هدف اصلی از ساخت بازی های کامپیوتری اگر چه سرگرم کردن مخاطب است، اما این بازی ها (در کنار سایر محصولات صنعت سرگرمی) می توانند با دست گذاشتن بر روی نقاط حساس و تاریک زندگی انسان ها در ساختار داستانی و حتی گیم پلی خود، علاوه بر سرگرم کردن مخاطب، تلنگری نیز به روح او بزنند و ناخودآگاه به تفکر وادارش سازند. در واقع بخش مهمی از ذات هنر، همین ویژگی منحصر به فرد آن است و اگر ما بازی های کامپیوتری را به عنوان هنر هشتم می شناسیم، باید انتظار داشته باشیم که این آثار هنری به اهداف اصلی خود پایبند باشند. بازی من جاشوا هستم (I’m Joshua) یکی از جدید ترین آثار دنیای بازی های کامپیوتری است که قصد دارد همین ویژگی را در پیش بگیرد و با انتخاب دوره ای تاریک از تاریخ بشریت در ساختار داستانی خود، در کنار سرگرم کردن مخاطب تلنگری هم به روح او بزند.
داستان این بازی در ابتدای قرن نوزدهم میلادی و در سال 1825 رخ می دهد. طی داستان بازی من جاشوا هستم، ماجرا های فعلاً نامعلومی را شاهد خواهیم بود که یک پسر 11 ساله ی افریقایی تبار به نام جاشوا با آن دست به گریبان است. جاشوا در سال 1814 و هنگامی که یک کشتی پرتغالی به نام Guerreiro do Mar اعضای خانواده اش را به عنوان برده به امریکا منتقل می کرد، درون این کشتی متولد شد و در همان دوران خردسالی به عنوان یک برده در بازار فروخته شد. جاشوا در کودکی به شهری در جنوب غربی نیو اورلینز منتقل شد تا در آن جا به کار هر روزه بر روی مزارع پنبه ، تنباکو و قهوه بپردازد. به گفته ی سازندگان این بازی یعنی اعضای استودیو ایتالیایی Dysotek جاشوا برای آزادی خود و هم نوعانش می جنگد و از همین رو جزییات داستانی این اثر نیز بر روی همین المان تمرکز خواهد داشت. سبک بازی من جاشوا هستم ماجراجویی است و شاهد این نکته هستیم که گیم پلی این اثر بر مبنای ساختار کلاسیک اشاره و کلیک پایه ریزی شده است. بر اساس اعلام سازندگان این بازی در وب سایت رسمی من جاشوا هستم، در طول داستان این اثر کات سین های فراوانی وجود خواهد داشت و هسته ی اصلی بازی بر مبنای تصمیمات متعدد و سرنوشت سازی که شما در طول بازی اتخاذ می کنید بنا شده است. به نظر می رسد که سرعت تصمیم گیری نقش مهمی در گیم پلی بازی من جاشوا هستم ایفا خواهد نمود و در طول روایت داستانی این اثر شما ناگزیر به اتخاذ تصمیماتی مهم و سرنوشت ساز در کوتاه ترین زمان ممکن خواهید بود. البته شکل عملی این تصمیم گیری ها و نحوه ی اجرایی آن ها در گیم پلی بازی هنوز به طور مشخص توضیح داده نشده و به نظر می رسد برای اطلاع بیشتر از چند و چون این قضیه باید کمی بیشتر منتظر بمانیم. یکی دیگر از نکاتی که سازندگان بازی من جاشوا هستم به آن اشاره کرده اند امکان تعامل با برخی شخصیت ها در طول داستان بازی است. شخصیت هایی که باید تصمیم بگیرید آیا می خواهید از کمک و همراهی آن ها بهره بگیرید یا خیر. به نظر می رسد که تمامی این افراد، شخصیت های مثبتی به شمار نمی رود و از همین رو تصمیم اشتباه شما مبنی بر همراهی با برخی از آن ها می تواند حتی به قیمت از دست رفتن زندگی تان تمام شود. از آن جا که این روز ها انتشار بازی های ماجرایی به شکل سریالی بسیار باب شده است، بازی من جاشوا هستم نیز از همین الگو پیروی کرده و به صورت سه قسمت جدا گانه بر روی پلتفرم PC منتشر خواهد شد. هر چند که سازندگان این بازی هنوز تاریخ مشخصی را برای انتشار قسمت نخست این سه گانه اعلام نکرده اند. اگر سازندگان بازی من جاشوا هستم بتوانند دوران رواج برده داری در ابتدای قرن نوزدهم میلادی در امریکای شمالی را به خوبی در ساختار داستانی این اثر پیاده کنند، می توان به موفقیت این بازی بسیار امیدوار بود واگرنه این اثر می تواند کاندیدای بسیار خوبی برای تبدیل شدن به یک بازی کلیشه ای از لحاظ داستانی و خنثی در بخش گیم پلی باشد. در ادامه می توانید تعدادی از اسکرین شات های منتشر شده از بازی من جاشوا هستم که توسط سازندگان این اثر صورت پذیرفته را به تماشا بنشینید.
گرافیکش منو یاد بازیهای سگا میندازه.
برده داری هنوز هم ادامه دارد ولی فقط اسم برده به کارگر تغییر پیدا کرده و سرمایه داران هنوز به روش گذشته حقوق مناسبی پرداخت نمیکنند !!!!
عکس آخریه منو یاد دو تا ازدوستانم با مدرک مهندسی انداخت که کار پیدا نکرده بودن و سر کوچه وامیستن:emoji3
حالا این شخصیت این بازی مثل جانگو نیست تو فیلم جانگو رها شده