گرافیک Xe DG1 در بنچمارک OpenCL حضور پیدا کرده و تستهای مختلفی از آن را شاهد هستیم. این تستها نگاه اولیهای از چیزی که انتظار داریم از معماری Xe LP مشاهده کنیم به ما ارائه میدهند. معماری که در آینده نزدیک درقالب پردازندههای Tiger Lake موبایل به بازار عرضه خواهد شد.
گرافیک Xe DG1 در بنچمارک OpenCL
گرافیک Intel Xe DG1 که بر پایه معماری Xe LP یا Low Power توسعه یافته برای پلتفرمهای موبایل مانند نوت بوکها و لپ تاپها بهینه شده. اولین موج از گرافیکهای Xe DG1 در کنار پردازندههای نسل یازده Tiger Lake قرار میگیرد که برای اواسط 2020 برنامه ریزی شدهاند. با توجه به این که اواسط 2020 در حوالی پایان ماه ژوئن و شروع ماه جولای میباشد، ما به تاریخ عرضه TGL بسیار نزدیک هستیم (البته اگر زمان بندی اینتل دچار تاخیر و مشکل نشود).
به تازگی گرافیک Intel Xe DG1 نیز با مشخصات کلیدی مانند 96 واحد اجرایی (پیکربندی استاندارد برای گرافیک مجزا Xe LP)، بالغ بر 768 هسته با فرکانس 1500 مگاهرتز و حداکثر توان خروجی 2.3 ترافلاپ در حالت تک رقم اعشار مشاهده شده بود. همچنین 3 گیگابایت حافظه در کنار رابط 96 بیت یا 192 بیت نیز برای آن در نظر گرفته شده. البته احتمالا با توجه به دسته پایین و فرک فاکتور بسیار کوچک آن ما گذرگاه 96 بیتی را شاهد خواهیم بود. جزئیات دیگر مانند واحدهای بافت و ROPها هنوز مشخص نیستند اما به مرور اطلاعات بیشتری دریافت خواهیم کرد.
از نظر کارایی Videocardz موفق شده به نتایج تست Geekbench و CompuBench OpenCL گرافیک Intel Xe DG1 دست پیدا کند. این گرافیک در مقابل گزینههای پایین رده انویدیا و AMD شامل GeForce GTX 1650 و AMD Radeon RX 5500 XT دست پیدا کند. مشخصا عملکرد راه حل اینتل توسط هر دو این کارتها به سخره گرفته میشود اما نکات مهمی در این میان وجود دارند.
Xe DG1 تلاشی برای پلتفرم موبایل
گرافیک Intel Xe DG1 برای رقابت با کارت گرافیکهای مجزا تولید نشده بلکه مناسب بازار موبایل بوده و یک کارت گرافیک مختص توسعه دهندگان ارائه شده است. مدل DG1 SDV بر پایه Intel Xe طراحی شده تا توسعه دهندگان نرم افزاری بهینه سازیهای لازم را برای مدلهای آینده Xe به انجام رسانند.
ARNL این موضوع را با اشاره به این که Xe DG1 مربوط به سری Low Power بوده و نه یک گرافیک بالا رده، تایید نموده است. این گرافیک در لپ تاپهایی مورد استفاده قرار میگیرد که از یک گرافیک مجزا تعبیه شده روی مادربرد بهره میبرند در حالی که نمونه PCIe گرافیک مذکور تنها به کیت SDV محدود خواهد بود و نه یک محصول نهایی.
رقیب اصلی برای Intel Xe DG1 در اصل سری Nvidia MX و همچنین گرافیک مجتمع 7 نانومتری AMD Vega در مدلهای Ryzen 4000 Renoir به علاوه پردازندههای نسل دهم خود اینتل هستند. در حالی که این مدل نمیتواند با کارت گرافیکهای مجزا انویدیا و AMD رقابت کند اما Xe LP دو سری MX و Vega را با ارائه عملکرد بیشتر به همراه بهره وری بالاتر هدف گرفته است. ما تا همینجا هم کارایی تا 40 درصد بهتر از گرافیکهای مجتمع 7 نانومتری Vega را از این نمونه مشاهده کردهایم.
اینتل همچنین اولین درایورهای بهینه شده برای گرافیک Xe را منتشر نموده که نشان از اهمیت بالای این محصول برای تیم آبی دارد. در طی ماههای آتی ما شاهد لپ تاپهای Tiger Lake با گرافیکهای کلاس Xe DG1 خواهیم بود.
بیشتر بخوانید: سروکله کارت گرافیک DG1 3GB نیز پیدا شد – سریعتر از یک پلی استیشن 4
سلام.
