Antec یکی از برندهای قدیمی در دنیای قطعات کامپیوتر است و بیشتر کسانی که این شرکت را می شناسند، می دانند یکی از تخصص های این شرکت تولید کیس و پاور است. با وجود اینکه این شرکت در بازار ایران هیچگاه حضور رسمی را تجربه نکرد و عرضه محصولات آن در بازار در حجم کم و توسط شرکت هایی به صورت محدود انجام شد اما با این وجود این برند جایگاه خود را در بین کاربران ایرانی دارد. براساس هماهنگی که توانستیم با این شرکت انجام دهیم نمونه ای از کیس این شرکت برای مجموعه ارسال شده که تصمیم داریم در ادامه به بررسی خلاصه آن بپردازیم.
بسته بندی و ساختار ظاهری
کیس P70 بسته بندی ساده ای دارد. زمانی که درب جعبه کیس را باز می کنید و کیس را بیرون می آورید علاوه بر کیس با یک قطعه پلاستیکی رو به رو می شود. این بخش بیشتر برای این موضوع کاربرد دارد که در صورتی که نیاز به استفاده از فن بالای کیس ندارید و دوست دارید آن را بردارید این بخش را جای آن قرار دهید تا هم از صدای فن های کیس راحت شوید و هم جلوی ورود گرد و غبار را به داخل کیس بگیرید (تصویر یک)
وقتی کیس را از جعبه بیرون می آورید متوجه وزن کم آن می شوید که در اولین برخورد این موضوع می تواند برای بعضی از افراد دلچسب و برای بعضی دیگر چندان جالب نباشد! اولین چیزی که در نگاه اول به این کیس نظر شما را به خود جلب می کند بخش جلویی آن است. این بخش بسیار ساده است. (تصویر دو)
در این بخش سه فضا برای نصب درایو نوری قرار دارد که در یکی از این فضاها دریچه کوچکتری برای نصب درایو فلاپی در نظر گرفته شده است که در دوران کنونی چندان کاربردی ندارد (البته به علت ساختار امکان نصب داریو نوری در این بخش وجود ندارد و در اصل دو فضا قابل استفاده است). جنس بخش جلویی کیس و دیگر بخش ها غیر فلزی از پلاستیک مشکی مات است که اثر انگشت روی آن باقی می ماند. در پایین این بخش لوگوی انتک به صورت رنگ نزدیک به زمینه درج شده است که این موضوع بخش جلویی کیس را جذاب تر کرده است. در قسمت بالایی پنل جلویی کیس نواری برای انتشار نور دیودهای نوری تعیین وضعیت وجود دارد که شما را از وضعیت روشن بود و کارکرد هارددیسک یا درایوها مطلع می کند. در قسمت فوقانی کیس پنل مدیریتی دیده می شود. این پنل به ترتیب شامل دو پورت USB نسخه سه است که در دو طرف کلیدهای پاور و ریست قرار دارند. کلید ریست و پاور مستطیلی هستند اما برای مدیریت راحت تر کلید پاور بزرگتر در نظر گرفته شده است. در بین این دو کلید، پورت های 3.5 میلی متر ورودی و خروجی صدا قرار دارد. اشاره به این موضوع حائز اهمیت است که برای جلوگیری از ورود گرد و خاک برای پورت ها پوشش پلاستیکی در نظر گرفته شده است. درست در همین بخش (البته با کمی فاصله) سه کلید مکانیکی تعیین دور فن دیده می شود. این سه کلید که دارای وضعیت خاموش، کم و زیاد است این امکان را به شما می دهد که بتوانید سرعت چرخش هر فن را به صورت جداگانه تنظیم کنید. (تصویر سه)
همچنین بخش وسیعی از قسمت فوقانی توسط یک پوشش فلزی پوشیده شده است که در این بخش ورودی هوای دو فن 12 سانتی متری دیده می شود. این فن ها و فن دیگری که در بخش پشتی قرار دارند ساخت خود انتک هستند و روی آنها لوگوی این شرکت درج شده است. البته علاوه بر سه فن تعبیه شده امکان نصب دو فن در بخش جلویی کیس هم وجود دارد اما به صورت پیش فرض در این بخش نصب نشده است (تصویر چهار)
درست در بخش پشتی فوقانی کیس یک دکمه مکانیکی قرار دارد که با قرار دادن آن روی Open امکان برداشتن پوشش فلزی فوقانی و دسترسی به فن ها امکان پذیر می شود. براساس اطلاعات ارائه شده می توان روی این کیس سیستم خنک کننده آبی نصب کرد چون دو فضا برای عبور لوله های عبور مایع سیستم خنک کننده وجود دارد. در بخش پشتی هفت فضا برای توسعه و نصب کارت گرافیکی و کارت صدا در نظر گرفته شده است (تصویر پنج).
