چیزی در حدود یک سال است که وزیر ارتباطات پیگیری خود در رابطه با ساماندهی پیامکهای تبلیغاتی را آغاز کرده است. با وجود پیگیری وزارت ارتباطات و انجام اقداماتی مانند قطع سیمکارتهایی که اقدام به ارسال پیامک تبلغاتی میکنند، همچنان این موضوع به طور کامل حل نشده است. البته نمیتوان منکر این موضوع شد که در مقایسه با سال گذشته همین موقع حجم پیامکهای تبلیغاتی به شکل چشمگیری کاهش پیدا کرده است.
تا امروز راههای متفاوتی برای جلوگیری از پیامکهای تبلیغاتی ایجاد شده است، مانند امکان شکایت از تبلیغ کنندگان با شمارههای شخصی، ثابت و سرشمارههای دیگر برای قطع سرویس ارسال پیام از آنها، اما از آنجاییکه شیوه تبلیغ پیامکی یکی از راههای ارزان و آسان به حساب میآید، کسب و کارها با خرید چندباره سیمکارت باز هم اقدام به ارسال پیامک با شمارههای شخصی میکنند. از همین رو وزیر ارتباطات دفاتر خدماتی که سیمکارت در اختیار ارسال کنندگان پیامک تبلیغاتی میگذارند را تهدید به لغو مجوز کرد. او در این رابطه گفته بود:
اخطار جدی به دفاتر خدمات ارتباطی که با شیوههای غیرقانونی سیمکارت تلفن همراه در اختیار ارسالکنندگان پیامکهای مزاحم قرار میدهند، جریمه “لغو مجوز” بدون اغماض و پذیرش توجیه در قبال این تخلف، به سازمان تنظیم مقررات ارتباطات ابلاغ و اجرایی خواهد شد.
پس از این تهدید جدی، او در صفحه توئیتر خود اعلام کرد که با مشورت گرفتن از تیمی دانشگاهی، تنظیمات سامانه شناسایی ارسال پیامک تبلیغاتی بهروز شده است. تعداد 5800 سیمکارت فعال ارسال کننده پیامک مزاحم شناسایی و قطع شدند و سازمان تنظیم مقررات هم در حال بررسی فروشندگان آنها برای لغو مجوز دفتر خدمات ارتباطی است. آذری جهرمی روز پنجشنبه در حساب توئیتر خود از لغو مجوز 30 دفتر خدماتی خبر داد و گفت:
با بیتوجهی به اخطارها، امروز مجوز 30 دفتر خدماتارتباطی از سوی سازمان تنظیممقررات لغو شد. همچنین سیستم شناسایی مزاحمها، امروز 840 سیم کارت متخلف را شناسایی و قطع کرد. 90 درصد کاهش مزاحمت در سه روز چشمگیر است. این قاطعیت در برخورد با مزاحمان را ادامه میدهیم.
شما آیا شاهد کاهش پیامکهای تبلیغاتی در چند روز اخیر بودهاید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید