اوایل مهر ماه بود که ناگهان تمامی سایتهای دانلود فیلم و سریال که در داخل کشور میزبانی میشدند از دسترس خارج شدند. در آن زمان شایعاتی مبنی بر شکایت وب سایتهای ایرانیای که فیلمها سریالهای خارجی را به صورت دوبله و سانسور شده در اینترنت قرار میدهند به عنوان دلیل این موضوع مطرح شد. در همان زمان از آنجایی که کاربران دیواری کوتاهتر از وزیر ارتباطات پیدا نکردند او را مقصر قلمداد کردند. اما محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به این انتقادات اعلام کرد که بسته شدن سایتهای دانلود فیلم به او مربوط نیست و دادستانی به ارائه دهندگان خدمات میزبانی وب این دستور را داده است و به آنها گفته است از ارائه سرویس به دامنههایی که در سامانه پالایش کشور فیلتر هستند خودداری کنند.
حالا با گذشت بیش از یک ماه از این ماجرا آذری جهرمی دوباره به اظهار نظر در خصوص این موضوع پرداخته و انگشت اتهام را این بار به سمت صداوسیما نشانه گرفته است. او با اشاره به این موضوع که در رابطه با فیلترینگ در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه تصمیمگیری میشود گفته است:
این کارگروه شش عضو دولتی و شش عضو غیردولتی دارد که وزیر ارتباطات نیز یک عضو این کارگروه است. وزیر ارتباطات، وزیر ارتباطات است نه قطع ارتباط و تنها در این کارگروه یک رأی دارد.
او عنوان کرد که در سال 1394 مسئولیت صوت و تصویر فراگیر به صداوسیما سپرده شد و از از همان زمان مطرح شده بود که هم صوت و تصویر فراگیر معنی شود و هم منظور از نظارت و صدور مجوز مشخص شود، که در این زمینه مجلس یا شورای عالی فضای مجازی باید به موضوع ورود کنند. جهرمی با اشاره به اینکه فیلتر سایتهای دانلود فیلم و سریال به درخواست صدا و سیما بوده عنوان کرد که این حکم اعتبار قانونی ندارد و صدمه زیادی به تولید محتوا و این بازار میزند، اما آنها در این زمینه اختیار قانونی ندارند.
وقتی سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی نظر دیگری دارد!
وزیر ارتباطات در حالی این اظهارات را مطرح کرده است که جواد جاویدنیا، سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور با رد آن گفته است این اقدام بدون شکایت از سوی دستگاه خاصی انجام شده و پس از بارها تذکر برای حذف محتوای مجرمانه اقدام به فیلترینگ شده است. او مدعی است که بالای 95 درصد از تخلفات سایتهای داخلی بدون نیاز به فیلترینگ و فقط با تذکر و حذف موارد غیر قانونی برطرف میشود اما از آنجایی که سایتهای دانلود فیلم و سریال راضی به اجرای این قانون نبودند مسائله به صورت قانونی و با فیلتر شدن آنها پیگیری شد. جاویدنیا همچنین عنوان کرد در این میان تعدادی از سایتها با حذف محتوای مجرمانه خود و اخذ مجوز، رفع فیلتر شده و حالا به صورت عادی به فعالیت خود ادامه میدهند.
واااااای وااااای ای خداوندگار علم و تکنولوژی! :l
https://en.wikipedia.org/wiki/S2S
داداش منظورت از s 2 s چیه؟ خدایا خیرت بده بگو بقیه بدونیم دعا کنیم واست
=))=))=))
من که فیلممو دانلود میکنم هیچکس هم نمیتونه جلومو بگیره مگر اینکه اینترنت ایران کلا قطع و خاموش بشه…
نیازی به قندشکن ندارم و نیازی به هیچی ندارم فقط یکم از s…2…s استفاده کنید راحت!
بمیرم هم از فیلم های دوبله استفاده نمیکنم…
10 ساله هیچکس نتونسته جلومو بگیره دیگه هم هیچکس نمیتونه !B-)B-)B-)
در ایران اولین اقدام در برخورد با کسب و کارهای اینترنتی حذف رقیب است، یعنی فضا هیچوقت رقابتی نمیشه که پیشرفت کنیم! الان twitch با mixer رقابت میکنه، میکسر 5 میلیون دلار خرج میکنه که استریمرهای توییچ بدست بیاره، اگر ایران بود خیلی راحت twitch با حکم قضایی بسته میشد و همه رو مجبور به استفاده از mixer میکردند چون مایکروسافت بیشتر پول داره! =))
این سیاست خود دولت لیبراله
هر موقع بحث پاسخ گویی پیش میاد یه مسئله بی ربط علم میکنن از فیلترینگ تلگرام اینستاگرام گرفته تا ورزشگاه رفتن خانم ها و سگ کشی
یه عمر این سایتای فیلم فعالیت دارن کسی کاری به کارشون نداشته چیشد تو این 6 سال همه مشکلات کشور رفت سمت مسائلی که هیچ دخلی به زندگی مردم نداشته !؟ دقیقا تو این 6 سال اسلام به خطر افتاد !
جالب اینجاست از اول انقلاب تا الان 45 سند بین المللی تصویب شده که 34 تاش مال این دولته یعنی سه چهارم ! به هر حال باید حواس ها یکجای دیگه بره
خانم نوربخش پاک و ویرایش نکن خواهشا
یک مثلی هست که میگه اگه یک مشت شن را بزاری توی دستت زیاد فشارش بدی از دستت میریزه بیرون اگه کمتر فشار بدی توی دستت میمونه این مسئله دقیقا مثل اون مثله فشار آوردن زیاد روی رسانه ها هست که باعث شده از دست همه خارج بشه وبسایتهای دانلود فیلم تا دیروز که سرورشون در ایران بود مسئولان بهشون دسترسی داشتند حالا وقتی انتقال پیدا بکنه به خارج از دستشون در میاد دیگه نمیتونند براش تکلیف تعیین بکنند و مردم هم هر چی دلشون بخواد نگاه میکنند به یاد یک دیالوگ کمدی افتادم که میگفت این فیلم برای آدمهای زیر 18 سال و 18 سال و بالای 18 سال ممنوعه عملا انسان در تعریف اینها محجور حساب میشه آخه آدم به چه سنی رسیده باشه که بالغ محسوب بشه اگر این طوری که آقایون عنوان می کنند تا به حال به غیر از مسئولین کسی به سن قانونی نرسیده چطوره به سن تکلیف میرسه؟ عرف مردم با عرف اسلامی فرق میکنه خیلی چیزها در نظر مردم عادی هست از دیگاه آنها ممنوع است سخت گیری بی خودی که تا به حال فایده ای نداشته و حتی اوضاع را بدتر کرده این وضع باید تغییر بکنه و عقل باید جایش را بگیره … .
بهتره این سازمان اول حقوق یک سال عقب افتاده کارمنداش رو بده بعدا درباره فضای وب تصمیم گیری کند