چند روز پیش، شاهد انتشار ویدئوی تست مقاومت گوشی سامسونگ Galaxy Z Fold4 توسط صفحه یوتیوب JerryRigEverything بودیم و حال، شاهد کالبدشکافی همان گوشی نگون بخت توسط زک نلسون هستیم. زک در این ویدئو، به سراغ تک تک اجزای داخلی این گوشی میرود و آنها را بررسی میکند، مخصوصاً لولای داخلی. در صورتی که شما جزو کسانی هستید که از دیدن داخل گوشیهای موبایل و وسایل الکترونیکی و کالبدشکافی آنها خوشتان میآید، این جور ویدئوها برای شماست.
گوشی Galaxy Z Fold4 به عنوان یک گوشی تاشو – پیشرفته ترین گوشی تاشو در حال حاضر – به طور قطع از گوشیهای عادی پیچیدگیهای بیشتری دارد. یکی از اصلیترین پیچیدگیهای گوشیهای تاشو نسبت به گوشیهای عادی، لولای میانی آنهاست. در واقع دو نیمه گوشیهای تاشو با یک لولا به یکدیگر متصل هستند و گوشی از محل این لولا تا میشود. اینطور که شرکت سامسونگ ادعا میکند، لولای میانی گوشی Galaxy Z Fold4 بر خلاف گوشی Galaxy Z Fold3 فاقد چرخدنده است. هدف اصلی زک از کالبدشکافی گوشی Galaxy Z Fold4 نیز بررسی لولای داخلی آن است. آیا این لولا واقعاً هیچ چرخدندهای ندارد؟ در ویدئو ببینید:
ویدئوی کالبدشکافی Galaxy Z Fold4
نمایشگر داخلی گوشی Galaxy Z Fold4 کاملاً منعطف بوده و از چند لایه تشکیل شده است و زک در ویدئوی کالبد شکافی، تمام این لایهها را یک به یک جدا و بررسی میکند، البته به قیمت نابودی همیشگی این نمایشگر! تکنولوژی فعلی نمایشگرهای تاشو به این نمایشگرها اجازه میدهد که فقط در یک جهت بدون هیچ مشکلی خم بشوند، اما خم شدن در جهتهای دیگر به آنها آسیب همیشگی وارد میکند. دوربین سلفی زیر نمایشگر داخلی نیز نسبت به نسل قبل پیشرفت کرده و حدود 20 پیکسل بیشتر در خود جای میدهد.
نمایشگر پشتی این گوشی در داخل یک فریم فلزی قرار گرفته و جدا کردن آن بدون خرد کردن آن بسیار دشوار است. پس از جداسازی نمایشگرها، تازه فرآیند باز کردن حدود 70 پیچ مختلف از این گوشی آغاز میشود که 40 عدد از آنها مربوط به مجموعه لولاها هستند. یکی از سختترین فرآیندها در کالبدشکافی این گوشی، حذف باتری آن است. سامسونگ از چسب قوی برای اتصال باتری به شاسی استفاده میکند (در نقطه مقابل، اپل از برچسبهای نواری برای اتصال باتری استفاده میکند)؛ به همین خاطر جداسازی باتریها بسیار دشوار و خطرناک است.
زک در نهایت به لولاهای این گوشی میرسد. همان طور که شرکت سامسونگ در تبلیغات خود اعلام کرده، لولاهای Galaxy Z Fold4 بر خلاف Galaxy Z Fold3 هیچ چرخ دندهای در داخل خود ندارند. به همین خاطر، عمر آنها بیشتر بوده و مقاومت آنها در برابر گرد و غبار نیز بهتر است. گرد و خاکی که نلسون طی تست مقاومت فیزیکی وارد این گوشی کرد در لولاهای آن به چشم میخورند، اما اختلالی در عملکرد آنها ایجاد نمیکنند.
دیدگاهتان را بنویسید