در دو مطلب قبلی درباره افزونه هایی که برای بهتر کردن قابلیت های مرورگر کروم میتوانیم به آن اضافه کنیم صحبت کردیم و همچنین چند افزونه را برایتان معرفی کردیم که امیدواریم مفید بوده باشد. اگر مطالب قبلی ما را دنبال کرده باشید، توضیح دادیم که کروم میتواند پلتفرمی برای اجرای اپلیکیشن های مختلف باشد، البته اپلیکیشن هایی که میگوییم در دسک تاپ اجرا میشوند اما از کروم قدرت میگیرند. در این مطلب قصد داریم چند اپلیکیشن کرومی خوب را به شما معرفی کنیم.
نصب کردن اپلیکیشن های کروم دقیقا مشابه نصب افزونه های آن است. اپلیکیشن های نصب شده را میتوانید در گزینه Apps در نوار بوک مارک مرورگرتان مشاهده کنید. اگر این گزینه برای شما وجود ندارد میتوانید آدرس chrome://apps را در نوار آدرس مرورگرتان تایپ کرده و صفحه ای که نمایش داده میشود را بوک مارک کنید.
اگر از کاربران گوشی های هوشمند هستید و همچنین همزمان وقت زیادی را پشت کامپیوتر میگذرانید، حتما گاهی به این فکر کرده اید که ای کاش میتوانستید اپلیکیشن خاصی را علاوه بر گوشی هوشمند خود روی کامپیوتر شخصیتان نیز نصب کنید و در هنگام استفاده از کامپیوتر مدام دست به گوشی نشوید، البته بسیاری از شرکت ها نسخه دسک تاپ نیز برای اپلیکیشن خود ارائه میدهند، اما ما به آنها کاری نداریم و به قالبیت هایی که کروم دارد میپردازیم، در ادامه به معرفی چند اپلیکیشن کرومی میپردازیم، با سخت افزار مگ همراه باشید:
Telegram
اپلیکیشنی که تقریبا هر ایرانی که از گوشی هوشمند استفاده میکند روی تلفن همراه خود نصب دارد. این اپلیکیشن به صورت مستقل از کروم اجرا میشود و شما میتوانید، از آن یک shortcut در دسکتاپ تان ایجاد کنید و بدون باز کردن مرورگر کروم از آن استفاده کنید. (البته کروم در بک گراند کامپیوتر شما در حال اجرا خواهد بود) این اپلیکیشن به راحتی در وب استور قابل دانلود میباشد.
Google Keep – notes and lists
در مرود افزونه گوگل کیپ در مطلب قبلی توضیح دادیم. با نصب اپلیکیشن گوگل کیپ نیز میتوانید دسترسی به مطالبی که ذخیره کرده اید را در کامپیوتر شخصی تان بسیار آسان تر کنید. این اپلیکیشن نیز به صورت مستقل از کروم اجرا میشود و میتوانید از آن یک shortcut در دسکتاپ تان ایجاد کنید و بدون باز کردن کروم به آن دسترسی داشته باشید. این اپلیکیشن در وب استور گوگل در دسترس است.
Pixlr Touch Up
یک اپلیکیشن مستقل از کروم دیگر که به راحتی و با سرعت و حتی به صورت آفلاین میتوانید عکس های خود را ویرایش کنید. داشتن اپلیکیشن هایی در کامپیوتر شخصی که به سرعت گوشی های هوشمند بتوانیم به ویرایش عکس هایمان بپردازیم بسیار جالب و کاربردی خواهد بود. این اپلیکیشن را میتوانید از وب استور گوگل به راحتی دانلود کنید.
Any.do
احتمالا بسیاری از شما عزیزان با این اپلیکیشن آشناهایی دارید و از آن استفاده میکنید، یک اپلیکیشن قدرتمند برای برنامه ریزی و یاد آوری کارهای روزانه تان که اکنون در کروم نیز میتوانید به آن دسترسی داشته باشید. این اپلیکیشن را یه راحتی از وب استور نصب کنید.
Gliffy Diagrams
یک اپلیکیشن جالب دیگر در کروم که به وسیله آن میتوانید انواع نمودارها و فلوچارت ها طراحی کنید. این اپلیکیشن نیز به صورت آفلاین و به صورت مستقل از کروم کار مکیند. برای نصب این اپلیکیشن باید به وب استور گوگل مراجعه کنید:
Text
یک ادیتور متن ساده برای کد نویس ها. در این ادیتور میتوانید چندین فایل را به صورت همزمان باز کنید و به ویرایش آنها بپردازید. این اپلیکیشن را از وب استور گوگل دانلود کنید:
امیدواریم که اپلیکیشن هایی که معرفی کردیم، برای شما جالب و کاربردی بوده باشد. برای مشاهده قسمت های قبلی این مقاله می توانید از لینک های زیر استفاده کنید:
آشنایی با مرورگر کروم و قابلیت های آن: قسمت اول (مقدمه)
آشنایی با مرورگر کروم و قابلیت های آن: قسمت دوم (همگام سازی با حساب گوگل)
آشنایی با مرورگر کروم و قابلیت های آن: قسمت سوم (معرفی وب استور)
آشنایی با مرورگر کروم و قابلیت های آن: قسمت چهارم (نصب افزونه ها)
آشنایی با مرورگر کروم و قابلیت های آن: قسمت پنجم (معرفی چند افزونه کاربردی و جالب)
عالی بود :-bd