در سال های اخیر کمپانی های مطرحی به استفاده از نمایشگر های امولد روی آورده اند و اکنون دیگر تنها سامسونگ از این پنل ها در گوشی های خود استفاده نمیکند و دیگر سازندگان مانند شیائومی، هواوی، وان پلاس و میزو نیز به استفاده از نمایشگر های امولد روی آورده اند. یکی از دلایلی که کمپانی ها برای استفاده از نمایشگر های امولد مقاومت میکنند، قیمت بالاتر این نوع از صفحه نمایش هاست با اینکه از نظر ویژگی های فنی کفه ی ترازو به سمت امولد ها سنگینی میکند. هنوز کمپانی های مهمی همچون اپل، ال جی و اچ تی سی حتی در گوشی های پرچمدار خود از LCD ها استفاده میکنند اما انتظار میرود در آینده ی نزدیک سهم پنل های امولد در بازار افزایش پیدا کند و تولید کنندگان اصلی دیگری نیز گجت های خود را به این نمایشگر ها تجهیز کنند.
در حال حاضر سهم نمایشگر های امولد در بازار 27.6 درصد است و الباقی نمایشگر ها را پنل های LCD تشکیل میدهند. سامسونگ بیش از دیگر کمپانی از نمایشگر های امولد در دستگاه های خود استفاده میکند و طبیعی است چرا که این کمپانی کره ای خود بزرگترین تولید کننده ی پنل های امولد است و اغلب گوشی های سری گلکسی از پنل امولد برخوردار هستند. از سوی دیگر LCD ها پنل های مورد علاقه ی کمپانی های ال جی، سونی و اپل بوده اند. مطالعات حاکی از این دارند که رشد پنل های امولد در سال های اخیر بسیار بالا بوده است و احتمالا تا سه سال آینده سهم پنل های امولد و LCD در بازار به یک مقدار خواهد رسید.
همان طور که گفته شد مهم ترین علت بقای LCD ها هزینه ی تولید پائین آنها بوده است اما سال گذشته برای اولین بار هزینه ی تولید پنل های امولد کمتر از پنل های LCD شد. از جمله مهم ترین برتری های پنل های امولد نسبت به LCD میتوان به کنتراست بهتر، نشت نور کمتر و زاویه ی دید بیشتر اشاره کرد. ضمن اینکه امولد ها دارای یک ویژگی خاص هستند و آن هم شکل پذیری آنها است که نتیجه ی آن محصولاتی مانند سری اج گوشی های سامسونگ بوده است. در حالی که تاکنون از پنل های LCD خمیده در گوشی های هوشمند استفاده نشده است. علاوه بر این اپل احتمالا امسال به استفاده از پنل های امولد روی خواهد آورد و سامسونگ اصلی ترین تامین کننده ی اپل خواهد بود. بنابراین با توجه به فروش بالای آیفون های اپل، سهم پنل های امولد نیز به طور محسوسی افزایش خواهد یافت. بنابراین تا سال 2020، سهم پنل های امولد در بازار به 50 درصد خواهد رسید و شاید بعد از آن سهم این نمایشگر ها حتی بیش از LCD ها شود.
چه بهتر