تاکنون شده ایده ای در دنیای تجارت داشته باشید که روی کاغذ عالی باشد، اما در عمل با شکست مواجه شود؟ دلیل یا دلایل آن هر چه که بوده، واقعیت این است که هیچ تجارتی مصون از شکست نیست؛ نه ساده ترین مشاغل و نه تجارت های میلیارد دلاری. صنعت موبایل در سالی که به انتهای آن نزدیک می شویم، با ایده هایی همراه بوده که بر روی کاغذ بسیار خوب بوده اند، اما زمانی که به محصول نهایی تبدیل شدند، در هم شکستند. با همین مقدمه، این شما و این آمازون Fire Phone، وان پلاس وان و خانواده نوکیا ایکس.
آمازون فایر فون
مسرور از موفقیت های تبلت کیندل فایر، آمازون جسورانه گوشی هوشمند خود فایر فون را ارائه نمود. این گوشی که در 25 جولای (3 مرداد) و به قیمت 200 دلار تحت قرارداد اپراتور عرضه شد، مشخصات سخت افزاری رده بالایی داشت و از چهار دوربین ویژه به منظور ردیابی چشمان کاربر برای ارائه جلوه ای سه بعدی در برخی اپلیکیشن ها و بازی ها بهره می برد. اما در عمل فروش آن با شکست مواجه شد و در حالی که فرضا دو گوشی سامسونگ گلکسی S5 ال جی G3 بیش از این هزینه بر نمی داشت، بالغ بر 170 میلیون دلار گوشی به فروش نرفته بر روی دستان آمازون باد نمود و این شرکت به ناچار در اواخر ماه اکتبر (اوایل آبان)، نسخه unlock آن را 200 دلار به فروش رساند.
وان پلاس وان
بی شک وان پلاس وان گوشی هوشمند بسیار خوبی است. نوع طراحی، مشخصات و مجموعه امکاناتش، از این گوشی رقیبی بسیار قدرتمند می سازد. با این حساب در این لیست چه می کند؟! خوب، شرکتی که در پشت گوشی “قاتل پرچمداران 2014” و “گوشی کامل” قرار داشت، انتظارات ما را پیش از عرضه آن بسیار بالا برد، به ویژه با آن برچسب قیمت 299 دلاری. اما زمان عرضه که شد، کسی قادر به داشتن آن نبود چرا که خریدش نیازمند دعوتنامه ای بود که دشواری به دست آوردنش آدم را پشیمان می کرد. البته این گوشی سرانجام به خرده فروشی ها هم راه یافت، اما با قیمتی به مراتب فراتر از انتظار. در نهایت و در ماه سپتامبر شرکت وان پلاس دعوت نامه را فراموش نموده سیستم پیش فروش را جایگزین آن نمود.
خانواده گوشی های نوکیا ایکس
گوشی های نوکیا X ،X+،XL و X2 را به خاطر می آورید؟ گوشی های بسیار خوش قیمتی که کیفیت ساخت خوبی هم داشتند و بر مبنای اندروید کار می کردند. همین تابستان بود که مایکروسافت از ادامه تولید و توسعه آنها دست کشید، بدون اینکه اشاره ای به ادامه این مسیر در آینده داشته باشد. متاسفانه گوشی های نوکیا ایکس کند، همراه با مجموعه ای نقص ها و از همه مهمتر، محدود از جنبه نرم افزاری بودند. در واقع این گوشی ها هیچ دسترسی ای به پلی استور گوگل نداشتند و کاربر بایستی اپلیکیشن ها را با دریافت از سایت های متفرقه، بر روی گوشی خود نصب می کرد. از طرفی گوشی های اندرویدی خوبی آن بیرون بودند که با اندک هزینه ای بیشتر، در دسترس بودند.
قشنگ معلومه کسی که این رو نوشته با نوکیا لج بوده! اخه من نمیدونم تا کی می خوایم به این افکار ضعیف ادامه بدیم!! نوکیا اگه گوشی با سیستم عامل اندرویید با بهترین رابطه کاربری بده شزکتی مثل سامسونگ پلاستیک ساز باید درشو تخته کنه! و نصف از دوستانی که میگن نوکیا بده اولین کسایی هستن میرن نوکیا میخرن!من خودم الان گوشی لومیا 520 این شرکت رو دارم ! از موقعی که خریدم فکر میکردم زیاد جالب نباشه ولی الان دنبال این هستم که یه دونه 1020 نوکیا رو جایگزین لومیا 520 خودم کنم!!! پس چیزی که درمورد شرکت نوکیا نمیدونید ننیویسید!
وان پلاس می توانست موفق باشد اگر توضیح درستی در بازار انجام می داد.
با سلام من هم نوکیا XL دارم و خیلی هم ازش راضیم
دارن واقعیت رو میگن یه استور بیشتر نداره این گوشی واسه دانلود برنامه که همشم برنامه های بدردنخور غیر اصلی هستن
آقا پس خوب شد نخریدیم اینارو !!
به نظرم در مورد آخری یعنی سری نوکیا اشتباه میکنید
تو این رنج قیمت نوکیا کیفیتی عالی با ظاهری واقعا دلربا به شما میده که هم رده هاش گوشی های بی کیفیت و زشت هواوی هستن . در مورد استور اپل هم در هر صورت بیشتر ما یا به سختی و یا اصلا ازش استفاده نمیکنیم به علت تحریم ها پس تفاوت چندانی وجود نداره
به نظرم سری ایکس نوکیا زیبایی ویندوز فون + روانی ویندوز فون + امکانات اندروید رو یکجا به شما میده که برای افراد عادی و هزینه کم بسیار مناسب هست .
فایر آمازون خوب شد که فروش نرفت
چون ملت انلاکش رو دویست دلار خریدن
وان پلاس هم با سیستم پیش فروش امیدوارم خوب فروش کنه
نوکیا از همون اولش هم مشخص بود شکست میخوره
یه گوشیه رد پایین نمیتونس شروع خوبی داشته باشد