اگر تجربه کار با گوشی های هوشمند مختلف و تبلت ها را داشته باشید، حتماً این حس را داشته اید که حرکت نگشت روی صفحه برخی مدل ها بسیار نرم و راحت صورت می گیرد و حس بسیار خوبی دارد. اما در مقابل زمانی که برخی گوشی ها و تبلت های دیگر را لمس می کنید (مخصوصاً مدل های میان قیمت و ارزان قیمت) این حس را دارید که انگشت روی صفحه نمایش گیر می کند و در کل تجربه خوبی از لمس صفحه منتقل نمی شود. برای یافتن پاسخ اینکه چه چیزی در این مسئله دخیل است، سری به غرفه شرکت Corning سازنده شیشه های صفحه نمایش Gorilla Glass در نمایشگاه کامپیوتکس 2014 زدیم. پاسخ آن ها نکات جالبی را درباره صفحه نمایش ها عیان می کند.
گوریلا گلس یکی از نام های آشنا و مهم در دنیای صفحه نمایش های موبایل و تبلت ها به شمار می آید و پیشرفت ها و دستاوردهای قابل توجهی را در این عرصه ارائه کرده است. یکی از مورادی که در غرفه این کمپانی به نمایش گذاشته شده بود، شیشه های گوریلا گلس با ضخامت تنها 0.4 میلیمتر بودند که تاثیر مثبتی در بهبود کیفیت تصویر می تواند داشته باشد. سوالمان را از یکی از مسئولان غرفه پرسیدیم و ایشان در پاسخ گفتند علاوه بر شیشه ضد خشی که در گوشی ها و تبلت ها مورد استفاده قرار میگیرد، لایه های مختلفی نیز روی شیشه کار می شود تا برای مثال اثر انگشت به مقدار کمتری روی صفحه باقی مانده و به سرعت پاک شود و یا حرکت اثر انگشت را بهبود بخشند. نکته ای که کاربر باید به خاطر بسپارد، دائمی نبودن این لایه ها است. استفاده از مود پاک کننده قوی می تواند باعث از بین رفتن این لایه شود. همچنین بر حسب اینکه سازنده این لایه ها را به چه میزان و با چه کیفیتی مورد استفاده قرار داده است، ممکن است عمر آن ها متفاوت بوده و در مدت زمان طولانی استفاده، کم کم شاهد کم رنگ تر شدن اثر آن ها باشیم.
عالی بود:)
من تجربه این رو روی گوشی قبلیم (htc Desire X) داشتم. اوایل همه چیز روان و خوب بود. 2-3 ماه بعد از خرید،با این تصور که چون مایع شستشوی عینک برای شیشه عینک با اون حساسیتش خوبه، پس برای شیشه موبایل هم خوبه! نتیجه اینکه میتونم ازش برای تمیز کردن صفحه موبایل استفاده کنم. نتیجه رو خودتون حدس بزنید!!:(
این سوال و جواب ها خیلی آموزنده هستند ! ممنون 😉