهای اصلی تولیدکنندگان و مصرفکنندگان بوده است و پردازندهی فعلی اسنپدراگون 8 نسل 1 نیز به نظر میرسد در این بخش کارآمدی کافی ندارد. کمپانی های تولید گوشی باید تفکرات و ایدههای خود را در زمینهی تولید و طراحی سیستمهای خنککنندگی بهتر برای این قطعات به کار گیردند. خنک کنندگی کارآمد شامل استفاده از مواد صنعتی گران قیمت، مهندسی های پیشرفته و نوآورانه و سیستمهای پراکندگی گرما میشود.
مدیاتک دایمنسیتی 9000 از ابتدا بر مصرف انرژی بهینه خود تاکید کرده است. در حال حاضر شرکتهایی مانند آنر، Vivo، شیائومی و Oppo استفاده از پردازنده دایمنسیتی 9000 را در تولیدات آینده خود تایید کردهاند. اسنپدراگون هم اکنون رقابت سختی با پردازندههای دایمنستی دارد. این پردازشگر ها طبق اطلاعات غیررسمی فعلا در زمینه انرژی دمای پایین و توان پردازشی پیشتاز هستند.
قشنگ این چند ساله مدیاتک اسنپ دراگون رو له کرده و عملا تنها رقیبش اپله
اسنپدراگون خیلی بهینه تره و تو تسک های سنگین متداوم بهتر عمل میکنه، مدیاتک مثل اگزینوس مشکل حرارت داشت (در قیاس با اسنپدراگون) که معلوم نیست در دنیای واقعی عملا الان چی شده، اتکا به بنچمارک بدترین کار ممکنه! بهرحال مدیاتک هم پردازنده خوبیه…
نابود شمایید که دست از تعصب روی پردازنده خوب برنمیدارید! به جای تحقیق کردن از اینکه واقعیت چیه ، همش دارید روی یه موضوعی که چند سال پیش توی ذهنتون کردید مانور میدید، دایمنسیتی ۱۲۰۰ ، اسنپ ۸۷۰ رو شکست داده ،هم تو بنچمارک هم تو پایداری ، اسنپ در دو سه مدل پرچمدار اخرش کاملا بد عمل کرده و بشدت داغ میکنه، یکم تحقیق کن بعد بگو استپ اسنپ ،