مدیرعامل فیسبوک مارک زاکربرگ و شرکتش اخیراً با موجی از انتقادات در رابطه با نگرش خاصشان نسبت به حریم خصوصی کاربران مواجه شدند.
حالا اسکرینشاتی از مکالمات زاکربرگ با دوست دانشگاهیاش در 19 سالگی فاش شده و به انتقادات دامن زده است.
براساس این اسکرینشات، مارک زاکربرگ خطاب به فردی میگوید که اگر به اطلاعاتی شخصی در دانشگاه هاروارد نیاز دارد، درخواست کند. او میگوید: بیش از 4000 ایمیل، عکس و آدرس دارم. دوستش از زاکربرگ میپرسد چگونه به چنین اطلاعاتی دسترسی پیدا کرده و مدیرعامل فعلی متا پاسخ میدهد که مردم خودشان چنین اطلاعاتی ثبت کردهاند: نمیدانم چرا. آنها به من اعتماد دارند. احمقهای آشغال.
این احتمال وجود دارد که مارک زاکربرگ شوخی کرده باشد، اما این تیم مکالمه نشان میدهد نقض حریم خصوصی کاربران فیسبوک ممکن است از سالها پیش شروع شده باشد.
از زمانی که فیسبوک راهاندازی شد، این شرکت یکی پس از دیگری با مشکلاتی در ارتباط با حریم خصوصی روبرو شده است. این موارد معمولاً به دنبال اعمال تغییرات در سیاست حفظ حریم خصوصی یا انتشار محصولات جدید اتفاق افتادهاند. این شرکت اغلب محصولات خود را براساس چنین بازخوردی تغییر داده است. فیسبوک اکنون به شرکتی 22 میلیارد دلاری تبدیل شده است که توسط بزرگسالانی اداره می شود که میدانند آینده آنها به اعتماد کاربران به سیاستهای حفظ حریم خصوصی پلتفرم آنها بستگی دارد.
اما همانطور که در ایمیلها و پیامهای فوری مارک، ویژگیهایی مانند Beacon و Instant Personalization، و تغییرات مکرر در خطمشی حفظ حریم خصوصی قابل مشاهده است، نگرش شرکت نسبت به حریم خصوصی کاربران معمولاً تهاجمی بوده است: آنها ابتدا اقدام میکنند، سپس میبینند که مردم چگونه واکنش نشان میدهند.
به نظر میرسد که این مشکل منعکسکننده دیدگاه خود مارک در مورد حریم خصوصی است. به نظر میرسد که او فکر میکند که نظر مردم اهمیت ندارد.
متا سالها است که سابقه خوبی در حوزه حریم خصوصی ندارد. این شرکت تا به امروز بارها توسط نهادهای رگولاتوری اروپا صدها میلیون دلار جریمه شده است. بزرگترین نمونه از نقض حریم خصوصی متا در ماجرای کمبریج آنالیتیکا اتفاق افتاد.
اصولا غرب پرستان اینجور خبرارو واکنش نشون نمیدن 😉
شما طرفداران … هم درست میشید بالاخره. چند وقت دیگه ک کشورت تبدیل ب پاکستان و یه بیابون بی آب و علف شد، آب و غذا نداشتی، متوجه میشی ک قد و قواره ت به نظر دادن در مورد دغدغه های کشورای پیشرفته نمیخوره.
درود بر قد و قواره غرب پرستان وطنم
همین که تو دغدغه اونورو داری عالیه
راستی کشورای پیشرفتتون که هروز درگیریه که
دمت گرم
میگن انسان به این هوشمندی حتما خالقی داره؟؟ الان کجاش هوشمنده؟ وقتی دامنه هوشی انسان ها از زبان جهانی پایتون و ناهار شروع میشه به اشخاصی مثل داوینچی ختم میشه خیلی هنر داره؟ این همه نورون رو هدر بدی کلی جنس معیوب بسازی..حالا چند تا هم سالم دربیان.. یه کنترل کیفیت هم انجام ندی.. میزان سلامت سیلیکون های اینتل بیشتره که هم نظم داره هم خالق. درباره این خبر؟ این خبر در مورد “حریم خصوصی” هستش، واقعا توضیحش سخته شاید نتونی تصورش کنی، فکرش رو بکن یه کشورهایی وجود دارن که هر فردی یک حریم شخصی یا خصوصی داره، و اگه این شخص یک شخص یا جونور دیگه ای رو به زور وارد اون حریم نکنه هیچکس حق دخالت در اون رو نداره، حالا میخواد حتی خودشو شبیه شیطان فرشته سگ گربه یا هرچی دربیاره.. فقط یکی دیگه رو مجبور نکنه. الان مثلا جمع اوری و استفاده از داده های افراد در کشور های شرقی اصلا در موردش بحث میشه مگه؟؟ اصلا حق رژیم ها نیست مگه این اطلاعات رو چک کنن؟ این کلمات غرب زده حریم شخصی چیه؟ اصلا حریم شخصی چرا باس باشه؟ از هرچی که داخل شورتت هست تا شکل ظاهری تا گرایش جنسی تا نوع خوراکت به کل رژیم مربوطه جز خودت، هرکی ناراحته جمع کنه بره…. مثلا تو این کشورهای غربی وکیل حریم شخصیه، جلو وکیل بگو قتل کردم، حتی فیلمت هم بگیرن مدرک به حساب نمیاد و خودشون مجرم میشن.. اصلا جمع کنن این سوسول بازی ها رو، کسی خواست وکیل یه قاتل بشه مستقیم باس بره زندان کسی خواست وکیل همین وکیله هم بشه مستقیم میره زندان حکم هم تو دادگاه اجرا میکنیم مثل اعدام هویدا، حالا قبل قرائت حکم هم فرقی نداره، بازم اسمش میشه اعدام نه قتل.
جوابتو خوب داد نه؟ این دوستمونو میگم «ضد عرعر زشی» 🤌🙃