در صنعت سرگرمی همواره ورود و خروج شرکت های مختلف به بخش های خاص می تواند علاوه بر رقم زدن آینده ی کاری شرکت های مذکور، در آینده ی بخش هایی که این شرکت ها به آن وارد یا از آن خارج می شوند هم تاثیر گذار باشد. شاید این مسئله را بتوان حتی در ورود و خروج اشخاص مختلف به بخش های مختلف صنعت سرگرمی نیز احساس کرد. به این ترتیب که با ورود شخص خاصی به بخش معینی از صنعت سرگرمی یا جدایی اشخاص دیگری از همان بخش ها یا بخش هایی کاملاً متفاوت، این امکان وجود دارد تا آینده ی شاخه های مختلف صنعت سرگرمی با تغییرات محسوس یا غیر محسوسی مواجه شود. با این توضیح کوتاه، در ادامه ی متن پیش رو نگاهی خواهیم داشت به دو سه مورد از جدید ترین ورود و خروج های صورت گرفته در صنعت سرگرمی ، که بیشتر بر دنیای بازی های کامپیوتری متمرکز شده اند ، و می توانند بخشی از آینده ی صنعت بازی های کامپیوتری را تحت تاثیر قرار دهند.
کسانی که به تعقیب مستمر رویداد های ورزشی می پردازند احتمالاً با نام شبکه ی ESPN کم و بیش آشنایی دارند. شبکه ای که عمده فعالیت هایش بر روی پخش زنده (یا غیر زنده ی) رویداد های ورزشی تمرکز یافته است و بیشتر معرف حضور اشخاصی است که در امریکای شمالی به سر می برند. اگر چه فعالیت های شبکه ی ESPN بر روی پخش مسابقات مختلف مربوط به ورزش های دنیای واقعی متمرکز است ، اما اخیراً این شرکت فعالیت هایی را هم در دنیای ورزش های الکترونیک انجام داده است که اتفاقاً با باز خورد های بسیار قابل توجهی همراه بوده است. به این ترتیب که شبکه ی ESPN حدود دو سال قبل هیجان انگیز ترین مسابقات جهانی رشته ی Dota 2 که با نام The International شناخته می شود و طی سال های اخیر با تلاش سازندگان و صاحب امتیازان اصلی بازی Dota 2 یعنی شرکت Valve به همراه جوایز نقدی بسیار کلانی بر گزار می گردد را به شکل مستقیم تحت پوشش تلویزیونی قرار داد که بسیار مورد توجه مخاطبان این شبکه ی تلویزیونی قرار گرفت. حال خبر می رسد که شبکه ی تلویزیونی ESPN قصد دارد فعالیت های خود در دنیای ورزش های الکترونیک را وسعت بیشتری بخشد و سایر رویداد های مهم سالانه ی این بخش نو پا و بسیار پول ساز از صنعت سرگرمی را هم تحت پوشش زنده قرار دهد. به این ترتیب تا این لحظه علاوه بر تایید تحت پوشش قرار گرفتن مسابقات مربوط به بازی Dota 2 توسط شبکه ی تلویزیونی ESPN ، خبر پوشش زنده ی مسابقات بسیار پر طرفدار بازی League of Legends و همچنین بازی Heartstone (که این روز ها رفته رفته می رود تا به یکی از پر مخاطب ترین عناوین آنلاین تبدیل شود) نیز توسط ESPN مورد تایید قرار گرفته است. البته گفته می شود که شاید در ادامه ی راه مسابقات جهانی بازی StarCraft 2 نیز به این لیست اضافه گردد. این در حالی است که چند ماه پس از نخستین ورود شبکه ی ESPN به دنیای ورزش های الکترونیک و پوشش زنده ی مسابقات The International 2014 توسط این شبکه، رییس اصلی مجموعه ی ESPN یعنی آقای جان اسکیپر به ذکر این نکته پرداخته بود که ورزش های الکترونیک را نباید جزو ورزش های واقعی به حساب آورد؛ چرا که در واقعیت امر رشته های موجود در بخش ورزش های الکترونیک به هیچ وجه ورزش محسوب نمی شوند! حال به نظر می رسد که نظر سران ESPN با تغییرات قابل توجی همراه شده است و آن ها قصد دارند در کنار پوشش زنده ی رویداد های مربوط به ورزش های واقعی به پوشش زنده ی مسابقات موجود در ورزش های غیر واقعی هم بپردازند!
