مشکل کمبود فضا که مانع به روزرسانی نسخه اندروید و حتی آپدیت اپلیکیشن های موبایل، یکی از دردسرهای پر شدن حافظه گوشی می باشد. خوشبختانه راهی وجود دارد که شما می توانید مشاهده کنید چه میزان از فضای گوشی شما اشغال شده و چه میزان خالی است. برای اینکار باید به قسمت Setting گوشی رفته و گزینه Storage را انتخاب کنید. در این قسمت شما می توانید کل اطلاعات فضای گوشی خود را و اینکه هر قسمتی از آن (مانند تصاویر، ویدئوها، فایل های متفرقه) چه فضایی را اشغال کرده است را مشاهده کنید.
ما در این مطلب به شما راه حل برای تمیز کردن گوشی و ایجاد فضای خالی پیشنهاد خواهیم داد. با ما همراه باشید.
1. حذف برنامه هایی که از آنها استفاده نمی کنید
اگر به طور جدی با مشکل کمبود فضا در داخل گوشی خود مواجهید، وقت آن رسیده که یک خانه تکانی دیجیتالی داشته باشید و با برنامه های بدون استفاده خود برای همیشه خداحافظی کنید. برنامه هایی در گوشی همه ما وجود دارد که شاید هفته ها و حتی ماه ها یک بار هم از آنها استفاده نمی کنیم، بازی هایی که بلافاصله بعد از دانلود شدن، به دست فراموشی سپرده شده اند. حذف یکباره تمام برنامه های بدون استفاده، فضای خالی مناسبی برای گوشی شما به ارمغان خواهد آورد.
2. انتقال عکس ها و تصاویر
اگر بعد از حذف برنامه های بدون استفاده، همچنان مشکل کمبود فضا وجود داشت، بهتر است که تصاویر و ویدئوهای گوشی خودتان را به کامپیوتر منتقل کنید، البته اگر آن هار برای شما ارزشمندند. در غیر اینصورت می توانید آن را نیز حذف کنید. اگر گوشی شما کارت حافظه دارد، می توانید کارت حافظه پر شده را با یک کارت خالی جایگزین کنید، اما مطمئن شوید که کارت حافظه حاوی اطلاعات خود را در یک فضای امن نگه میدارید.
3. پاک کردن حافظه Cache
زمانیکه به قسمت Setting> Storge گوشی مراجعه کنید، مشاهده خواهید کرد که قسمتی از فضای حافظه گوشی توسط داده های cache اشغال شده است. با کلیک ساده بر روی این قسمت، فضایی که این فایل های پر کرده اند خالی خواهد شد. البته شما می توانید بطور جداگانه داده های cache هر برنامه را پاک کنید و مطمئن باشید که اطلاعات مهمی از برنامه های شما، مانند سیو بازی ها حذف نخواهد شد.
4. از بین بردن بلوتویر
Bloatware یکی از جنبه های ناامید کننده یک دستگاه اندرویدی است که دستگاه های گوگل شامل آن نیستند. برنامه های پیش فرض مزاحمی که بر روی گوشی نصب شده اند و نمی توان آنها را حذف کرد، مگر در صورتی که گوشی روت شود. کاری شما می توانید بکنید این است که این برنامه های را به نسخه اصلی برگردانید و به روزرسانی های آنها را دانلود نکنید. این کار فضای کوچکی برای گوشی شما باز خواهد کرد. البته اطمینان حاصل کنید که برنامه ها به صورت خودکار آپدیت نمی شوند.
5. روت کردن گوشی
اگر در نهایت هیچکدام از راه های بالا مشکل فضا را حل نکرد، روت کردن گوشی به شما پیشنهاد می شود. این کار دو مزیت برای شما به همراه خواهد داشت. اول اینکه می توانید Bloatwareها را از بین ببرید و دوم اینکه به نسخه های جدید اندروید می توانید دسترسی داشته باشید. البته روت کردن گوشی یک تصمیم کوچک نیست و در کنار مزایا، معایب خاص خودش را دارد، به خصوص زمانیکه شما اطمینان دارید که نسخه جدید اندروید به صورت رسمی برای گوشی شما، عرضه خواهد شد.
نکته آخر: اگر بدلیل کمبود حافظه در گوشی قدیمی خود، تصمیم دارید که گوشی جدیدی تهیه کنید، نکته ای که حتما باید در خرید گوشی جدید آن را مد نظر داشته باشید، اینست که گوشی آینده شما دارای اسلات کارت حافظه باشد. اگر در خرید گوشی با حافظه 64 گیگابایت+ بدون کارت حافظه و 32 گیگابایت+کارت حافظه تردید دارد، گزینه دوم قطعاً انتخاب مناسب تری برای شما خواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید