پروازهای هوایی می توانند استرس زیادی به همراه داشته باشند. دیدن زمین از ارتفاع بالا، سفر با هواپیماهای نامطمئن و.. می توانند باعث بروز استرس و در نتیجه آن انجام کارهای غیر درست از سمت شما شود. آماده بودن پیش از سفر و اجتناب از کارهای بیهوده به شما کمک میکند که پروازی در آرامش داشته باشید. در این مطلب با هم نگاهی میندازیم به لیست نبایدهای سفر با هواپیما. با ما همراه باشید.
9. گذاشتن لنز
معمولاً لنزها چشم شما خشک میکنند. ترکیب آن با خشکی هوای درون هواپیما، نتایج ناراحت کننده ای را به ارمغان میاورد. اگر یک پرواز طولانی مدت دارید، بهتر است از عینک یا لنز یک روز به همراه قطره چشم استفاده کنید.
8. گرفتن گوش ها
در لحظه پرواز و فرود گوش های شما به دلیل اختلاف فشار میگیرد. اولین راهکار هر شخصی اینست که تلاش میکند آن را باز کند. این کار جواب نمیدهد، اما می توانید با تکنیک هایی شدت آن را کم کنید.
وانمود کنید که در حال جویدن چیزی هستید. (بزرگسالان می توانند از آب نبات و یا آدامس استفاده کنند، برای بچه های یک بطری آب بهتر است.)
دهان خود را چند دقیقه باز و بسته کنید.
گوش خودتان را باد کنید. برای اینکار بینی خودتان را بگیرید و سعی کنید که هوای داخل سرتان را از طریق گوش هایتان خارج کنید. البته اگر آلرژی یا آب ریزش بینی دارید، این روش را با احتیاط انجام دهید.
اگر بعد مدتی همچنان گوش های شما گرفته است به پزشک مراجعه کنید.
7. با بینی پر داخل هواپیما نشوید
بینی پر فشار زیادی به گوش شما میاورد و ممکن است منجر به آسیب شود. نیازی نیست که در هنگام سرماخوردگی پرواز خود را کنسل کنید، اما بهتر است که با دارو و قطره به خصوصی در زمان پرواز و فرود بینی خودتان را خالی کنید. البته کسانی که از سینوزیت رنج میبرند پیش از پرواز باید با دکتر مشورت کنند.
6. بی تحرک نشستن
در طول پرواز گردش خون شما آهسته تر می شود و بی تحرک نشستن خطر ایجاد لخته خونی را بالا میبرد. راه های ساده برای جلوگیری از این مشکل:
- ایستادن و یک پیاده روی کوتاه
- پرهیز از پوشیدن لباس هایی که تحرک شما را محدود میکند
- درآوردن کفش ها در طول پرواز
- انجام حرکات کشش و نرمش با انگشتان و پاشنه پا
5. مصرف نوشیدنی های گازدار
نوشیدنی های گازدار نیز می توانند باعث تغییرات فشار و تحریک بیشتر این فرایند شوند که این می تواند در سفر ناراحت کننده باشد. به همین دلیل نباید چیزهایی که باعث ایجاد نفخ می شوند را مصرف کرد. (نان قهوه ای، لوبیا، سیب و..)
4. نشستن در صندلی های عقب اگر مشکل حرکتی دارید
همه این قانون را میدانند: اگر شما مشکلات حرکتی (حالت تهوع در هنگام حرکت) دارید، نباید در صندلی عقب بنشینید. این قانون به خوبی در هواپیما اجرا می شود. به منظور جلوگیری از احساس ناراحتی، بهتر است که صندلی های جلویی و نزدیک بال را انتخاب کنید. روز قبل از پرواز نیز به غذایی که میخورید، توجه داشته باشید و ترجیحاً غذاهای چرب و سرخ شده مصرف نکنید.
3. لمس کردن بدون دلیل محیط اطراف
هواپیما، زادگاه پرورش باکتری است. مسافران قبلی می توانند هرچیزی را در جیب های صندلی، سینی جلویی و اطراف خود قرار داده باشند. امکان انتقال این باکتری ها به دست شما بسیار بسیار بالا است، پس از دست زدن بیش از حد به وسائل خودداری کنید و دستمال مربوط با خود همراه داشته باشید.
2. استفاده از موبایل در زمان پرواز
تلاش نکنید که عکس خود را در زمانی که در هواپیما هستید با دوستانتان به اشتراک بگذارید. این کار خطرناک است. لحظه پرواز و فرود سخت ترین مراحل پرواز است. سینگال دستگاه شما می تواند در ارتباطات رادیویی و سیستم هوانوردی ایجاد اختلال کند و خلبان نتواند اطلاعاتی که توسط برج کنترل صادر می شود را به خوبی بشنود. توجه داشته باشید که زمانی گوشی خود را قفل میکنید؛ همچنان به جستجوی شبکه مشغول است و فرکانس آن ممکن است با فرکانس دستگاه ارتباطی هواپیما همپوشانی داشته باشد. برای امنیت خود و دیگر مسافران گوشی خود را در حالت پرواز قرار دهید.
1. استفاده از هدفون های هواپیما
هدفون هایی که در هواپیما داده می شوند، با وجود اینکه همیشه در کیسه پلاستیکی کوچکی قرار دارند جدید نیستند. ممکن است در بهترین حالت، در بین پروازها تمیز و دوباره بسته بندی شوند، اما تمیز کردن هدفون به درستی کار سختی است. حتی بعد از تمیزکردن هم به اندازه یک هدفون تازه مطمئن و تمیز نخواهند بود. پس بهتر است که از هدفون های خودتان استفاده کنید.
=))
خواهش میکنم این مورد در آوردن کفش رو حذف کنید اصلا پیشنهاد خوبی نیست 🙁