براساس ساختار طراحی منبع تغذیه این کیس در پایین قرار می گیرد. برای همین منظور انتک پایه هایی با ارتفاع مناسبی در نظر گرفته است تا هوا بهتر وارد منبع تغذیه شود. مانند دیگر محصولات برای جلوگیری از ورود گرد و غبار یک فیلتر ساده هم در بخش زیری کیس در نظر گرفته شده است. درب های کناری این کیس مشکی است و به علت وجود ساختار شفاف (طلق مانند) امکان مشاهده داخل کیس وجود ندارد. (تصویر شش)
نگاهی به درون
فضای داخلی کیس با توجه به اندازه این کیس که در رده Mid Tower قرار می گیرد، مناسب است (تصویر هفت)
طبق اطلاعات رسمی وب سایت شما می توانید در P70 کارت گرافیکی با طول 38 سانتی متر نصب کنید که در کل برای کیسی در این کلاس خوب است. این کیس از نظر سایز تقریبا (نه خیلی دقیق) شبیه به کیس X6 Hexagon کوگار است که توسط گرین وارد بازار ایران می شود. البته کیس کوگار کمی بزرگتر و امکانات به نسبت بیشتری در بخش پنل مدیریتی دارد. در بخش داخلی چهار فضا برای نصب هارددیسک های 3.5 اینچی داخلی، دو فضا برای نصب درایو نوری، یک فضا برای درایو فلاپی یا درایو خارجی 3.5 اینچی و یک فضا برای نصب داریو اس اس دی 2.5 اینچی در نظر گرفته شده است. با در نظر گرفتن استاندارد کیس شما می توانید در سینی این کیس مادربردهایی با استاندارد ATX، Micro ATX و Mini ITX نصب کنید. امکان ثابت کردن درایو نوری در یک جهت با استفاده از پیچ های پیش فرض امکان پذیر است اما در در طرف دیگر باید از پیچ استاندارد استفاده کنید (تصویر هشت).
کابل های مربوط به برق فن ها و همچنین پنل مدیریتی کیس برای مدیریت بهتر در یک کانال فلزی قرار داده شده است. همچنین فضاهای موجود برای مدیریت کابل های برق پاور و دیگر موارد مناسب است. البته موردی که به نظر ما کمی می توانست با ابزارهایی ساده شود این است که به علت تعبیه فضای نصب هارددیسک به صورت موازی با پنل جلویی برای بستن پیچ باید پنل جلویی را جدا کنید. از طرفی باید از کابل هایی با پورت 90 درجه استفاده کرد که احتمال گیر کردن پورت به درب را کاهش دهد. در حالت کلی می توان به فضای داخلی کیس امتیاز منطقی داد.
نتیجه گیری
P70 یک کیس 70 دلاری است پس نباید از یک محصول 70 دلاری توقع کارایی یک کیس 200 دلاری را داشت. P70 شرکت آنتک به نظر ما یک محصول منطقی و مناسب برای کسانی است که می خواهند سیستم خود را در یک کیس ساده، خوش قیمت و جذاب ببندند که کارایی خوبی را در مقایسه قیمتش برای خریدار به ارمغان می آورد.
من با این پول یه کامپیوتر کامل میخرم =smile
قيمتش بد نيست و اينكه چقدر اشنا ميزد؟؟؟؟؟:D:D:D:D:D
از پشت خیلی شبیه x4 است.
لطفا تیتر رو درست کنید ! ( ارزان وخوش قیمت 😀
بعدشم در این محدوده قیمت کیس های فوق العاده بهتری هست ! کافیه تو سایت newegg یه سرچ بزنید 😉
خیلی ممنون از زحمات شما ، کیس خوبیه ، بنظر من کیس های گرین با توجه به قیمت دلار الان بهترن