آقایانی که کامپیوتر رو اختراع کردند ، مدیون دانشمندان متعدد ایرانی هستند .
یکی از اون دانشمندان ایرانی ، جناب خوارزمی هست.
دانشمندان آمریکایی بدون کمک گرفتن از کتابهای دانشمندان ایرانی ، به هیچوجه نمیتونستند کامپیوتر رو بسازند.
اینم واسه اون دوستی که میگه linus tech tips منبع بی طرفه
https://www.youtube.com/watch?v=Cp3xW4uncbk
والا اگر شما یک کلمه ازین فهمیده باشی
اگر اینتل نابودم بشه حقتونه amd جیبتونو با آجر هاش خالی کنه
کوره آجر چطوره؟!🤣🤣🤣
من ویدیو رو کامل دیدم. تو این ویدیو طرفداری خاصی از اینتل مشاهده نمیشه به نظر من. البته از نگاه طرفداران دو آتیشه ای ام دی ممکنه چنین به نظر برسه.
فقط به عنوان این ویدیوها اخیر از همین لاینوس نگاه کن:
https://www.youtube.com/watch?v=stM2CPF9YAY (اینتل سالها طول میکشه برسه …بررسی رایزن 3950اکس)
https://www.youtube.com/watch?v=vD8Yk7JrBL8 (حتی سی پی یو های کارکرده اینتل هم ارزش خوبی دیگه ندارند …)
منم نگفتم که بیاد جار بزنه I LOVE AMD.من فقط خواستم ثابت کنم بیطرف نیست. شرح دادن یه کالای بد با ابراز علاقه به برند اونم روی تیتر ویدیو نشون میده چقدر بیطرفه . بله از این تیتر ها برای AMD هست مثلا زمان عرضه 5700 xt ویدیو داد که چرا این کارت را نباید بخرید،در جواب اون دوستمون باید بگم بله بنده کامل ویدیو رو دیدم و تک تک کلماتشو متوجه شدم. شمام هم اگه متوجه نشدی میتونی زیر نویس فارسیو فعال کن برات خوبه.از گذشته ثابت شده کدوم جیب مشتریاشو با اجر خالی کرده
اتفاقا تنها چیزی که ثابت نکردید همین بود.
این دوستمون هم مثال های خوبی آورد
ای ام دی کلا دو سه ساله رو به راه شده و اینتل برند شناخته شده تریه و این طبیعیه
به هر حال ما هم طرفدار برند خاصی نیستیم و مصرف کننده ایم. حتی سی پی یو های ای ام دی هم تو ایران خیلی گرونن و آدم میتونه i5 رو راحت تر جور کنه
AMD دو سال برند شناخته شده ایه؟؟؟،جک سالو گفتین.نصف ابداعات و اختراعات چیپ که امروزه توسعه پیدا کرده مدیون AMD هست.شما فکر کنم از دو سه سال پیش به این ور با دنیا سخت افزار اشنایی دارین.AMD کلا از 2012تا 2016 منزوی شد تو این زمان روی توسعه معماری ذن کار کرد.شما درباره اتلون،فنوم یکمی تحقیق کن تا بفهمی فقط اینتل نیست که سی پی یو تولید میکنه،درنقض جمله اخرتون شما سی پی یو AMD رو به اجر تشبیه میکنید وخودتون بعدش میگید ما طرفدار برند خاصی نیستیم؟؟؟؟
سلام اینتل فن! جالبه همهی اینتل فن ها میگن ما فن برند خاصی نیستیم… به شما توصیه میکنم تاریخچه شرکت AMD رو مطالعه کنی…
اون فینام هست نه فنوم . خودم ازون سری سی پی یو حدود 10 سال پیش استفاده میکردم
همینطوره چون یه زمانی خرید ای ام دی یه حرکت ناشی از بی پولی یا ناآگاهی تعبیر میشد و همه متخصص های کامپیوتر اینتل رو پیشنهاد میکردن
اینتل همین الانم تو گیم از ای ام دی بهتره و amd فقط یه سری هسته و رشته داره که به درد اکثر کاربر ها نمیخوره
راستی رایزن 3 و 5 و 7 هم از سری core i اینتل تقلید کرده این برند نو آور :))
آقای XEni من احساس میکنم سن شما پایینه که این نظراتو میدید
من رو حرفم هستم چون اگر مجبور بودم سیستم الان ببندم خود من با ای ام دی میبستم چون آینده نگرانه تره
