اچ ام دی گلوبال، کمپانی فنلاندی است که بهار امسال، امتیاز استفاده از برند نوکیا را از مایکروسافت خریداری کرد و این کمپانی در حال آماده شدن برای معرفی گوشی های اندرویدی نوکیا در کنگره ی جهانی موبایل سال 2017 در ماه مارس است. اما امتیازات این کمپانی تنها شامل گوشی های هوشمند نمیشود و اچ ام دی میتواند گوشی های ساده و ارزان قیمت هم با برند نوکیا تولید کند. نوکیا 150 اولین گوشی معرفی شده توسط اچ ام دی است.
نوکیا 150 یک گوشی دو سیم کارته است و با قیمتی معادل 26 دلار وارد بازار خواهد شد. اچ ام دی برای تبلیغ این گوشی از دو واژه ی ” مقاوم و ارزشمند ” استفاده کرده است که به خصوص عبارت ” مقاوم ” ما را یاد گوشی های نوستالژیک برند معظم نوکیا میاندازد. مطمئنا به خاطر دارید گوشی های قدیمی نوکیا مانند 00-11 محبوب، که تا چه اندازه مقاوم بودند و از هر آزمایش دشواری سربلند بیرون میآمد. به نوکیا 150 بازمیگردیم، این گوشی به صفحه نمایش 2.4 اینچی و کیبورد فیزیکی معمولی، بلوتوث، رادیو FM، پخش کننده ی MP3 و شیار کارت حافظه ی میکرو مجهز شده و دارای سوکت شارژ میکرو یو اس بی است و از دوربین اصلی با کیفیت VGA برخوردار شده است. مانند گوشی های قدیمی نوکیا، این موبایل نیز دارای چراغ قوه است. همچنین مانند گوشی های قدیمی نوکیا، این مدل نیز دارای عمر باتری بسیار خوب است. 22 ساعت مکالمه ی مداوم، 31 روز حالت آماده به کار با یک سیم کارت و 25 روز حالت آماده به کار برای هنگام استفاده از دو سیم کارت با یک شارژ عملکرد باتری نوکیا 150 است. این گوشی از سه ماهه ی آینده وارد بازار های آسیا، اروپا و آفریقا خواهد شد. نظر شما در مورد نوکیا، این گوشی 26 دلاری چیست؟
اصلاح میکنم :
تاریخ و مبلغ خریده شدنِ اسکایپ و کسب و کار تلفن همراهِ نوکیا توسط مایکروسافت :
اسکایپ : اردیبهشت 1390 – 8.5 میلیارد دلار
نوکــیـــــا : شــهـریــور 1392 – 7.2 میلیارد دلار
لطفا متن رو اصلاح کنید
نوکیا اصلا برندش رو نفروخته بود که الان HMD بخواد اون رو از مایکروسافت بخره
برند در تمام طول این چند سال همچنان مال نوکیا بود ولی یکی از مفاد قراردادی که مایکروسافت با نوکیا بست این بود که نوکیا تا همین وقتهایی که الان توشیم حق تولید هیچ گوشی ای با برند نوکیا رو نداره ، فراموش نکنید نوکیا فقط یک شرکت تولید تلفن همراه نیست ، یک کارپورِیشن هست و مسائل و قراردادهایی که میبندن (برای همه شرکتها همینطوره) میتونه در حیطه های مختلف شکل بگیره ، برند ، یک کسب و کارِ خاص که بخشی از بدنۀ این شرکتِ (مثل همین قرارداد) و یا . . . (بخشهای دیگۀ نوکیا در اون زمان سرویس نقشه های نوکیا بود و همینطور بخش توسعه شبکه های مخابراتی- بخش نقشه ها چند وقتی هست که به یک کنسرسیوم متشکل از شرکتهای آئودی ، بی.ام.و ، و دایملر (مالک شرکتِ مرسدس بنز) فروخته شده)
