امسال سال خوبی برای گوگل نبود. با عرضه ناموفق گوشیهای سری پیکسل 4 این کمپانی تصمیم گرفت امسال را با رونمایی از یک میانرده برای سری پیکسل 5 خود به اتمام برساند. مقایسه دوربین گوگل پیکسل 5 اما یکی از بخشهای جذاب این دستگاه به دلیل قوی بودن قدرت نرم افزاری گوگل در بخش نرم افزاری طی چند سال اخیر است.
با توجه به بهتر شدن هر روزه گوشیهای پرچمدار، طبیعی است که میانردههای این کمپانیها نیز روز به روز بهتر و بهتر شوند. از این رو با توجه به قیمت مناسب دستگاههای میانرده، بیشترین بازار درحال حاضر در دستان گوشیهای میانرده است. همین دلیل بزرگی برای پوشش عرضه نکردن یک پرچمدار در سال 2020 برای گوگل باشد. گوگل سال گذشته پرچمدارهای سری پیکسل 4 خود را با مشخصات عالی اما باتری ضعیف رونمایی کرد که رفته رفته با بهبود نرم افزاری وضعیت باتری این دو دستگاه نیز بهتر شد اما با این وجود بازهم از لحاظ سخت افزاری ظرفیت باتری مناسبی برای این دستگاهها توسط گوگل در نظر گرفته نشده بود.
یکی از تصمیماتی که سال گذشته گوگل برای عرضه پیکسل 4 و پیکسل 4 اکس ال گرفت، قرار دادن دوربین تل فوتو و به مسخره گرفتن دوربین الترا واید با گفتن حرف، الترا واید جذاب و بامزه است اما تل فوتو کاربردیتر است بود اما امسال برعکس حرفی که سال گذشته زده شد، گوگل مجبور به گوش دادن به حرف کاربران خود شد و پیکسل 5 اکس ال را با دوربین 16 مگاپیکسلی الترا واید روانه بازار کرد. در کنار این دوربین شاهد حضور یک دوربین 12.2 مگاپیکسلی با دریچه F/1.7 و همچنین فوکوس Dual Pixel هستیم. این دو دوربین تنها دوربینهای پشت این دستگاه هستند و حتی با وجود گذشت دو سال از عمومی شدن ترکیب دوربین سهگانه و استاندارد شدن آن، بازهم گوگل تصمیم به قرار دادن یک دوربین واید و یک دوربین الترا واید برای این دستگاه گرفته است و خبری از دوربین تل فوتو برای ایجاد ترکیب سهگانه نیست.
مقایسه دوربین گوگل پیکسل 5 و Galaxy S20 FE
در کنار مقایسه دوربین گوگل پیکسل 5 ، گلکسی اس 20 فن ادیشن تمام تیکهای یک بالارده قدرتمند را پر کرده است، استفاده از پردازنده اسنپدراگون 865، حافظه داخلی UFS 3.1 در کنار نمایشگر 120 هرتزی یکی از شناسههای یک دستگاه پرچمدار در سال 2020 هستند. اما دوربین بخش اصلی مورد بحث ما در بین تمام قسمتهای سخت افزاری دستگاه است. یک دوربین الترا واید 12 مگاپیکسلی با زاویه دید 123 درجه برای این دستگاه در نظر گرفته شده است. در کنار این دوربین شاهد قرار داشتن دوربین تل فوتو 3 برابر با رزولوشن 8 مگاپیکسل و همچنین دوربین واید 12 مگاپیکسلی هستیم. تا به اینجای کار سامسونگ به راحتی برنده میدان در بخش آزادی کاربر در عملکرد شده است اما باید دید که هر دو دستگاه در بخش نرم افزاری چه خواهند کرد.
گوگل طی سالیان متوالی یکی از بهترین بخشهای نرم افزاری و پردازشی در بخش دوربین را داشت. در زمانی که تمام دستگاهها با استفاده از دوربین تل فوتو اقدام به ثبت تصاویر پرتره میکردند گوگل تنها با استفاده از یک دوربین تمام کارهای لازم برای تشخیص لبههای سوژه، عمق و دیگر موارد را انجام میداد. هچنین پردازش رنگی دوربین گوشیهای پیکسل همیشه بر سر زبانها بوده است. حال باید دید امسال نیز گوگل حتی با وجود معرفی یک میانرده، آیا تمام تلاش خود را برای بهترین کردن دوربین این دستگاه انجام داده است؟
بیشتر بخوانید: مقایسه سرعت گلکسی S20 FE و آیفون 11 پرو مکس: ارزش 700 یورو؟
s20 fe بهترین گوشی سامسونگ هستش بهترین .