در این مقاله قصد داریم به بررسی و مقایسه ایرپاد ۳ با ایرپاد پرو بپردازیم. این مقایسه به کسانی که میخواهند بین جدیدترین هدفون بیسیم اپل یعنی ایرپاد ۳ و مدل پرو آن دست به انتخاب بزنند، کمک شایانی خواهد کرد.
ایرپاد ۳ نسبت به ایرپاد ۲ ارتقاء قابلتوجهی داشته است. این ایرپاد در مقایسه با ایرپاد ۲ شامل ویژگیهای جدیدی چون شارژ مگسیف و سنسورهای تشخیص پوست بوده و از طرفی شباهتهایی نیز با ایرپاد ۲ دارد؛ بهعنوان مثال ویژگی فعالساز صوتی «Hey Siri»و صدای فضایی در ایرپاد ۳ نیز وجود دارد. علاوه بر همه اینها، ایرپاد ۳ با افزایش عمر باتری همراه بوده است.
همه این ویژگیها، ایرپاد ۳ را به رقیبی قدرتمند برای ایرپاد پرو تبدیل کرده است. ایرپاد پرو شما را مجهز به قابلیتهایی چون adaptive sound، customized fit و نویز کنسلینگ میکند و همراه با بهروزرسانیهای جدید ios این قابلیتها نیز بهروزرسانی میشوند.
شباهت های زیادی بین ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو وجود دارد و همین شباهتها خریداران را بر سر دو راهی قرار میدهد. اما تنها یکی از این مدلها میتواند عنوان بهترین هدفون بیسیم اپل را به خود اختصاص دهد. در این مقاله سعی کردیم تا با مقایسه ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو به شکلی جامع، به شما کمک کنیم تا برنده این بازی را شناسایی کنید.
ایرپاد ۳ در مقابل ایرپاد پرو
ایرپاد ۳ در برابر ایرپاد پرو | ایرپاد ۳ | ایرپاد پرو |
قیمت | ۱۷۹ دلار | ۲۴۹ دلار |
شارژ بیسیم | دارد | دارد |
تراشه | H1 | H1 |
عمر باتری | ۶ ساعت 30 ساعت با شارژ قاب | ۴.۵ ساعت ANC روشن ۵ ساعت ANC خاموش ۲۴ ساعت با شارژ قاب |
مقاوم در برابر آب | IPX4 | IPX4 |
اندازه قاب | 1.83 x 0.84 x 2.14 اینچ | 1.8 x 0.9 x 2.4 اینچ |
مقایسه ایرپاد ۳ با ایرپاد پرو: قیمت
بیشتر محصولات جدید اپلMSRP بالایی دارند، اما ایرپاد 3 با قیمت نسبتاً مقرون به صرفه ای عرضه شد: ۱۷۹ دلار. ایرپاد ۲ نیز در دو مدل استاندارد با قیمت ۱۴۹ دلار و مدل شارژ بیسیم با قیمت ۱۹۹ دلار در بازار به فروش میرسد. قابلیت شارژ بیسیم در ایرپاد ۳ نیز لحاظ شدهاست.
ایرپاد پرو در ابتدا با قیمت ۲۴۹ دلار عرضه شد، اگرچه شاهد کاهش قیمت آن تا ۱۷۹ دلار نیز بودیم. با توجه به آمار بالای فروش ایرپاد پرو و قابلیتهای کاربردی این مدل، خرید آن جذابتر به نظر میرسد. در ضمن اپل به شما این امکان را میدهد که هنگام خرید ایرپاد ۳ یا ایرپاد پرو در Apple.com، طرح دلخواهتان را به صورت رایگان روی قاب شارژ، چاپ کنید.
برنده: ایرپاد پرو
مقایسه ایرپاد ۳ با ایرپاد پرو: طراحی
ایرپاد ۳ طراحی مشابه با ایرپاد پرو دارد با این تفاوت که سرگوشیهای ایرپاد پرو را ندارد و پایه های آن نیز کمی بلندتر است. بسیاری از جزئیات طراحی، از جمله اسپیکر سیاه و میکروفون مشبک، پورت صدای ارگونومیک، فرورفتگی سنسور و مقاومت IPX4 در برابر آب در دو مدل مشابه هم هستند.
در طراحی قاب شاهد تغییر ویژهای نیستیم و همان قاب پلاستیکی تماماً سفید را داریم که در نقش یک ضدخش برای ایرپاد های بیسیم و جعبههای شارژ آنها ظاهر میشود. تنها تفاوت اساسی در اندازه قاب است و در کمال تعجب، قاب ایرپاد ۳ کوچکتر از ایرپاد پرو است. به غیر از آن، همه موارد یکی است؛ به LED در جلو، درگاه شارژ در پایین و دکمه جفت شدن در پشت توجه کنید.
IPX4 مقاوم در برابر تعریق و آب
هر دو مدل ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو در برابر تعریق و آب مقاوم هستند. قاب شارژ ایرپادهای استاندارد مگ سیف نیز دارای استاندارد IPX4 است.
