معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران خواستار تدریس زبان های برنامه نویسی موبایل در دانشگاه ها شد. نصر الله جهانگرد که در مراسم اختتامیه لیگ برنامه نویسی ایران شرکت کرده بود با بیان این خواسته افزود نسل سوم و چهارم اینترنت همراه و امکان انتشار اطلاعات موجب دگردیسی در بازار ICT کشور شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، معاون وزیر ارتباطات در سخنرانی خود اعلام کرد بیش از 70 هزار اپلیکیشن فارسی در مدت یک سال و نیم گذشته که زمان راه اندازی نسل سوم موبایل در کشور است تولید شده و مورد استفاده کاربران قرار می گیرند. به گفته جهانگرد گردش مالی بازار فناوری اطلاعات کشور در حدود 26 هزار میلیارد تومان تخمین زده می شود که بخش عمده آن مربوط به فناوری های ارتباطی است. اما بخش قابل توجه سخنان وی، تمایل وزارت ارتباطات به تدریس زبان های برنامه نویسی موبایل در دانشگاه ها به منظور افزایش سهم این بازار از تولید ناخالص داخلی بود. نصرالله جهانگرد با بیان اینکه به صورت سالانه 200 هزار فارغ التحصیل دانشگاهی در 6 رشته مرتبط با IT وارد بازار کار می شوند به کمبود مهارت های برنامه نویسی به عنوان یک چالش بزرگ برای این افراد اشاره کرد. همچنین به گفته او مهم ترین زبان های برنامه نویسی موجود در حال حاضر جاوا اسکریپت و پایتون هستند و به دلیل کلاسیک نبودن این زبان ها شاهد آموزش آنها در دانشگاه های کشور نیستیم.
عدم تناسب آموزش های مورد نیاز برای ورود به بازار کار در دانشگاه ها از جمله دغدغه های بزرگ تمامی دانشجویان کشور و تقریبا در همه رشته های دانشگاهی است و اشاره مقامی بلند پایه به این نقطه ضعف نظام آموزش عالی کشور می تواند نقطه روشنی برای گام برداشتن در جهت مدرن سازی سیستم آموزشی در دانشگاه های ایران باشد.
با کامنت بعضی دوستان کاملاً موافقم. اکثریت دانشجوهای نرم افزار با مبحث اصلی نرم افزار یعنی برنامه نویسی و اصول مهندسیش مشکل دارن. با reza و محسن اصولی کاملاً توافق نظر دارم.
اره واقعا این با این سنّ برای چی همچین سمتی بهش دادن
باور کنید این اصلا نمیدونه که visual basic چی هست چه برسه به Paton و JS
بد بختی مملکت ما اینکه گرفتار همچین کسایی شده
از کجا می گی سه – چهار میلیون درامد ماهیانس؟ اصلا اینجوری نیست. بیشترین امار برنامه نویس های بازار چیزی بین یک ملیون تومن تا دو و بعضا زیر یک میلیون هست. یک حقوق معمولی و کارمندی. تازه فشار کاری و اجبار به بروز بودن از سایر مشاغل هم بیشتره
باور بفرمایید نصف مطالبی که دانشجوی کامپیوتر وقتشو براش تلف میکنه هیچ گونه کاربردی نداره و بیخوده.زبان های برنامه نویسی ای هم که اموزش داده میشه فقط در حد مبتدی و اشناییت هستند.
جالب نیست.
وقتی بحث از فناوری و تکنولوژی ایران به خصوص در زمینه تلفن هنراه میشه ناخواسته از اختلافی که بین ما و بلادکفر و استکبار هست خندم میگیره از ایشون و بقیه بزرگوار ها کاری بر نیمیاد دیگه باید خدا یه کمکی بکنه !!!
کیفیت ارائه درس در دانشگاه ها به قدری ضعیف هست که دیگه تفاوتی در عناوین دروس قابل ارائه نمیشه دید
ما اینو میخاییم چیکار مثلا :smiley0
شرط میبندم ایشون اصلا نمیدونن جاوا اسکریپت و پایتون چه زبون های هستن و کاربردشون چیه.
مشکل جون ه ا و مملکت هم وجود افراد نالایق تو پست های مدیریتی و همچنین اشتباه بودن دانشجو هاست بیشتر دانشجوی های که تو دانشگاه ها نرم افزار میخونن از برنامه نویسی بدشون میاد این نشون میده جای اشتباه و رشته اشتباهی اومدن.
طرح خوبیه اما کی میخواد تدریسش کنه!!!!!!؟
آره واقعا قبول دارم:smiley0
کارشناسی نرم افزار تموم کردم
تمام چیزایی ک درس میدن نصفشون همون مطالب دبیرستان و تکراریه و تنها چیزی ک بدرد میخوره مبحث مهندسی نرم افزار و الگوریتم هست.
زبانهای برنامه نویسی c,c++,c#,vb.net,asp.net و آخرش اسمبلی درس میدن.
در حالیکه ب جاوا و پایتون هیییییییچکدوم تدریس یا اشاره ای نمیکنن.
خودم مجبور شدم تا حدودی جاوا و گوگل اندروید رو پیگیر شم… ک با توجه ب تجربه های متفاوت زبان های برنامه نویسی ک داشتم راحت تر یاد گرفتم.
خدا کنه پایتون، جاوا هم تدریس شه تا دانشجو بتونه با تلاش خودش ب بازار کار وارد شه. بازار کار برنامه نویسی ک 3-4ت ماهیانه در آمدشه!
هر کی تو رشته ی کامپیوتر میره دانشگاه عمرشو تلف میکنه!:smiley5