Phenom به تلفظ UK میشه “فنوم” و به تلفظ US هم میشه “فِنام”! بعد شم “فینام” رو از کجا آوردی؟! عزیز اصلا همه اینجا بچه هستن شما بزرگی. خوبه؟! درضمن این حرف شماست که بچگانست! الان دقیقا معنی “اینتل تو گیم قویتره” چیه؟! یعنی چون تو گیم بهتره در سایر موارد هم بهتره؟! عزیز شما میخوای رو حرفت وایسی وایستا به من مربوط نیست ولی پای ضررش هم وایستا! الان کسی که برد سری۴۰۰ AMD خریده راحت میتونی ZEN3 بزنه ولی آیا کسی که برد سری ۳۰۰ اینتل خریده میتونه CometLake رو بزنه؟! یه پردازنده خوب پردازندهیی هست که تو همه زمینه ها خوب باشه و AMD تقریبا تونسته اینکار رو بکنه…
نمیدونم بشه اینجا لینک گذاشت ولی بجای اسلش خط فاصله بذار و تلفظ فینام رو یاد بگیر
https:–youglish.com-pronounce-phenom-english-us
پس نه تنها شما از تست ها و بنچ مارکا خبر نداری بلکه کلا یک جانبه میبینی و دنبال نتیجه گیری نیستی . فقط تمسخر و جدل بی فایده
وقتی کسی گیمینگ مد نظرشه خب ترجیحا میتونه اینتل بخره چون واقعا هم تعداد بسیار زیاد هسته و رشته تو موارد دیگه ای بکار میاد
فن بوی خود شمایی نه من . نظر شخصی شما به من مربوط نیست
گفتمم شاید اگر الان میخواستم سیستم ببندم ای ام دی میگرفتم و من متعصب نیستم
عزیز برو بزار باد بیاد شما مخوای “فنوم” رو “فینام” تلفظ کنی بکن! ولی تلفظت غلطه… من یکجانبه نگاه نکردم… اتفاقا همه جانبه نگاه کردم که میگم خرید AMD به صرفه تره و به خاطر نهایتا ۱۰فریم که تو فریم ریت بالا قابل تشخیص نیست آدم عاقل پولش رو حروم نمیکنه… چون با خرید AMD میتونه پردازنده با تعداد هسته بالاتر و قدرت چندهستهای بالاتر نصیبش بشه… عزیز شما معلوم نیست با خودت چند چندی برو به درس و مشقت برس…
شما برو با سی پی یو 200 هسته ای و 400 رشته ای بازی کن :))
با قیمت فعلی هم الان اینتل ارزش خرید خوبی همچنان داره نمونش 9600k که پرفورمنسش فوق العاده هست و قیمتشم هم بسیار عالیه حدود 5 تومن و میشه به عنوان یه گزینه جلوی 3800x و 3700x مقایسه کرد چون عملکردش عالیه و قیمتش هم پایین تر :))
تو سطح های مختلف میشه بررسی کرد مثل مقایسه 9900k با 3950x یا مدل خوب 9700k
و حتی مدل های قدیمی مثل 8700k که من الان دارم هم همچنان عالین و فکر ارتقا رو به سر ما حالا حالا ها نمیارن
در ضمن سایت تلفظو چک نکردیا خخخ
آدم به هر سایت در و پیت اعتماد نمیکنه…🤣🤣🤣
I5 9600K مقابل R5 3600 قرار میگیره!!! لینک زیر رو نگاه کن تا متوجه بشی😁
https://www.techspot.com/review/1871-amd-ryzen-3600/
رقیب 9900K هم R7 3800X هست.
3900X هم رقیب خاصی نداره. و میرسیم به 3950X که رقیب 10980XE هست. که جنابعالی همه رو از بیخ اشتباه گفتی🤣🤣🤣
8700K هم عددی نیست کلا بدردنخور بود😉
تو گیم 9600k بسه برای رقابت با 3800x و 3700x
8700k هم از سی پی یو شما صد در صد بهتره :))
والا ایشون چندین و چند ویدیو در ستایش محصولات amd در مقابل اینتل داره چه در عنوان ویدیو چه در محتوا. منم بیام گزینشی یه ویدیو از ایشون رو ملاک قرار بدم میتونم ادعا کنم ایشون طرفدار amd هست. تو ویدیو اخیر اتفاقا منظور ایشون این بود که اینتل باید کاری بکنه و روند کنونی اینتل رو ازش انتقاد کرده بود. عنوان ویدیو هم این بود: why I still love intel. اتفاقا وقتی آدم در مورد چیزی نگران باشه از چنین عنوانی استفاده میکنه. خودمون هم گاهی وقتا به اطرافیانمون که میخواییم راهنمایی کنیم میگیم که فلانی شما برای من ارزش زیادی داری یا مثلا من خیلی دوست دارم و میخوام بدونی که این راهی که میری درست نیست. این خیلی فرق میکنه با بیطرف نبودن.
