شایعه شده است که شیائومی (Xiaomi) با هواوی (Huawei) و گروه BBK برای توسعه HyperOS 3 به عنوان جایگزینی بدون خدمات و برنامههای پیشفرض گوگل همکاری میکند. وضعیت حساسی بین ایالات متحده و چین وجود دارد؛ هواوی به عنوان هدفی برای ازبین بردن تحریمهای تجاری قرار گرفته است. محدودیتهای اعمالشده بر این غول سابق گوشیهای هوشمند به این معناست که شرکتهای دیگر چینی مانند شیائومی نیز از این سرنوشت در امان نیستند؛ بنابراین، آمادگی این شرکتها برای هرگونه غافلگیری ضروری است. در حال حاضر، شایعهای در جریان است که نسخهای از HyperOS در حال توسعه است که فاقد برنامهها و خدمات Google Play خواهد بود، مشابه HarmonyOS شرکت هواوی؛ گفته میشود گروه BBK نیز در این همکاری مشارکت دارد.
تجربه هواوی در کمک به شیائومی برای توسعه HyperOS 3
شایعهای نهچندان موثق از XiaomiTime درباره همکاری شیائومی با هواوی و گروه BBK، که شرکت مادر OPPO، Vivo و OnePlus است، برای توسعه بهروزرسانی HyperOS 3 بدون برنامهها و خدمات گوگل صحبت میکند. در حال حاضر، شیائومی مجوز ادامه استفاده از سیستمعامل گوشی هوشمند گوگل را دارد، اما مشخص نیست که دولت جدید ایالات متحده چه زمانی ممکن است در این همکاری تجدیدنظر کند. نگرانیهای دولت ایالات متحده درباره شیائومی احتمالا زمانی تشدید شد که مشخص شد این شرکت با موفقیت فرآیند تولید تراشه 3 نانومتری اختصاصی خود را تکمیل کرده و قصد دارد اولین راهحل داخلی خود به نام Xring را در این ماه عرضه کند، هرچند این زمانبندی ممکن است به تعویق بیفتد. متأسفانه، اگر شیائومی سیستمعامل اندروید را کنار بگذارد، بازار اصلی موفقیت آن چین خواهد بود، مگر اینکه بتواند فروشگاه برنامهای اختصاصی با تمام جایگزینهای مهم برای میلیونها کاربر ارائه دهد، که چالشی بسیار بزرگ است.
HyperOS 3 به عنوان راهحل استراتژیک شیائومی
ممکن است شیائومی از HyperOS 3 به عنوان یک راهحل استراتژیک برای زمانی که دولت جدید ایالات متحده تحریم تجاری علیه این شرکت اعمال کند، استفاده کند؛ این تحریم شامل عدم امکان استفاده از خدمات یا برنامههای Google Play نیز خواهد بود. تا زمانی که چنین اتفاقی رخ ندهد، شیائومی احتمالا ریسک از دست دادن تعداد زیادی از مشتریان و میلیونها دلار درآمد را نخواهد پذیرفت.
آخرش چین اگه بخواد در اقتصاد آمریکا رو رد کنه مجبوره تمام تکنولوژی هایی که آمریکا داره رو نسخه چینیش هم داشته باشه از اون طرف برای کشورهایی که تحت تحریم آمریکا هستن هم بد نمیشه و استقبال می کنند که جمعیت کمی هم نیستن به هر حال برای کشوری مثل ما که مصرف کننده هست بهتره که بین تولید کننده ها رقابت باشه