همچنین بند دیگه ای از این قرارداد این بود که بعد از اینکه نوکیا امکان استفاده از برندش رو دوباره بدست آورد (که الان توی همون زمان هست) تا اگه اشتباه نکرده باشم یکی دو سال این امکان رو نداره که تلفنهای هوشمندِ خودش رو خودش تولید کنه ، یعنی اگر قصد تولید داره باید طرح و برنامه و نقشه و هرچی که هست رو بده یکی دیگه براش اجرا کنه ، چند وقتی هم به گوش میرسید که قراره فاکس کان (چین) این کار رو براش انجام بده (این شرکت معتبره و محصولات اپل در چین توسط این شرکت تولید میشه)، درمورد شرکتِ HMD هم به احتمال زیاد یه شرکتیه که مثل فاکسکان اجرای مراحل تولید فیزیکی محصول رو قراره برای نوکیا انجام بده
این رو هم اضافه کنم :
اگر مسائلی که قبل از این ماجراها پیش اومده بود رو دنبال کرده باشید مطمئنا به این نتیجه میرسید که نوکیا رو زمین زدن ، همین آقای الوپ که از ابتدای سال 2008 تا سپتامبر 2010 یعنی قبل از وردودش به نوکیا مدیرکل کسب و کارِ نرم افزارهای آفیس در مایکروسافت بود ، کسی که توی خود فنلاند خیلی ها ازش بعنوان اسب ترووای مایکروسافت یاد میکردن ، کسی که به اولین مدیر عاملِ غیر فنلاندیِ نوکیا بدل شد ، و صد البته که خود اینشون مهرۀ مایکروسافت بودن ، تنها بعد از 4 5 ماه از سرپرستیِ ایشون نوکیا اعلام کرد قصد داره پلتفرم اصلی تلفنهای هوشمندش رو از سیمبین به ویندوزفون عوض کنه . اینکه از قبل نوکیا و مایکروسافت با هم به این نتیجه رسیده بودن یا اینکه بعد از ورود الوپ به نوکیا این تصمیم گرفته شده رو نمیدونم ولی واقعیتی که داشت رخ میداد ازش بوهایی خوبی به مشام نمیرسید ، در طول مدیریت ایشون وضعیت نوکیا روز به روز بدتر و بدتر شد و این داستان تا جایی پیش رفت که مایکروسافت اون رو مفت خری کرد بطوری که قیمتی که مایکروسافت تنها چند ماه قبلترش بابت مالکیتِ اسکایپ پرداخت کرده بود بیشتر از اونی بود که به نوکیا پرداخت ، و بعدش هم آقای الوپ دوباره ، و همراه با نوکیای متعلق به مایکروسافت ، به مایکروسافت برگشت ، منظورم از نوکیای متعلق به مایکروسافت کسب و کارِ تلفنهای همراهِ نوکیاست. همون کسب و کاری که طیِ قراردادِ بسته شده از نوکیا به مایکروسافت فروخته شد ، برای اینکه دوستان کمی بیشتر با این مفهوم آشنا بشن باید بگم که مثلا “خطوط تولیدِ نوکیا در سراسر دنیا” ، “فروشگاهها و نمایندگیهای فروش و خدمات پس از فروش نوکیا” و چیزهایی از این دست تنها به واسطۀ همین بند ، از نوکیا به مایکروسافت انتقال پیدا کرد، حال اینکه بندهای دیگه ای هم مثل همونی که به محدودیت استفاده از برند مربوط میشد هم وجود داشت
سعی کردم در متن کمتر از اعداد و ارقام و همینطور تاریخِ دقیق استفاده کنم چون خیلی وقته که از اخبار به دور هستم ، و قصد نداشتم چیزی رو از روی حدس بنویسم ، اما همه این مسائل در اینترنت قابل دسترسی هستن و میتونید برید با یکمی جستجو آمارِ اعداد و ارقام دقیقش رو در بیارید . اما اتفاقاتی که در اون سالها افتاد ماهیتی این چنینی داشت.
پیروز باشید :-bd
nokia dokme i 😐
yadesh bekheyr
tanha dokme i haii k etemad dare aadm behesh 😐
مرور خاطرات.طرفداری خاص خودشو داره.
بیاد ایران میترکونه:emoji1
هنوز 1100 نوکیا رو دارم باهاش خاطره خوبی دارم=smile;) سربسته بگم خوراک اس بازی بود یه دهه 60 میفهمه چی میگم 😉
یعنی فقط از برند استفاده میکنه و کلیه سخت افزار از مهندسی خودشونه؟
پس nokia همچنان اسمش فروش میکنه ، ای کاش بالمر احمق نابود نمیکرد این برند