همایش توسعه دهندگان بازی های کامپیوتری اروپا تا چندی دیگر (تقریباً یک ماه دیگر) در شهر کلن آلمان (به عنوان پیش در آمدی بر نمایشگاه سالانه ی بازی گیمز کام) برگزار خواهد گردید و به موجب آن طیف وسیعی از فعالان حاضر در صنعت بازی سازی اروپا گرد هم جمع خواهند شد تا به بررسی دستاورد های جدید یکدیگر در زمینه ی توسعه و تولید بازی های کامپیوتری بپردازند. در آستانه ی برگزاری این رویداد، برگزار کنندگان همایش توسعه دهندگان بازی های کامپیوتری اروپا به انتشار آمار و ارقامی در رابطه با نوع و چگونگی فعالیت های فعلی و آتی بازی سازان حاضر در قاره ی سبز پرداخته اند که بررسی آن ها می تواند دید بهتری را در زمینه ی خط مشی و نوع فعالیت های آتی آنان در صنعت بازی سازی، در اختیار علاقه مندان به دنیای بازی های کامپیوتری قرار دهد.
اطلاعات آماری مذکور از طریق بررسی و پیمایش اطلاعات به دست آمده از سوی بیش از 800 استودیو یا شرکت فعال در صنعت بازی سازی اروپا به دست آمده است که تمامی آنان پیش از این در همایش توسعه دهندگان بازی های کامپیوتری اروپا حضور به هم رسانده بودند. ضمن این که آمار و ارقام بازتاب یافته در این متن از طریق یک پژوهش مبتنی بر پرسش و پاسخ یا نظرسنجی محور (از سوی برگزار کنندگان همایش توسعه دهندگان بازی های کامپیوتری اروپا) به دست آمده است. به طور کلی این اطلاعات آماری بر روی شفاف ساختن میزان محبوبیت پلتفرم های مختلف بازی در میان بازی سازان گوناگون تمرکز یافته است و در عین حال به میزان تمایل بازی سازان شرکت کننده در این نظر سنجی برای فعالیت در زمینه ی تولید آثار جدید بر روی هر کدام از این پلتفرم ها اختصاص دارد. بر اساس این اطلاعات تعداد 61 در صد از بازی سازانی که در این پژوهش پرسش محور شرکت کرده اند در حال حاضر به تولید بازی های کامپیوتری بر روی پلتفرم PC (دو سیستم عامل مک و ویندوز) مشغول هستند و در عین حال تعداد بازی سازانی که هم اکنون در حال تهیه ی نسخه ای مبتنی بر سیستم عامل لینوکس از بازی های در دست تولید خود به سر می برند کمتر از رقم 20 در صد و کمی بیشتر از رقم پانزده در صد است. با این حال بر اساس این ارقام می توان ادعا کرد که پلتفرم PC در حال حاضر پر ترافیک ترین پلتفرم مرتبط با بازی های کامپیوتری در میان بازی سازان مختلف به شمار می رود و در مجموع محبوبیت بیشتری نسبت به سایر پلتفرم های بازی در میان آن ها دارد. پس از پلتفرم PC ، این پلتفرم های موبایل (تلفن های هوشمند و تبلت ها) هستند که در مقام دوم جدول ایستاده اند و بیشترین میزان توجه از سوی بازی سازان را در زمینه ی ساخت آثار در دست تولید به خود اختصاص داده اند. به عبارت بهتر چیزی نزدیک به 46.9 در صد از بازی سازان شرکت کننده در این پژوهش، هم اکنون در حال تولید بازی های کامپیوتری مختلف برای تلفن های هوشمند و تبلت ها هستند. در این میان پلتفرم پلی استیشن 4 هم مقام سوم جدول را به خود اختصاص داده است و هم زمان نام خود را به عنوان نخستین پلتفرم مورد توجه در میان بازی سازان مطرح ساخته است. به این ترتیب که در حال حاضر چیزی نزدیک به 29.6 در صد از بازی سازان شرکت کننده در این نظر سنجی مشغول ساخت بازی جدیدی برای کنسول پلی استیشن 4 هستند. این در حالی است که آمار مربوط به بازی سازان فعال در زمینه ی تولید بازی های کامپیوتری برای کنسول اکس باکس وان اندکی کمتر از رقم فوق بوده و در حال حاضر رقمی نزدیک به 25.7 در صد از بازی سازان شرکت کننده در این پژوهش در حال ساخت بازی جدیدی برای کنسول خانگی اکس باکس وان هستند.
