کنفرانس I/O 2015 گوگل کمتر از سه هفته دیگر و در شهر سانفرانسیسکو برگزار می شود و توسعه دهندگان و مشتاقانی از سراسر دنیا گرد هم می آیند تا با آخرین دستاورد های گوگول در دنیای موبایل آشنا شده و سهمی در توسعه و بهره مندی از آن داشته باشند. I/O امسال نیز به مانند سال گذشته با هیجان بسیاری همراه است، چرا که نسخه بعدی اندروید (که فعلا به اندروید M شناخته می شود) معرفی خواهد شد و دستکم یکی دو قابلیت جالب آن را همراهی خواهند کرد.
تا پیش از رونمایی رسمی Lollipop، گوگل به حرف L برای نامگذاری آن اکتفا نموده بود و اکنون و برای اندروید بعدی همین روند را با حرف M می بینیم. اینکه نسخه بعدی با عدد 5 شروع شده یا به 6 مهاجرت می کند معلوم نیست، اما آنچه مشخص است دستکم یک بهبود و یک قابلیت تازه است که در M وجود خواهد داشت. به گفته گوگل تغییراتی که بخش Notification اندروید 5.0 را در بر می گرفت اکنون تر و تمیز تر شده و بهبود یافته و علاوه بر آن، قابلیت تازه ای به نام Voice Access که قصد دارد فرامین صوتی را به بخش های اندروید و اپلیکیشن هایش بیاورد، به گونه ای که کاربر همان دستوراتی را که با صفحه لمسی به دستگاه می دهد، بتواند با فرامین صوتی جایگزین نماید. امروزه گوگل موفق شده دامنه حضور اندروید را به خوبی گسترش دهد و از موبایل و تبلت تا خودرو و تلویزیون را وارد اکوسیستم خود کند. از قرار حوزه بعدی شرکت های بزرگ خواهند بود و بی شک در این مسیر گوگل به تمایل و مشارکت توسعه دهندگان نیاز بسیار خواهد داشت.
نکسوس 7 و نکسوس 4 اپدیت نمیشه
شمارشم شش نخواهد بود
بعد ام منتظر ان و او خواهیم بود و با اندروید بعد از او خداحافظی خواهیم کرد
سلام و تشکر
ممنون از رهنمایی خوب شما
تبریک به نکسوس دار ها…
این رو باهات موافقم تبلت من هم خیلی زود شارژ میکنه در واقع ظرف 4 ساعت کل شارژش تموم میشه.
سلام
منتظر میمونیم تا نکسوس ما چه تغییری میکنه تو کیفیت و رابط کاربری
سلام
خیر آپدیت ها حذف نمیشوند دوست عزیز
باسلام
اگر آندروید گوشی را update بکنیم در صورت ریست فکتوری آیا update ها حذف میشود ؟؟؟
در پاسخ به مجید عزیز، بنده گوشی اندرویدی سونی نداشته ام و تجربه فلش اون رو ندارم، اما میدونم سونی ابزار خاص خودش رو به این منظور در اینجا ([url]”http://developer.sonymobile.com/services/flash-tool/”[/url]) قرار داده که البته تمامی گوشی های خانواده اکسپریا رو شامل نمی شه و از طرفی برای فلش کردن بایستی گوشی اصطلاحا unlock بشه، که همین می تونه منتهی به ابطال گارانتی و بعضا از بین رفتن سیستم حذف نویز دوربین در برخی مدل های رده بالا بشه. کلا کار پردردسریه و کلیه داده ها هم پاک می شه و بهتره مراکز گارانتی در صورت صلاحدید خودشون انجام بدهند.
ممنون آقای شکوری
اینکه تو بعضی از این سایتها دیدم که میگن بایستی گوشی فلش بشه و رام مجدد نصب بشه چطوریه؟
حتی یکی گفته که اگه ریست فکتوری کنی درست میشه ولی من برنامه های زیادی نصب کردم و نگران اونها هستم
اگر با اینکار احتمال درست شدنش هست از برنامه هام بک آپ بگیرم و یه بار دیگه انجام بدم اگه که فایده ای نداره همینطوری بمونه
ممنون که وقت گذاشتین
اگر بجایِ اینکه اینقدر سریع هی نسخه ی جدید بن بشینن دقیق روی یک نسخه از زیرساختش تا جزئیاتش کار کنن اونوقت با یک سیستم عامل بی نقض روبرو هستیم…. البته بروزرسانی هایِ پی در پی خودش یکجور تبلیغ و بازاریابیِ اما بهتره که کمی بیشتر روی جزئیات کلیدی مثل مصرف باطری و مصرف منابع کار کنن…
وقت بخیر مجید عزیز.
آپدیت اندروید از طریق موبایل به OTA یا Over-The-Air معروف هست و همه با اون آشناییم. اگر فایل این بروزرسانی در دسترس باشه به اون فایل OTA گفته می شه و کاربر می تونه از طریق یه دستگاه دیگه مثل کامپیوتر عمل بروزرسانی رو انجام بده (به این نوع بروزرسانی sideload update گفته می شه). نفس عمل در هر دو روش یکسان هست و تفاوتی بینشون از این بابت نیست.
سلام و با تشکر
یکی از اشکالات اندروید 5 مصرف زیاد باطریه
میبخشید سئوالی که توی تایپیک مشکلات سونی که بیجواب مونده بود دوباره مطرح می کنم
آیا آپدیتی که از طریق خود گوشی اومده و انجام شده تفاوتی با آپدیت از طریق کامپیوتر داره
یعنی ممکنه اشکالاتی که الان برام ایجاد شده اگه از طریق کامپیوتر یک بار دیگه آپدید بشه خوب میشه یا نه
یا اینکه منتظر ورژن جدید باشم که بیاد اشکلات رفع بشه
با تشکر