مقایسه ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو: راحتی و تناسب
کاربران آیفون تا زمانی که از ایر پاد پرو استفاده نکرده بودند، درکی از اهمیت سریهای گوشی ایرپاد نداشتند. ایرپاد پرو دارای سرگوشیهای سیلیکونی داخل گوش است که باید به داخل کانال گوش فشار داده شود. همچنین این مدل کمی بزرگتر و سنگینتر از ایرپاد های استاندارد است. با وجود سرهای سیلیکونی، ایرپاد پرو داخل گوش محکم شده و باعث میشود که کیفیت صدای مطلوبی داشته باشیم و قابلیت کنسلینگ نویز فعال شود. در زمان تمرین نیز میتوانید بهراحتی از این ایرپاد استفاده کرده و نگران افتادن آن نباشید.
اپل تستی تحت عنوان Ear Tip Fit برای مشتریان تدارک دیده که به کمک آن میتوان فهمید کدوم سری گوشی برای شما مناسب تر است.
ایرپاد ۳ طراحیای مشابه با ایرپادهای نسل قبل این کمپانی دارد. اگرچه با وجود پورت صدای ارگونومیک، سریهای ایرپاد ۳ به خوبی داخل گوش قرار میگیرند اما باز هم خطر افتادن آنها در این مدل زیاد است.
برنده: ایرپاد پرو
مقایسه ایرپاد ۳ با ایرپاد پرو: کیفیت صدا
ایرپاد ۳ همانند ایرپاد پرو از دو قابلیت Adaptive EQ و صدای فضایی برخوردار است. اگرچه در ایرپاد 3 سختافزار جدیدتری به شکل درایور low-distortion به کار رفته که بیس قدرتمند و فرکانسهای بالای واضح و تمیزی را تولید میکند. صادقانه بخواهیم بگوییم شنونده عادی قادر به تشخیص این تفاوت نخواهد بود.
صدای فضایی یکی دیگر از ویژگیهای اصلی این دو مدل ایرپاد است. صدای فضایی با استفاده از الگوریتمهای خاص و فیلترهای صوتی، صدای ۳۶۰ درجه ایجاد میکند تا فرکانسهایی را که هر گوش میشنود، تنظیم کند.
فناوری head-tracking ردیابی سر صداها و جلوههای صوتی را مطابق با موقعیت سر تنظیم میکند. گفته میشود به دلیل وجود نویز کنسلینگ و سریهای سیلیکونی که صداهای خارجی را مسدود میکند، محتوای شنیداری در ایرپاد پرو سه بعدی است.
برنده: ایرپاد پرو
مقایسه ایرپاد ۳ با ایرپاد پرو: عمر باتری
اگر قابلیت نویز کنسلینگ، صدای فضایی و شفافیت (Transparency) در ایرپاد پرو غیرفعال باشد، باز هم عمر باتری در مقایسه با سایر مدلهای استاندارد ایرپاد، یک ساعت کمتر است. عمر باتری ایرپاد ۳ با کیس شارژ، ۶ ساعت بیشتر است.
اگر با ایرپاد ۳ تماس برقرار کنید در مقایسه با ایرپاد پرو، ۳۰ دقیقه زمان مکالمه اضافی در حالت عادی و دو ساعت زمان مکالمه اضافی با استفاده از کیس شارژ در اختیار دارید.
برنده: ایرپاد ۳
مقایسه ایرپاد ۳ با ایرپاد پرو: کیفیت تماس
هر دو مدل از بهترین هدفونهای میکروفوندار برای برقراری تماس صوتی و تصویری هستند. هر کدام از میکروفونهای beam-forming برخوردارند که با ایجاد تماسهای رسا و به حداقل رساندن صداهای پسزمینه، کیفیت تماس را دو برابر میکنند. اپل روی میکروفونهای ایرپاد ۳ قابلیت acoustic mesh را نصب کرده تا نویزهای ناشی از باد کاهش یابد. همچنین کدک AAC-ELD را برای افزایش کیفیت صدای فول اچ دی در تماسهای FaceTime اضافه کرده است. با این حال، قابلیت نویز کنسلینگ ایرپاد پرو عملکرد قابلتوجه ای دارد.
کلام آخر
پیشنهاد میشود تنها در صورتیکه به سرگوشیهای سیلیکونی و قابلیت نویز کنسلینگ ایرپاد پرو احتیاج دارید آن را خریداری کنید. همچنین اگر بتوانید از قابلیت دسترسی Apple Conversation Boost به خوبی استفاده کنید، ایرپاد پرو ارزش خرید را دارد در غیر اینصورت پیشنهاد ما به شما خرید ایرپاد ۳ است. با مراجعه به سایت صالح کمپانی، بزرگترین مرکز تعمیرات آیفون میتوانید، قیمت روز و مشخصات کامل این دو مدل ایرپاد را بررسی کنید و تجربه خرید لذتبخشی را برای خود و عزیزانتان رقم بزنید.
سلب مسئولیت: تیم تحریریه سختافزارمگ در تهیه محتوای رپورتاژ نقشی نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.
من ایرپاد پرو داشتم
بردم صالح کمپانی ازم خریدن با ایرپاد ۳ معاوضه کردم
واقعا عالیه ایرپاد ۳!