شرکتهای فعال در حوزه تکنولوژی یکی پس از دیگری گزارشات مالی سه ماهه سوم سال 2019 خود را منتشر میکنند. اپل هم امروز در گزارش خود وضعیت مالی شرکت در کواتر سوم سال که کوارتر چهارم مالی آنها به حساب میآید را ارائه کرده است. میزان درآمد درآمد کوپرتینوییها در این دوره در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته 1.74 درصد بالاتر رفته و به 64 میلیارد دلار رسیده است. میزان سود خالص آنها البته با کاهش 2.83 درصدی به 13.7 میلیارد دلار تنزل پیدا کرده است. ارزش هر سهم این شرکت در دوره سه ماههای که 28 سپتامبر 2019 به پایان رسید با افزایش 4.1 درصدی، 3.03 دلار بود.
تیم کوک گفته است که میزان درآمد اپل در کوارتر سپتامبر بیشتر میزان در این دوره بوده و شرکت رکورد جدیدی را در این دوره مالی در آمریکا، آسیا به ثبت رسانده است. لوکا ماستری، مدیر ارشد مالی اپل گفته است که این شرکت در سه ماهه چهارم جدید رکوردشکنی کرده و درآمد خود در بازار چین را در مقایسه با در مقایسه با دورههای قبلی بهبود داده است. در دوره اول 2019 آنها 27 درصد کاهش درآمد را تجربه کردند و حالا این رقم به 2 درصد کاهش در دوره چهارم تغییر کرده است.
اپل در بسیاری از کشورها از جمله؛ آمریکا، کانادا، آلمان، فرانسه، کره، سنگاپور، برزیل، هند، تایلند، مالزی و ویتنام رکورد جدیدی برای Q4 به ثبت رسانده است. میزان درآمد این شرکت در مجموع 51.5 میلیارد دلار بوه که این تنها 1 درصد پایینتر از درآمد آنها در سال قبل بوده است. دلیل این کاهش عملکرد ضعیف فروش آیفون بوده است که البته به لطف حضور پرقدرت آیپد و گجتهای پوشیدنی این موضوع تا حد زیادی جبران شده است.
کاهش درآمد آیفون و مک باوجود رکوردشکنی
درآمد آیفون در این دوره 33 میلیارد دلار بوده است که این خبر از کاهش 9 درصدی در مقایسه با سال قبل و بهبود قابل توجهی در برابر کاهش 15 درصدی سه دوره قبلی میدهد. با ورود آیپد پرو به بازار، درآمد این بخش رشد 17 درصدی در مقایسه با سال قبل داشته است. درآمد آیپد در پنج منطقه جغرافیایی رشد داشته و در ژاپن رکوردشکنی کرده است. بیش از نیمی از افرادی که در این دوره آیپد خریداری کردند، از افرادی بودند که برای اولین بار از این گجت استفاده میکردند و این موضوع تعداد کاربران پایه آیپد را بیشتر از هر زمان دیگری کرد.
میزان درآمد مک 7 میلیارد دلار بود که از رقم 5 درصد کمتر از دوره مشابه سال قبل میباشد. عملکرد خوب سری مکبوک ایر و مشکلات مکبوک پرو دلیل حاصل شدن این نتیجه بود. با تمام این اوصاف، اپل باز هم در این بخش در کشورهایی مانند آمریکا، هند و ژاپن رکوردشکنی کرد.
گجتهای پوشیدنی، تجهیزات هوشمندسازی خانه و.. برای اپل 6.5 میلیون دلار درآمد به ارمغان آوردند که این خبر از افزایش 54 درصدی در مقایسه با سال گذشته میداد. درآمد بخش سرویسهای پولی اپل هم 12.5 میلیارد دلار بوده که 18 درصد بیشتر از دوره مشابه در سال قبل میباشد. این رقم رکورد کوارتر ژوئن را هم 1 میلیارد دلار افزایش داده است. اپل حالا 450 میلیون کاربری دارد که برای سرویسهای خود هزینه پرداخت میکنند که این در مقایسه با 320 میلیون سال گذشته یک جهش چشمگیر است. انتظار میرود که تا سال 2020 تعداد آنها به 500 میلیون برسد.
بهطور کلی و باوجود کاهش درآمد آیفون و مک، میزان درآمد اپل 17 میلیارد دلار رشد داشته و به 118 میلیارد دلار رسیده است.
دیدگاهتان را بنویسید