خود من هم علاقه به اینتل دارم چنانکه به amd هم علاقه دارم. مگه میشه شخصی در سطح حرفه ای دنیای کامپیوتر و محاسبات باشه و از اینتل بدش بیاد. چون خدماتی که این شرکتها در گسترش محاسبات کامپیوتری داشتن واقعا بزرگ بوده و هست. یه مثال کوچکش اینکه بنده با استفاده از کتابخانه ریاضی intel mkl و intel compiler , openmp پروژه های محاسباتی ارشد و دکتری خودم رو پیش بردم. ممکنه سیاستهای محصولات مصرفی اینتل برای ما خوشایند نباشه که البته همینطوره، ولی یه چوب بردارین و بزنیم تو سر کل شرکت با اینهمه سابقه و خدمات به دنیای کامپیوتر، بی انصافی هست. من با جو طرفداریها و کینه ها اصلا کاری ندارم و به نظرم کاری که امثال لاینوس انجام میدن بسیار حرفه ای تر از اونکه ما در حد این طرفداریها اونو تقلیل بدیم.
به هر حال مسیری که اینتل در مورد cpu پیش گرفته بود اشکال داشته و با کاری که amd با رایزن انجام داد باعث شد که برتری نسبی به وجود بیاد که اتفاقا برای مصرف کننده ها بسیار مفید بوده. ولی این باعث نمیشه امثال من هر آنچه اینتل کرده رو نادیده بگیریم. من خودم دوس دارم که اینتل با گذار از اسکای لیک پرقدرت ظاهر بشه چنانچه دوس دارم amd تو rdna2 رقیب شایسته ای برای انویدیا باشه.
بله فرزاد جان.حرفات کاملا درسته.
من بارها اینجا گفتم تراشه ها یه اثر هنری بسیار با ارزش هستن چه از قدیم تا جدید برای همشون و علمشون احترام قائل هستم.
ولی یه سریا میخوان مخ بقیه رو شست و شو بدن و یه برندی مثل AMD رو بدنام کنن وذهنیت بدی براش بسازن یک برندیو تخریب کنن این کار جالبی نیست من خودم AMD رو بخاطر سیاست های مشتری مدارانش دوست دارم والا نه سهام دارشم ونه حقوق بگیرش
پژمان عزیز:
قدر زر زرگر بداند قدر گوهر گوهری.
حالا دو نفر میخوان واقعیتها رو نادیده بگیرن و چیز دیگه ای بگن به نظر من اهمیتی نداره. بالا برن پایین بیان رایزن3000 نه تنها ارزش خرید بالاتری از نسل 9 اینتل داشت بلکه قدرت بهتری رو هم ارایه میکرد. حتی نسل 10 اینتل هم با این قیمتهای کنونی رایزن3000 خیلی سخته رقابتش. 10900کی همونطور که من قبلا گفتم اصلا جذاب نیست، دیروز هم ویدیو hardware unboxed رو میدیدم که میگفت “من نمیدونم اینتل این رو برای کی ساخته”.
مهم اینکه رسانه های دنیا اونطور که شایسته بوده بررسی های خودشون کردن و نشون دادن که amd برتری داشته نسبت به اینتل. بازخورد مشتری ها از رده مین استریم بگیر تا همین اواخر که انویدیا و برخی دیتاسنترهای بزرگ از amd استفاده کردند هم نشون میده دنیا به دنبال واقعیت هست نه تبلیغات توخالی. حالا چه اهمیتی داره دو نفر اینجا اونجا برای اینتل سینه چاک کنند. خوبیه دنیای کامپیوتر هم اینکه بنچمارک میگیرن میزارن جلوت. کسی که مثلا آدوب پریمیر کار میکنه و میبینه فرضا 3900اکس زمان رندرش بالای 50% بهتر از 9900کی هست، مگه دیوانه هست بره 9900کی با همون قیمت بگیره. حالا بزار این طرفدارها خودشون رو آتیش بزنن. واقعیت روی زمین که تغییری نمیکنه. خیلی به این چیزا اهمیت نده.
این تازه اول کاره بزودی اینتل بزرگ سهم کارت گرافیکم بازارم برای خودش می کنه و دو اشغال سازو از میدون به در می کنه.
داداش چی میزنی بگو ما هم مصرف کنیم! اینتل تو تولید پردازنده هاش مونده تازه هم زده تو کار کارت گرافیک!!! بعد میخواد AMD و انویدیا که حداقل ۳دهه (انویدیا رو از 3DFX خدابیامرز حساب کردم و AMD هم از ATI) سابقه دارن رو میخواد اوت کنه؟!