البته در این راه قطعاً شبکه ی تلویزیونی ESPN رقیبان بسیار سرسختی را هم پیش روی خود می بیند. چرا که علاوه بر فعالان دنیای eSports (که پیش از این به فعالیت در این عرصه و پوشش مسابقات زنده ی مختلف می پرداختند) به تازگی شرکت اکتیویژن نیز به شکل خیلی جدی وارد دنیای ورزش های الکترونیک شده است و حتی زمزمه هایی مبنی بر تاسیس یک شبکه ی تلویزیونی قدرتمند برای تحت پوشش قرار دادن رویداد های مختلف موجود در دنیای ورزش های الکترونیک هم از سوی آنان به گوش می رسد. در واقع این شرکت قدیمی بازی سازی، برای حضور هر چه قدرتمند تر خود در دنیای ورزش های الکترونیک به تازگی اقدام به خریدن یکی از مهم ترین سازمان های حاضر در دنیای ورزش های الکترونیک یعنی تشکیلات Major League Gaming (که با نام MLG شناخته می شود) کرده است. کسانی که با دنیای ورزش های الکترونیک آشنایی دارند حتماً به خوبی لیگ MLG را می شناسند. لیگ معتبری که برگزاری مسابقات گوناگونی را تحت پوشش خود دارد و یکی از شناخته شده ترین سازمان دهندگان مسابقات جهانی در دنیای eSports در رشته های مختلف آن محسوب می شود. گفته می شود که شرکت اکتیویژن برای تحت اختیار گرفتن MLG رقمی نزدیک به 46 میلیون دلار هزینه کرده است. بنا بر این به نظر می رسد که به زودی باید شاهد حضور بسیار گسترده و قدرتمند شرکت اکتیویژن در دنیای ورزش های الکترونیک باشیم. امری که می تواند سود فراوانی را عاید سران این شرکت نماید.
از ورود گسترده ی دو شرکت ESPN و اکتیویژن به دنیای ورزش های الکترونیک که بگذریم به خروج نسبتاً گسترده ی اعضای استودیو کریستال داینامیکس از این استودیو می رسیم! استودیویی که این روز ها همگان آن را با سری ریبوت شده ی مهاجم مقبره یا همان Tomb Raider می شناسند. در طی روز های اخیر شاهد این نکته بودیم که طراح هنری اصلی دو بازی Tomb Raider و Rise of The Tomb Raider (که نقش مهمی در شکل دادن نسخه ی ریبوت شده از سری مهاجم مقبره و دنباله ی آن را بر عهده داشت و در واقع کارگردان هنری بازی Rise of The Tomb Raider محسوب می شد) به شکل رسمی خبر جدایی خود از استودیو کریسال داینامیکس را اعلام کرده است. در این میان آقای برایان هورتون دلیل اصلی ترک استودیو کریستال داینامیکس را مسائل خانوادگی عنوان کرده است. در واقع بنا بر گفته های برایان هورتون ، او پس از کار کردن بر روی دو نسخه ی بسیار موفق از سری مهاجم مقبره (که هواداران فراوانی به شکل رو در رو یا مجازی رضایت کامل خود از آن ها را به او ابراز داشته اند) همراه با خانواده ی خود تصمیم گرفته است تا دوباره به شمال کالیفرنیا باز گردد و در آن جا تجربیات کاملاً جدیدی را از سر بگذراند. با این حال با توجه به مقصد آقای هورتون نمی توان ترک استودیو کریستال داینامیکس از سوی او را تنها به حساب نقل مکان خانوادگی این طراح هنری گذاشت. هر چه باشد او اکنون به استودیو Infinity Ward پیوسته است تا آینده ی خود را در کنار شرکت اکتیویژن و سری بازی های Call of Duty امتحان کند. جالب این جاست که مدت کوتاهی پیش از هورتون عضو ارشد استودیو کریستال داینامیکس یعنی دَرِل گلگر که در واقع رهبر این استودیو محسوب می شد نیز ظرف هفته های اخیر دقیقاً همین مسیر را پیموده و پس از جدایی از استودیو کریستال داینامیکس و همچنین شرکت مادر این استودیو یعنی اسکویر انیکس، به شرکت اکتیویژن پیوسته بود. به هر حال دنبال کردن راه گلگر از سوی برایان هورتون در طی این مدتی بسیار کوتاه را نمی توان امری کاملاً اتفاقی قلمداد کرد و احتمالاً هورتون پس از مشورت با رییس سابق خود تصمیم به دنباله روی از او گرفته است تا همچنان در کنار گلگر به فعالیت بپردازد. حال باید دید که کوچ دو عضو اصلی استودیو کریستال داینامیکس به شرکت اکتیویژن چه تاثیرات مهمی را در فعالیت های آتی این استودیو از خود به جا خواهد گذاشت.
همش بهونه است.
اره جالبه.
مشکلات خانوادگی هم شده یه بهونه خوب برای ترک کردن شرکت،تیم ها و…:smiley0
از چی محرومی.
ما که از همه چی محرومیم :emoji4