در این میان در صد بازی سازانی که در حال حاضر مشغول ساختن بازی های کامپیوتری جدید برای سایر پلتفرم های شناخته شده ی بازی موجود در نسل حاضر از قبیل Nintendo WiiU و Nintendo NX هستند بسیار کمتر از رقم 20 در صد به ثبت رسیده است. آماری که می توان گفت در رابطه با کنسول های خانگی نسل هفتمی هم صدق می کند و به طور کل تعداد بازی سازانی که در حال حاضر مشغول تولید بازی های کامپیوتری جدید برای پلتفرم هایی نظیر اکس باکس 360 و پلی استیشن 3 هستند تقریباً با آمار مربوط به بازی سازان فعال در امر تولید آثار جدید برای کنسول نو پای شرکت نینتندو در نسل هشتم بازی های کامپیوتری یا همان NX برابری می کند و در مجموع رقمی کمتر از ده در صد بازی سازان شرکت کننده در این نظر سنجی را شامل می شود. این در حالی است که حتی تعداد بازی سازانی که در این پژوهش نظر سنجی محور شرکت کرده اند و در حال حاضر مشغول ساختن بازی های کامپیوتری جدید برای هدست های واقعیت مجازی هستند هم به رقم 20 در صد نمی رسد و اندکی کمتر از آن به ثبت رسیده است. البته وضعیت پلتفرم های مبتنی بر تکنولوژی واقعیت مجازی (از لحاظ کمیت بازی های کامپیوتری در دست تولید برای آن ها) بسیار بهتر از وضعیت پلتفرم های مبتنی بر واقعیت افزوده است و در واقع تعداد بازی سازانی که در این نظر سنجی شرکت کرده و در حال حاضر مشغول تولید بازی های کامپیوتری جدید مبتنی بر تکنولوژی واقعیت افزوده برای پلتفرم های مقصد این قبیل آثار هستند، تقریباً با تعداد بازی سازانی که هم اکنون پروژه های جدید بازی پلتفرم اپل واچ را در دست تولید دارند برابری کرده و به کمتر از ده در صد بازی سازان شرکت کننده در این نظر سنجی می رسد. البته آمار مذکور گستردگی بیشتری دارد و جنبه های دیگری را هم در بر می گیرد که تا ساعاتی دیگر و در قالب بخش دوم این مطلب به برخی از آن ها اشاره خواهیم نمود.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
با اون گرافیکی که شما میگی اگه بخوان بازی open world بسازن میدونی چقدر فضا میخواد:-o چه سیستم غولی میخواد:emoji9
شما لست آف آس یا آنچارتد 4 رو هم ببین اونا هم بد نیستن
دیشب داشتم ویدیوی بازی ها مختلفو میدیم که یه بازیو دیدم …
عجب گرافیک خارق العاده ای داشت ، جی تی ای و ویتچر جلوش مثل نقاشی می مونن!:emoji6:emoji6:emoji6
یعنی فکر کنم تا 5 سال دیگه بازی ها از نظر تصویری فاصلشون با واقعیت همون تار مو باشه!
البته سبک بازی معمایی بودش و محیط بسته و مشخصی بود. اگه بخوان با همچین گرافیک بالایی بازی اپن ورلد بسازن نمی دونم چه قدر طول میکشه. این چیزی حدود 6 ساعت بازی هستش به نظرم ولی مثل فیلم سینمایی می موند!
تنها ایرادی که میتونم بگیرم در حال حاضر حرکت بازیکن هستش که بعضی وقت ها مثل حرکت واقعی روان نیست مثلا وقتی می خوای طرفو بچرخونی یا سرشو بچرخونه ، لازمه روانتر باشه اما با این حال در حالت عادی هم راه رفتناشون بسیار طبیعی بود.
یعنی ممکنه بازی بعدی سازنده های ویتچر که اپن ورلد هستش از همچین گرافیکی برخوردار باشه؟!:x
اسم بازی Until Dawn هستش و فقط برای پلیسیشن 4 منتشر شده! واقعا ضد حال همچین بازی های توپی فقط برای پلیسیشن هست و pc ازش محرومه.
من در حال حاضر پلیسیشن به خاطر عنوان های خوبی که در انحصار داشته بیشتر از ایکس باکس ترجیح میدم.