لپ تاپ سرفیس مایکروسافت یکی از جدیدترین محصولات این خانواده محبوب است. این لپ تاپ که با طراحی چشم نواز و ظاهری متفاوت عرضه شده توانسته نظرات مثبت بسیار زیادی را به خود جلب کند و نقدهای طرفدارانه ای را از منتقدین دریافت کند. بسیاری عقیده دارند لپ تاپ های سرفیس سرانجام همان محصولاتی هستند که می توانند طبع کاربران آمریکایی را که به شدت طرفدار مک بوک های اپل هستند تغییر دهند. با این حال کالبدشکافی وب سایت iFixit نشان می دهد لپ تاپ سرفیس می تواند به کابوسی برای تعمیرکاران تبدیل شود.
تصویربرداری قبل از باز کردن دستگاه برای مطمئن شدن از رویکردی که باید در نظر گرفته شود. یک اشتباه کوچک هم می تواند به قیمت نابود شدن هر وسیله ای تمام شود.
حتی با نگاه کردن به این دستگاه هم کافی است تا متوجه شویم بافت آلکانتارا که به عنوان روکش کیبورد دستگاه در نظر گرفته شده احتمالا بحث برانگیز ترین بخش لپ تاپ سرفیس است.
و به همین دلیل هم عملیات کالبد شکافی از همین بخش آغاز می شود.
روکش آلکانتارا به راحتی از بالا جدا می شود اما…
بخش پایینی آن فقط به کمک تیغ از بدنه جدا می شود و این به معنی خداحافظی با این بافت بسیار دلچسب است.
پس از این کار، کیبورد به راحتی در دسترس خواهد بود که به وسیله یک کابل به مادربرد متصل شده است.
این نمایی از داخل لپ تاپ سرفیس است. فن به کار رفته، باتری هایی که جزو نکات مثبت لپ تاپ به حساب می آید و البته بلندگویی هایی که زیر کیبورد جاگذاری شده اند و مایکروسافت تلاش کرده ساختار استریو را به کمک آنها عرضه کند.
زیر پوشش پلاستیکی بخش مرکزی همه آنچه اهمیت دارد مخفی شده است!
مادربرد لپ تاپ کاملا در یک قطعه در نظر گرفته شده و همه تجهیزات به آن متصل هستند. در این مدل به خصوص شاهد به کارگیری پردازنده i7 اینتل، رم LP DDR3 از Sk Hyniks، درایو 256 گیگابایتی حالت جامد توشیبا و چیپست های مربوط به مودم و نمایشگر روی این مادربرد قرار گرفته اند.
در این قسمت هم پورت ها و اتصالات مربوط به شارژر مغناطیسی، آنتن، پورت USB و ورودی هدفون و البته مجموعه باتری ها را مشاهده می کنید. در این لپ تاپ از 45.2 وات ساعت باتری استفاده شده که بسیار بیشتر از آیپد پرو و مک بوک پرو رتینا (به ترتیب با 31 و 41 وات ساعت) است. یک امتیاز مثبت برای مایکروسافت.
نمایشگر هم بدون داشتن هینج های فضایی مشابه آنچه در سرفیس بوک دیده ایم به راحتی از بدنه جدا می شود.
و در نهایت عکس یادگاری همه قطعات در کنار هم!
متخصصین iFixit به این لپ تاپ نمره تعمیرپذیری 0 داده اند که کمترین میزان ممکن به حساب می آید و حتی از مک بوک های جدید با تعمیرپذیری 1 هم وضعیت وحشتناک تری دارند. در توضیحات این وب سایت دلایل اختصاص چنین نمره به این صورت ذکر شده اند:
– این لپ تاپ برای تعمیرشدن ساخته نشده و بدون وارد کردن آسیب های شدید نمی توان آن را باز کرد
– رم، CPU و حافظه به مادربرد لحیم شده اند و امکان ارتقا یا تعویض آنها وجود ندارد
– جک هدفون با وجود ماژولار بودن و قابلیت تعویض تنها در صورتی قابل دسترسی است که هیت سینک، فن، نمایشگر و مادربرد از جای خود کنده شده باشند.
– تعویض باتری دشوار و خطرناک است
واقعا از شرکت مایکروسافت انتظار نمیره لپ تاپی بسازه که هم باریک باشه و هم به سادگی قابل تعمیر و تعویض باشه… شاید واسه بعضیا ویژگی بدی باشه که تعمیر پذیری این لپ تاب صفر هست :-s
وای 0 :emoji6:-))
یه تیکه ساختنش:l