وبسایت Speedtest طبق روال هر ماه آماری از کندترین و پرسرعت ترین اینترنت ماه نوامبر در سراسر جهان منتشر کرده است. گزارش این وبسایت نشان میدهد که در طول دوره 30 روزه ماه گذشته چه کشورهایی اینترنت باکیفیت با بالاترین سرعت دانلود را در اختیار شهروندانشان قرار میدهند و کدام کشورها این مسئولیت را به درستی انجام نمیدهند.
میان سرعت دانلود جهان با اینترنت موبایل در ماه گذشته 45.69 مگابیت برثانیه و میانگین سرعت آپلود 12.60 مگابیت بر ثانیه بوده است. میزان تأخیر نیز 36 میلی ثانیه اعلام شده است. این در حالیست که میانگین سرعت دانلود اینترنت ثابت در جهان تقریبا 2 برابر اینترنت موبایل و 91.96 مگابیت برثانیه است. میانگین سرعت آپلود هم 49.44 مگابیت برثانیه و تأخیر 21 میلی ثانیه است.
پرسرعت ترین اینترنت ماه نوامبر
در بخش اینترنت موبایل، امارات متحده عربی با سبقت گرفتن از کره جنوبی با میانگین سرعت دانلود 170.30 مگابیت برثانیه خود را به رتبه نخست رسانده است. کره جنوبی با یک پله سقوط در رتبه دوم قرار گرفته و پس از کشورهای قطر، چین، استرالیا، نروژ، هلند، عربستان سعودی، کانادا، سوئیس و کویت در رتبههای بعدی قرار دارند.
سنگاپور با میانگین سرعت دانلود241.10 مگابیت برثانیه همچنان پرسرعتترین اینترنت ثابت را به شهروندانش ارائه میکند. پس از آن، هنگ کنگ، تایلند، موناکو، سوئیس، دانمارک، رومانی، آندروا، فرانسه و مجارستان در جایگاههای بعدی قرار گرفتهاند.
کندترین اینترنت ماه نوامبر
در بخش اینترنت موبایل، میانگین سرعت دانلود در کشور افغانستان 6.31 مگابیت برثانیه بوده و با این سرعت افعانستان در رتبه اول کندترین اینترنت موبایلی قرار میگیرد. پس از آن کشورهای ونزوئلا، فلسطین، سودان، سومالی، بنگلادش، عراق، اوگاندا، الجزایر، اوزبکستان، زامبیا و هند در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند.
در بخش اینترنت ثابت، ترکمنستان با میانگین سرعت 3.47 مگابیت برثانیه کندترین اینترنت را به مردمش ارائه میکند. پس از آن یمن، الجزایر، موریتانی، سودان، کوبا، نیجر، بروندی، سوریه و افغانستان در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند.
جایگاه ایران در لیست جهانی سرعت اینترنت
در بخش اینترنت موبایل ایران با میانگین سرعت دانلود 25.64 مگابیت برثانیه با 6 پله سقوط در مقایسه با ماه اکتبر، در ماه گذشته در رتبه 84 از 139 قرار گرفت.
در بخش اینترنت ثابت نیز میانگین سرعت دانلود در ماه نوامبر 17.84 مگابیت برثانیه بود که با این سرعت و با 9 پله سقوط جایگاه ایران به 137 از 176 کشور رسید.
بیشتر بخوانید: پرسرعت ترین اینترنت ماه اکتبر متعلق به کدام کشورها بود + جایگاه ایران
بیشتر بخوانید: پرسرعت ترین اینترنت ماه سپتامبر متعلق به کدام کشورها بود + جایگاه ایران
بیشتر بخوانید: پرسرعت ترین اینترنت ماه آگوست متعلق به کدام کشورها بود + جایگاه ایران
بیشتر بخوانید: پرسرعت ترین اینترنت ماه جولای متعلق به کدام کشورها بود + جایگاه ایران
بیشتر بخوانید: پرسرعت ترین اینترنت ماه ژوئن متعلق به کدام کشورها بود + جایگاه ایران
واقعا نمیدونم چرا مصرف کننده های اینترنت ایران هنوز متوجه نشدن که هیچ سرویس خانگی و ثابتی کل پهنای باند رو نمیگیره . در واقع همه ی سرویس های ثابت خانگی چه پهنای باند دویست مگابایتی داشته باشن چه هشت مگابایت تقسیم بر هشت مصرف کننده و مشترک میشه . اگر همین الان کاربر یک سرویس خانگی باشید تست سرعت بگیرید نتیجه بدست اومده تقسیم بر هشت میشه سرعت شما . من سرویس شانزده مگ شاتل دارم 15 نیم مگ توی تست سرعت نشون میده 2 مگ سرعت واقعی اینترنت منه.
