به گزارش خبرگزاری رویترز، دادگاهی در آمریکا رای به پرداخت خسارت مشتریان تسلا توسط شرکت تسلا (با ریاست ایلان ماسک) داده که به موجب آن این شرکت باید در مجموع مبلغ 1.5 میلیون دلار را بابت این موضوع به صاحبان چندی از ماشینهای خود پرداخت کند. برای جزئیات بیشتر با ما همراه باشید.
تماشا کنید: نسخه بتا شماره نهم نرم افزار خودران ماشین تسلا منتشر شد
جزئیات پرداخت خسارت مشتریان تسلا
بعد از بروزرسانی نرم افزاری سال 2019 ماشینهای تسلا که با برخی از اصلاحات نرم افزاری همراه بوده و نسخهی جدید از حالت خودران را به ارمغان آورده بود، تعدادی از ماشینهای تسلا مدل S دچار کاهش حداکثر ولتاژ باتری شدهاند که به موجب آن اختلالاتی در این ماشینها (حداکثر زمان مورد نیاز برای شارژ باتریها) به وجود آمده است. به گفته شاکیان این پرونده، این بروزرسانی نرم افزاری در سال 2019 منتشر شده و منجر به کندتر شدن سرعت شارژ این ماشین ها و همچنین کاهش برد تعداد 1743 خودروی تسلا شده است. در رای نهایی این دادگاه ذکر شده است که شرکت تسلا باید به 1743 صاحب ماشینهای تسلا مدل S خود مبلغ 625 دلار پرداخت کند.
به نظر هیئت ژوری و قاضی این دادگاه، این مبلغ برای حل کردن این مشکل و بازگرداندن ماشین به حالت قبلی خود کافی بوده و پرونده بسته خواهد شد. وکلای مالکان خودروهای خسارت دیده در تحقیقاتی که خود انجام دادهاند به این نتیجه رسیدند که این محدودیت ولتاژ به وجود آمده باعث کاهش 10 درصدی بازده خودرو در طول 3 ماه و کاهش 7 درصدی دیگر در 7 ماه دیگر شده است. بعد از آن با بروزرسانی بعدی خودروهای تسلا، این مشکل برطرف شده است و ولتاژ خودروها به مرور زمان ثابت شد. نکته جالب این پرونده نیز همینجاست. شرکت تسلا به واسطه خسارتی که در یک بازهی کوتاه (آن هم به مقداری بسیار کم در مقایسه با مشکلات شرکتهای خودروسازی کشور عزیزمان) مجبور به پرداخت خسارت به این افراد شده است.
این اولین باری نیست که شرکت تسلا مجبور به پرداخت خسارت برای مشکلات باتریهای خود شده است. این شرکت در ماه گذشته محکوم به پرداخت 16 هزار دلار به هزاران مشتری نروژی خود شد چرا که سرعت شارژ باتریهای آن در نروژ کم شده بود!
اگر تسلا خودش جریمه را پرداخت میکرد اسمش میشد احترام به مشتری نه محکومیت با رای دادگاه
به هر حال سیستم هم حق رو به مشتری میده
امیرحسن جان
این چیزا خیلی طبیعی هست اینور. من بارها گفتم که وضعیت در ایران طوری هست که پایه ای ترین حقوق که باید باشه رو ما به عنوان یه آپشن برتری در نظر میگیریم چون ندیدیم.
یه مثال ساده میزنم. من دو هفته پیش یه گرافیک ۳۰۸۰ تای رو از یه فروشگاهی خریدم. اوردم پلمپشو باز کردم و استفاده کردم. از کولینگ این کارت من اصلا راضی نبودم. بردم پسش دادم و تمام پولم رو بهم برگردوند.
بسیاری از کالاها اینورا میشه پس داد به شرطی که اسیبی بهشون نرسیده باشه.
یا خدمات گارانتی واقعا خدمات گسترده ای هست.
متاسفانه ما نباید هیچ چیز رو با شرایط ایران مقایسه کنیم. ایران تو یه حالت منفک از جهان قرار گرفته که نه هدفی برای پیشرفت درش تصور میشه نه چیزی.
متاسفانه