مرتضی براری، معاون وزیر ارتباطات به عنوان رئیس کارگروه هماهنگی برای ارتباطات نورزی، در گفتگو با خبرنگار مهر، اقدامات مربوط به این کارگروه و برنامه های مدنظر برای برقراری ارتباطات با کیفیت را تشریح کرد.
وی گفت: بیشترین برنامه ریزی و هماهنگی مربوط به چند استان مسافرپذیر مانند مازندران، گیلان، مشهد و خوزستان است که درجلساتی که با اپراتورهای ارتباطی داشتیم موضوع پوشش حداکثری در این استانها و جاده های منتهی به آنها را با تجهیز سیستم های شبکه و نصب آنتن های BTS سیار، تکلیف کردیم.
معاون امور دولت و استانهای وزیر ارتباطات، با بیان اینکه هم اکنون مهمترین بحث در این بخش مربوط به پوشش تلفن همراه و دیتا برای کیفیت مناسب در ارتباطات صوتی و داده ای است، افزود: براین اساس ستاد تسهیلات نوروزی به ریاست مدیرکل فناوری اطلاعات استانها، تشکیل شد تا علاوه بر نظارت بر کیفیت سیگنال، نسبت به استفاده حداکثری از آنتن های bts سیار برای برخی راهها که به دلیل ازدحام جمعیت، نیازمند تقویت پوشش دهی است، نظارت کامل صورت گیرد.
براری با اشاره به تمهیدات درنظرگرفته شده برای برقراری شبکه ارتباطی در صورت احتمال بروز حوادث مترقبه تصریح کرد: برای آمادگی شبکه ارتباطی کشور در صورت بروز حوادث غیرمترقبه، کشیک شبانه روزی برای مدیران مناطق درنظر گرفته شده است تا رصد کاملی در مورد وضعیت شبکه ارتباطی کشور صورت گیرد.
وی گفت: پیش بینی افزایش ۳ برابری جمعیت برای استانهای مسافرپذیر شده است و در این راستا ما نیز ظرفیت شبکه این استانها را تا ۳ برابر در جاده های عبوری و مسیرهای منتهی به شهرهای مسافرپذیر، افزایش داده ایم. براین اساس اپراتورهای موبایل قول پوشش حداکثری در جاده ها و نصب آنتن های BTS سیار را داده اند.
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه هم اکنون نسل سوم موبایل در شهرهای بزرگ برقرار است، گفت: با تمهیدات اندیشیده شده، کاربران می توانند در جاده های منتهی به شهرهای بزرگ از اینترنت GPRS موبایل استفاده کنند. در حال حاضر اتوبانهای شهرهای بزرگ نیز دارای پوشش دیتا هستند و کاربران می توانند در شهرها از این امکانات استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه بیشترین دغدغه مربوط به برقراری ارتباطات موفق موبایل است و مشترکان برخلاف گذشته دیگر از تلفن ثابت استفاده نمی کنند، تاکید کرد: مدل مصرف کاربران نشان می دهد که بیشترین مصرف مربوط به پهنای باند است و براین اساس با همکاری اپراتورهای FCP و اپراتورهای موبایل، این نیاز تامین شده است.
چتر وای فای بر سر مسافران نوروزی
براری با اشاره به اینکه طی سالهای قبل با افزایش ظرفیت انجام شده، مشکلات برقراری ارتباط در ساعات اولیه تحویل سال، کاهش یافته است، به مهر گفت: امسال تلاش براین است که ترافیک شبکه در ساعات اولیه سال نو، مدیریت شود و علاوه بر برقراری ظرفیت برای پیامکهای موبایلی، پهنای باند برای برقراری ارتباطات اینترنتی نیز فراهم شود.
وی گفت: در همین حال امسال برای نخستین بار، در بیش از ۱۰ استان چتر وای فای راه اندازی می شود تا سرویس وای فای در صورت توقف مسافران در پارکها و جاده های عبوری فراهم شود.
معاون وزیر ارتباطات اظهار داشت: هم اکنون چتر وای فای با هماهنگی اپراتورهای موبایل در نقاط پرتردد شهرهایی از جمله یزد، قزوین و سمنان راه اندازی شده و ۷ استان نیز درحال نصب این تجهیزات هستند. در همین حال تلاش براین است که تعداد چتر وای فای را به بیش از ۲۰ استان برسانیم.
وی با بیان اینکه برای هماهنگی ارتباطات مناسب در هر استان، سفرهایی به استانهای مختلف داشته ایم، گفت: تا قبل از پایان سال، گزارشات کمیته ارتباطات استانها در مورد وضعیت ارتباطی هر استان ارائه می شود.
براری با اشاره به افزایش ظرفیت زیرساخت ارتباطی کشور، گفت: در برخی استانها، تا ۲۰ درصد ظرفیت مازاد پهنای باند در برخی استانهای دیگر نیز تا ۲ برابر ظرفیت، پیش بینی شده است.
سلام.اطلاعات دقیقی ندارم.ولی بعید میدونم
یه چندتا عکس مشابه دیدم که گفته میشد دستگاه فرستنده پارازیت اند که به همین صورت نصب شده بودن این موصوع صحت داره ؟
سلام .احتمالا به تکنولوژی جدیدی رسیدن که به صورت هیدن هم کار میکنه :l
خیلی هم خوب است اگر این امکانات را بدون هیچ شرطی در اختیار مردم بگذارند:-bd:-bd:-bd:-bd
سلام.عکس ها مربوط به ایران نیست.فقط برای اینکه دوستان بهتر قضیه رو متصور بشن از نمونه خارجی استفاده کردیم.نمونه داخلی که فعلا ندیدیم!
تبریک میگم ملت عزیز غرق در امواج شدند .
از نویسنده ی عزیز اقای رشیدی تقاضا دارم معلوم کنند که اون فرستنده های وای فای روی درخت نخل واقعیه یا فتوشاپه ! =))=))
=))=))=))…