بدون شک ردموندیها به هیچ از یک نسخههای ویندوز مانند ویندوز 10 تا به امروز اهمیت ندادهاند که البته از آنجا که مایکروسافت از این نسخه از سیستم عامل محبوب خود به عنوان جامع ترین نسخهی ویندوز یاد میکند، این اقدام چندان غافلگیر کننده نیست. مایکروسافت سالی دو بار بروزرسانی بزرگ با تغییرات زیاد برای ویندوز 10 منتشر میکند و در بین بروزرسانیهای اصلی، با بروزرسانیهای جزئی نواقص نسخههای جدید را رفع میکند. این باعث شده تا ویندوز 10 در طول مدت زمان نسبتا کوتاهی تغییرات زیادی به خود ببیند. حال با جای گرفتن هر چه بیشتر هوش مصنوعی در دنیای امروز فناوری، مایکروسافت قصد دارد ویندوز را نیز با آن یکپارچهتر و آن را به زودی تبدیل به ویژگی اصلی ویندوز 10 کند. همراه سخت افزار مگ باشید.
بر اساس برنامه ریزی مایکروسافت برای ویندوز 10، این شرکت به دنبال این است که از تواناییهای هوش مصنوعی و قابلیت های آن در ویندوز 10 بیشتر استفاده کند. غول نرم افزاری جهان پلتفرم جدیدی را با نام Windows ML معرفی کرده است که هوش مصنوعی در آن به عنوان مهم ترین ویژگی ایفای نقش میکند. Windows ML از امروز برای توسعه دهندگان منتشر شده است و از بروزرسانی اصلی بعدی ویندوز 10 که بهار پیش رو منتشر میشود در اختیار عموم کاربران قرار خواهد گرفت. پلتفرم جدید مایکروسافت امکان ساخت برنامه برای ویندوز را بر پایهی یادگیری ماشینی به تمامی توسعه دهندگان میدهد. با Windows ML توسعه دهندگان میتوانند نرم افزارهای قدرتمندتر و باکیفیتتری را برای کاربران ویندوز 10 تولید کنند.
علاوه بر این توسعه دهندگان میتوانند از مدل های یادگیری موجود در پلتفرمهای هوش مصنوعی مختلف استفاده کنند و آنها را در کامپیوترهای مجهز به ویندوز 10 اجرا کنند یا سرعت لحظهای بارگذاری اطلاعاتی همچون تصاویر یا پیامها یا حتی پردازشهای پس زمینه مانند جستجوی سریع در برنامهها را نیز افزایش دهند. البته این اولین بار نیست که مایکروسافت از هوش مصنوعی در ویندوز استفاده میکند. در حال حاضر آفیس 365، برنامهی Photos ویندوز 10 و همچنین سیستم تشخیص چهرهی Windows Hello این شرکت از فناوری هوش مصنوعی بهره مند هستند.
مدل یادگیری ماشین ویندوز مایکروسافت به گونهای طراحی شده که میتواند بر روی دستگاههای مختلفی همچون لپ تاپها، کامپیوترهای شخصی، دستگاههای مرتبط با اینترنت اشیا، سرورها، مراکز اطلاعات و هدست واقعیت مجازی HoloLens کار کند. این سیستم توانایی پشتیبانی از پردازنده های ساخته شده برای هوش مصنوعی، مانند پردازندهی Movidius VPU اینتل را نیز دارد و پلتفرم مایکروسافت در حال بهینه شدن برای سخت افزارهای موجود در بازار است. مایکروسافت در مورد نگرانی کاربران برای سازگاری پلتفرم جدید با سخت افزارهای قدیمی وعده ی رسیدگی داده است و توسعه دهندگان برنامهها نیازی به نگرانی در مورد تاثیر اجرای نرم افزارهای خود بر روی کامپیوترهای نسبتا قدیمی ندارند.
توسعه دهندگان قادر خواهند بود که با نسخهی پیش نمایش Visual Studio 15.7 نگاهی نزدیک به پلتفرم هوش مصنوعی ویندوز مایکروسافت داشته باشند و از همین سال میتوانند از API های ویندوز ML در برنامههای استاندارد دسکتاپها و برنامههای Universal Windows بر روی تمامی ویرایش های ویندوز 10 استفاده کنند. مایکروسافت قصد دارد از امروز به طور مرتب اطلاعات بیشتری در مورد پلتفرم جدید خود منتشر کند و مطمئنا بیشترین صحبتها در مورد ویندوز جدید را در کنفرانس توسعه دهندگان بیلد که در ماه می برگزار میشود خواهیم شنید. انتظار میرود مایکروسافت در نسخه های آتی ویندوز 10 ویژگیهای کاملا مرتبط با هوش مصنوعی را در اختیار کاربران بگذارد تا تاثیر این فناوری در ویندوز را بهتر به نمایش بگذارد.
دیدگاهتان را بنویسید