مجمع جهانی اقتصاد در هفته گذشته، گزارش رقابتی ای را از اقتصاد کشورهای گوناگون در سراسر جهان منتشر کرد. گزارش هایی از جمله سطح تورم، مالیات، فساد و ثبات سیاسی در هر کشور. برای محاسبه مالیات ها از نرخ کلی مالیات مربوط به بانک جهانی استفاده کردند. چند روز قبل با کشورهایی با بالاترین میزان مالیات آشنا شدیم در این مطلب قصد داریم کشورهایی با پایین ترین سطح مالیات را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.
10. سنگاپور – 18.4%
با این نرخ پایین مالیات سنگاپور به یک پایگاه مهم عملیاتی برای شرکت هایی است که به دنبال دسترسی به بازار آسیا هستند.
9. گرجستان – 16.4%
گرجستان پس از سقوط اتحاد جماهیر شوروی یک مدل مالیاتی پایین را در آغوش گرفت، بارها و بارها تعداد مالیات ها و نرخ آن کاهش یافت.
8. امارات متحده عربی – 15.9%
با وجود نرخ مالیات پایین و رتبه بالا، امارات متحده در منطقه خاورمیانه رتبه پنجم را دارد و این نشان میدهد که در این بخش از جهان مالیات چه میزان پایینی است.
7. عربستان سعودی – 15%
این کشور برنامه ای را برای تقویت منابع مالی عمومی خود با وام گرفتن و کاهش هزینه ها، در پی قیمت های پایین نفت اعلام کرده است.
6. لسوتو – 13.6%
این کشور گمنام آفریقایی، برخلاف بسیاری دیگر از کشورهای این لیست، یکی از فقیرترین کشورهای جهان است و کمترین میزان مالیات را در بین کشورهای آفریقایی دارد.
5. بحرین – 13.5%
این کشور در مقایسه با همسایگان خود، کمتر از نظر نفتی غنی است. اما پس از نا آرامی های اخیر، با آینده نامشخصی در راستای قیمت انرژی درگیر است.
4. کویت – 13%
در سال گذشته این کشور پیشنهاد صندوق بین المللی پول را که باید یک مالیات بر سود کسب و کار، جهت رسیدگی به کمبودهای مالی خود وضع کند را رد کرد.
3. مقدونیه – 12.9%
مقدونیه نرخ مالیات فوق العاده کمی دارد، اما در رتبه بندی کلی بدلیل عدم ثبات سیاسی و دسترسی شرکت ها به منابع مالی، صدرنشینی خود را از دست داده است.
2. قطر – 11.3%
قطر یکی دیگر از کشورهای خاورمیانه که منبع غنی نفت است موفق شد که رتبه دوم را در زمینه کمترین مالیات ها کسب کند.
1. برونئی – 8.7%
یکی از کوچکترین کشورهای مورد تحقیق در این گزارش است که تنها 500 هزار نفر جمعیت دارد. این کشور همچنین در رقابت کای رتبه 58 را به خود اختصاص داده است که جایگاه خوبی است.
کشورهای زامبیا، ارمنستان (باوجود نا امنی و بی ثباتی اخیر)، کرواسی، لوکزامبورگ، کامبوج، کانادا و نامبیا به ترتیب رتبه های یازدهم تا هفدهم این لیست را به خود اختصاص داده اند.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
پس این مالیات 9% ارزش افزوده چیه؟!
ایران کلا خیلی جالبه
وقتی بحث درآمد سرانه و … میشه با کشورهای کمونیستی اونم از نوع دهه 80 میلادی مقایسه میشه و وقتی بحث مخارج و قیمت و … میشه با کشورهای فوق کاپیتالیست
کلا مسئول های جالبی داریم برا توجیه ضعف خودشون همیشه آمار دارن و یه جوری مقایسه میکنن که کلا همه راضی بشن
باید قسمت اجرایی شدن قانون مالیات در یک کشور رو هم دید در کنار اینکه اگر مالیات بدی چه چیزاهایی رو دولت برای شهوندهاش قرار میده…تو ایران خیلی ها اصلا مالیات نمیدن مثل قانون کپی رایت و اصلا مالیات هم بدی چه سرویس هایی داده میشه به جاش به شهروند هاش… یک مثال کوچیک و خیلی ابتداییش این هست کسی که در اروپا مالیات میده وقتی میمره دولت مراسم خاک سپاریش رو انجام میده تابوت براش میخرن….این جا لازم به توضیح نیست :smiley1
بهتره بریم کویت .:D
ایران با نرخ 44.1% رتبه 96 را در جهان دارد.
خیلی جالب بود و ایران کسی میدونه در چه جایگاهیه ؟