تحقیقات گسترده ای در رابطه با سرطان کودکان آغاز شده است و باور کنید یا نه، شما می توانید گام مثبتی در این راه بردارید. چراکه دانشمندان از دارندگان گوشی های اندرویدی درخواست کمک کرده اند. آنها گفته اند از مازاد قدرت پردازش گوشی می توان برای یافتن داروهای موثر در سرطان کودکان استفاده کرد.
این کار بخشی از پروژه بزرگ IMB برای مشارکت شهروندان در پژوهش های علمی است. IBM در سال 2004 شبکه جهانی ای برای مشارکت مردمی احداث کرد و از آن زمان تا به امروز بیش از 70 هزار نفر به پردازش محاسبات پیچیده برای درک بهتر بیماری هایی نظیر زیکا، ابولا و ایدز کمک کرده اند. در اوایل کار افراد تنها قدرت پردازش کامپیوترها را در اختیار محققان قرار میدادند، اما در چند سال اخیر با کمک اپلیکیشن اختصاصی، گوشی های اندوریدی نیز وارد جریان کار شدند. اپلیکشن یاد شده در حال حاضر برای پروژه نابودی سرطان کودکان استفاده می شود و برای کمک به یافتن درمان برای شش سرطان رایج در کودکان از جمله تومور مغزی، کبد و استخوان است.
مدیر پروژه مشارکت مردمی IBM میگوید: “این برنامه تنها زمانی فعال میشود که گوشی بیش از 90 درصد شارژ داشته باشد و به وایفای متصل باشد. برنامه سرزده وارد کار نمی شود و برای صاحب تلفن مزاحمت ایجاد نمیکند. زمانی که گوشی از تمام توان پردازش استفاده نمی کند، برنامه محاسبات را شروع می کند و اگر به طور مثال شما ویدئویی تماشا کنید، برنامه متوقف می شود. زمانی که کار برنامه تمام شود، نتایج را به شبکه مشارکت ارسال میکند.” او توضیح داد که محققان به دنبال بهترین درمان برای طیف وسیعی از سرطان های دوران کودکی هستند که این نیازمند محاسبات پیچیده ای است که بتواند رفتار دارو را در بدن شبیه سازی کند. برای این حجم محاسبات نیاز به کامپیوترهای قدرتمند زیادی است و این در حالی است که محققان برای اجرای میلیون ها شبیه سازی تنها در زمان های خاص و به صورت محدود به ابر رایانه ها دسترسی دارند. انجام تحقیقات در این مقیاس در یک آزمایشگاه با صرف زمان و هزینه محدود تقریباً غیرممکن است. او براورد میکند که روزانه این سیستم بین یک تا دو میلیون محاسبه انجام میدهد.
این سیستم پیش از این برای درمان نوروبلاستوم، یکی از شایع ترین سرطان های دوران کودکی نیز استفاده شده بود و 200 هزار داوطلب جهت شناسایی درمان های بالقوه به این پروژه کمک کردند. حالا با کمک این برنامه محققان به ابررایانه های مجازی دست پیدا کرده اند که به آنها اجازه میدهد به ایده های بزرگتری بیاندیشند و مردم نیز نقش موثری در کشفیات علمی داشته باشند.
این سیستم بدلیل آنکه قوانین حاکم بر پلتفرم اپل امکان این را فراهم نمیکند، در حال حاضر برای گوشی های آیفون در دسترس نیست. استفاده از آن برای دانشمندان رایگان است اما آنها باید نتایج تحقیقات خود را برای دیگر محققان در دسترس قرار دهند. برای دانلود برنامه کافیست بر روی لینک کلیک کنید. پس از ثبت نام با انتخاب اولین گزینه لینک دانلود برنامه برای اندروید یا ویندوز در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
1 : من که عمو نیستم …
2: عزیزم اطلاعات مستند میخوای یه بلیط برای خوزستان بگیر برو مراکز درمانی جاهای محروم و غیر محروم که امار دقیق از اسیب و مرگ و میر بهت بدن .
منظور از میکروب ,میکروبهای عفونی محل گزیدگی هست که به علت الوده بودن موجود منتقل میشه ,نه میکروب در سم یا پادزهر…
3: رعایت ادب خیلی مهمه …
اطلاعات غلط نده عمو.همین واکسن ها میکروب کشته شده یا ضعیف شده هستن.
نه دوستم متاسفانه نیش عقرب علاوه بر میکروبی بود باعث از بین رفتن سلول های مغزی و عصبی میشه و اگر دیر درمان بشه در اینده میتونه باعث میگرن و اختلالات عصبی بشه .
اخه چون من رو هم عقرب نیش زده فکر کردم تاثیر داشته باشه.البته زنبور قرمز هم نیش زده منو.امیدوارم نیششون به یک دردی بخوره.:D
غیر علمیه دوست خوبم .اگر اینطور باشه پس باید امار سرطان در خوزستان ایلام یزد و سیستان پایین تر از حد معمول باشه ولی نیست
طبق امار سال 79 در خوزستان سالانه بیش از 1000 مورد عقرب گزیدگی رخ میده که به طور میانگین 70 نفر از اونها میمیرند و نیمی از بقیه دچار نقص در بدن میشوند (فلج دائم ,اسیب مغزی و…) و باقی افراد با پادزهر درمان میشوند.
این امار در این سالها به دلیل شهرسازی های گسترده و تجهیز بودن بیش از پیش مراکز درمانی به پادزهر کمتر شده …
من شنیدم عقرب هیچوقت سرطان نمیگیره پس اگه عقرب ادم رو نیش بزنه احتمال مصون ماندن در برابر سرطان زیاد میشه.