اینتل در حال نهایی کردن مقدمات عرضه جدید ترین SOC های مجتمع خود است؛ SOC به تراشه هایی گفته می شود که دارای CPU، GPU، حافظه کش ترکیبی و کنترلر در یک تراشه هستند. SOC های آینده این شرکت با کد رمز Gemini Lake شناخته خواهند شد و برای استفاده در گوشی های موبایل، تبلت ها، مینی کامپیوتر و نوت بوک های هیبریدی کاربرد خواهند داشت. Gemini Lake ها جایگزین Apollo Lake ها خواهند شد و مدل هایی که در سیستم های کوچک و ضعیف به کار می روند دارای توان حرارتی 6 وات هستند؛ همچنین در مدل های بالاتر شاهد توان حرارتی 10 وات هستیم. با این وجود اینتل اعلام کرده است که این توان حرارتی آزاد شده شاید تغییری به نسبت Apollo Lake ها نکرده است، اما به ازای هر وات تعداد عملیات های بیشتری انجام می گیرد که نشان از پیشرفت آنها است.
این پردازنده ها دارای 2 و 4 هسته خواهند بود؛ ضمن آنکه اینتل از میکرو معماری Goldmont Plus در ساخت هسته های آنها استفاده کرده است. دست کم از نظر تکنیکال همچنان شاهد معماری 14 نانومتری Goldmont Plus هستیم، با این تفاوت که جایگاه حافظه Cache بیش از پیش بوده و در بخش L2 از 2 مگابایت به 4 مگابایت ارتقاء یافته است. پردازنده های Gemini Lake دارای یک کنترلر تک کانال DDR4 هستند که می تواند از این رم ها در دو ماژول پشتیبانی نماید و بدین ترتیب شاهد افزایش کارایی در پلتفرم SOC های Intel خواهیم بود. نسل پیشین و فعلی با نام Apollo Lake از حداکثر 8 گیگابایت حافظه رم پشتیبانی می کنند که احتمالا در Gemini Lake شاهد افزایش آن هستیم. جالب است بدانید که اینتل اینبار کنترلر ارتباط بدون سیم (WLAN Controller) و Bluetooth 4.0 را با پشتیبانی از 802.11 b/g/n را به این پردازنده ها تزریق کرده است. این بخش بر روی یک رادیوی PHY خارجی تکیه دارد. در بخش پردازش های گرافیکی، اینتل نهمین نسل از معماری های گرافیکی خود را به خدمت گرفته است؛ پردازنده های Gemini Lake دارای 18 واحد Execution Units هستند و از تمام ویژگی های اینترفیس خروجی HDMI 2.0 پشتیبانی خواهد کرد. این پردازنده ها در 3 ماهه چهارم سال 2017 راهی بازار های جهانی خواهند شد. اینتل در این راه با رقبای بزرگی مانند معماری ARM دست و پنجه نرم می کند.
درود بر اینتل که هر سال مثل اون بیچاره داره ضرر نمیده. طرفداراش هم بی پول تر از خودش.
این اینتل داره درست همونجاییکه چندین بار شکست خورده دوباره داره تلاش میکنه بنده اینجا اعلام میکنم اینتل هیچ شانسی تو سری پردازنده موبایل و کم مصرف نداره خودمون هم دیدیم که سری اتم و بعد از اون چیزی جز شکست برای اینتل نداشت .
همون یه چندر قاز پردازنده اتم و غیره هم که میفروشه به خاطر شرکای انحصاری مثل ایسوس و ایسر هستن که به خاطر دریافت تخفیف و بعضی مسائل اونهم به صورت محدود استفاده میکنن از اینا .
والا حرف اول پردازنده و معماری کم مصرف در انحصار arm بوده و خواهد بود چون معماری x86 به هیچ عنوان نمی تونه تو وسایل قابل حمل حرفی برای گفتن داشته باشه ./
حتی تلاش انودیا نیز منجر به شکست شد جاییکه اومد پردازنده تگرا رو معرفی کرد فقط تو تعداد معدود مدل گوشی استفاده شد بعد گزاشتن کنار . و ضربه بزرگی به انودیا زد .