در مقایسه با محصولات اپل مانند آیفون و آیپد ، گوشی ها و تبلت های اندرویدی بسیار انعطاف پذیر می باشند. برای مثال کاربران می توانند یک home screen جدید ایجاد کرده یا صفحه lock screen را تغییر دهند و یا حتی اطلاعات خود را از طریق NFC جابجا نمایند اما این انعطاف پذیری محدود به نرم افزار نمی باشد.با استفاده از تکنولوژی (On-The-Go (USB OTG دستگاه های اندرویدی می توانند قدرتمند تر از آن چه کاربران فکر می کنند باشند. قابلیت OTG این امکان را برای کاربران فراهم می کند تا دستگاه اندرویدی با استفاده از یک آداپتور 5 هزار تومانی که پورت شارژ متصل می شود به سایر دستگاه متصل شده و از امکانات بسیار خوبی برخوردار شوند. اما تمامی دستگاه های اندرویدی از قابلیت OTG پشتیبانی نمی کنند . در ادامه روشی برای بررسی پشتیبانی دستگاه های اندرویدی شما از این قابلیت را بررسی خواهیم نمود. با سخت افزار همراه باشید.
OTG چیست؟
USB OTG یک استاندارد سخت افزاری و نرم افزاری است که این امکان را به دستگاه اندرویدی می دهد تا به یک دستگاه از طریق پورت Type-C یا USB port متصل شوند. با استفاده از OTG تقریبا می توان تمامی دستگاه هایی که از USb استفاده می کنند را مانند پرینتر ، فلش ، هارد اکسترنال موس ، کیبرد ، دوربین و… را به دستگاه اندرویدی متصل نمود.
برای شروع کار شما نیازمند یک نوع آداپتور خاص با نام OTG هستید که معمولا قیمتی در حدود 5 هزار تومان دارند و از یک قسمت کوچک و یک قسمت بزرگ تشکیل شده است که به ترتیب به دستگاه اندرویدی و سایر دستگاه ها متصل می شود. تمامی دستگاه های اندرویدی از قابلیت OTG پشتیبانی نمی کنند بنابراین بهتر است پیش از خرید یک کابل OTG از پشتیبانی دستگاه خود از این قابلیت اطمینان حاصل نمایید.
مرحله اول : نصب نرم افزار تست پشتیبانی از OTG
برای اطمینان از پشتیبانی دستگاه اندروید خود از قابلیت OTG نرم افزار رایگان USB OTG Tester را دانلود و نصب نمایید.
مرحله دوم : مشاهده قابلیت پشتیبانی
پس از نصب نرم افزار آن را اجرا کرده و بر روی دکمه Perform OTG Test کلیک نمایید. پس از پایان بررسی ، در صورت پشتیبانی دستگاه اندرویدی شما از قابلیت OTG نرم افزار پیغام Your mobile supports OTG را نمایش می دهد.
مرحله سوم : خرید کابل OTG
پس از اطمینان از پشتیبانی دستگاه اندرویدی خود از قابلیت OTG می توانید یک آداپتور OTG خریداری نمایید. دونوع کابل OTG وجود دارد که یک نوع دارای منبع تغذیه خارجی بوده و دیگری دارای منبع تغذیه نمی باشد و با اتصال به دستگاه اندرویدی برق مورد نیاز خود را تامین می کند که دراکثر موارد نیاز های کاربران را تامین می کند.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
خوبه
ممنون از راهنمایی
ممنون از راهنمایی
سلام ایا با otg میشه مودم usb(از اینایی که سیم کارتی هستن) رو هم به گوشی وصل کرد و با اون به اینترنت وصل شد
گوشی سونی من exFAT و NTFS هم باز میکنه! اندروید 6 هست البته =smile
خیلی هم خوب:-bd:-bd
خیلی عالی بود
دوستان otg محدودیت فرمت روی fat32 اگر بخواهیم مموری با فرمت ntfs اجرا کنیم باید چکار کنیم؟