“در بخش اینترنت ثابت نیز میانگین سرعت دانلود در ماه نوامبر 17.84 مگابیت برثانیه بود”
مگه داریم؟! من ADSL دارم خطم به زور 4 مگ میکشه
خیلی ممنون که هر ماه یادآوری میکنید چقدر بدبخت هستیم
هر ماه داریم سقوط میکنیم. به طرز عجیبی، عجیبه. هر ماه هی چندین پله. یعنی یا ما رشد نداریم، یا بقیه با سرعت بیشتری از ما در حال رشدن، که هر 2 مورد هم امکان پذیره
دروغه قطعا
بیشتر کاربرای ADSL ایرانی زیر ۸مگ هستن. چطوری میانگین ۱۹ مگ شده ؟؟
از این همه دروغ خسته نشدید دارید چه کسی را گول می زنید کجای تهران و ایران و کدام شهروند در اینترنت ثابت دسترسی ب سرعت 17 مگابیت یا بالاتر دارد که مینگین را 17 نوشتید/؟ در شهر تهران حداکثر سرعت اینترنت که مراکز مخابراتی مثل شهید کرمی توان واقعی ارائه دارند 2 مگابیت هست آن هم با میزان سیگنال مفید بسیار پایین زیر 10
😐😐
عزیز دیگه خیلی فیلمش نکن.
من توی تهران اینترنت ثابتم 20 الی 25 مگابیت رو پایدار داره. با ایرانسل و همراه اول گاهی تا 40-45 مگابیت هم هست.
و توی شهر بروجرد استان لرستان با ایرانسل 30 الی 40 مگابیت هم گرفتم.
توی روستاهای نزدیک همون شهر هم با ایرانسل و همراه اول حداکثر 20 مگابیت رو هم سابقه داشته پایدار بگیرم.
ناپایدار تا 35 مگابیت هم داشتم حتی.
گوشیمم J7 Prime هست چیز شاخ و عجیبی نیست. کارت شبکهی کامپیوترم D-Link DWA-123 N150 (که همه میدونن چیز ساده و ضعیفی هست.)
کارت شبکهی لپتاپ هم Acer Nplify 802.11b/g/n که البته بهترین بازخورد سرعت رو همیشه از این لپتاپ میگیرم.
اگر نت ایران “100” مشکل داشته باشه یا بیشتر (که داره)، من به شخصه “سرعت” رو توی اولویتهای 40 تا 50 قرار میدم
مشکلات اینترنت ما فراتر از این چیزاست!
میشه بفرمایید شما از چه سرویسی استفاده میکنید که همچین سرعتی دارید. نهایت سرعتی که روی adsl با خطوط مسی ارائه میدن 16 مگابیت هست مگر این که شما فیبرنوری داشته باشین و براتون صرفه اقتصادی داشته باشه که پول کابل کشی مودم و هزینه بسته رو بدین یا از سرویس vdsl یا p2p استفاده کنید که بازم مطمئن نیستم p2p بسته هاش بالاتر از 16 رو ارائه بدن. یا شما معنای مگابیت رو نمیدونید یا سرعت واقعیتون رو نمیدونید
این 17 که اینجا نوشته هم سرعت میانگین از تمام اینترنت های ثابت هستش نه یک جای خاص
من تا ۱۰۰ مگ هم داشتم فورجی ولی چه فایده ۵ تا کوچه اونور تر آنتنم صفره ایران شانسیه
این آمار را ار همان جایی می آورند که تماشاگران صدا و سیما در کشور را 80 درصد نشان میدهد … .