اهمیت انتخابات مجلس شورای اسلامی بر کسی پوشیده نیست.نمایندگانی که به وسیله رای مسقیم مردم به خانه ملت می روند تا سرنوشت آن ها را رقم بزنند. کاندید ها و احزاب با ارائه بسته های توسعه برای شهرها و کشور خود را در معرض قضاوت مردم قرار دادند تا این خود مردم باشند که تشخیص دهند کدامین راه و مسیر برای آن ها بهتر است.در انتخابات قبلی مجلس معمولا کاندیدها با نصب پوستر و سخنرانی در مناطق مختلف شهر خود را به مردم عرضه می کردند که همین امر باعث نارضایتی شهروندان از ستادهای تبلیغاتی کاندید ها به علت زشت شدن چهره شهر و سر و صداها و شلوغی می شد. اما در انتخابات مجلس دهم چیزی که بیش از پیش نمایان بود ، تغییر انتخابات خیابانی و کارناوالی به بحث و تبادل نظر در فضاهای مجازی بود.
احزاب و گروه های سیاسی با ایجاد گروه های متفاوت در تلگرام و واتس اپ و ایجاد صفحات در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام به جذب مخاطبان این شبکه می پرداختند.طبق آمارها حدود نیمی از مردم کشورمان عضو حداقل یکی از شبکه های اجتماعی هستند که این خود گویای اهمیت این شبکه ها در این دور از انتخابات بود.کاندیدهای مستقل هم با ساخت کانال های تلگرامی و صفحات اینستاگرامی استقلال خود را از احزاب و گروه ها اعلام می کردند و مواضع متفاوت خود را از طریق فضای مجازی به مردم می رساندند.
حتی کاندیدهای مسن تر که در گذشته اعتقادی به شبکه های اجتماعی نداشتند با واگذار کردن ستاد مجازی خود به جوانان برای استفاده حداکثری از ظرفیت های فضای مجازی به تکاپو افتادند.هیچ کاندیدی حق اشتباه در سخنرانی ها و مواضع خود را نداشت،زیرا در کسری از ساعت اکثر دنبال کنندگان فضای انتخاباتی از طریق شبکه های اجتماعی متوجه خطاها و مواضع جدید کاندیدها می شدند.
برخی از وعده های انتخاباتی احزاب و گروه ها هم مربوط به شبکه های اجتماعی بود.کاندیدها با قول ها و وعده های انتخاباتی برای بهبود وضعیت سرعت اینترنت و فراگیر شدن فناوری در نقاط دورافتاده ،رای جوانان را هدف قرار می گرفتند. حال با مجلسی روبرو هستیم که به اهمیت فضای مجازی پی برده است و می تواند از فضای مجازی با مردم خود در ارتباط باشد. از همه مهم تر در آینده می توانیم شاهد این باشیم که مجلس طرح های مفیدی را برای توسعه فناوری های نو و بهبود کیفیت اینترنت به تصویب برساند.
جناب مسعود خان لطفاً کمی سطح سواد خود را بالاتر ببرید در کامنت شما غلطهای املایی و نگارشی زیادی میباشد ….
صاحب نزارن =صاحب نظران – زخمهای کنه !!!! =«احتمالاً کهنه» – نمونش = نمونه اش – دشمنون =؟؟؟؟؟ – فوش =فحش
….
:smiley9 یعنی تو خودتو جز بزرگای ایران می دونی ؟ :smiley9
بی خیال داداش خداییش بکش از این رفتار بیرون
اینجا باعث شدی که خیلی ها نتونن حرفشون رو بزنن و توی هر مطلبی یه چیزی گفتی و دخالتی کردی
شاید چون میانگین سن اینجور سایت ها پایینه میای بحث راه می ندازی
درست شو و بزرگ شو
و به مردم احترام بذار
فکر می کنم این سایت با وجود فردی مثل تو ضرر می کنه چون تو باعث می شی خیلی از افراد نیان حرف بزنن و نظر بدن .
امیدوارم مدیریت اینجا یه فکری به حال کاربرای دیگه بکنه که بتونن حرف شون رو بزنن
اره اما تو روستاها معمولا خانواده ها پرجمعیت ترن اما فقط جوونا میان سمت اینا.از هر خونه ای یکی دو نفر.
درود امیر جان به نظر من و صاحب نزارن بزرگ توی ایرانش بگم استاد رائفی پور بعد از بمب اتم دومین فاجعه انسانی بود…..این شبکه اجتماعی باعث خیلی اتفاقات شد از سو تفاهم گرفته تا اختلاف افکنی حتی بین زن و مرد خیانت و باز شدن ضخم های کنه تا گرفتن افکار عمومی جامعه
نمونش فاجعه منا بجای اینکه همه بشیم ی مشت برای دشمنون بعضی ها توی داخل – خدا ببخشه کلمه حاجی رو به فوش تبدیل کردن – حرف زیاد خواستم بگم همه دنبال منافع و رسیدن به مقصدشون هستن میخوای هرکی باشی…………..
اتفاقا نسل جوان روستایی های عزیز شدیدا به سمت شبکه های اجتماعی رو آوردن
نصف مردم عضو شبکه های اجتماعی هستن!!! فکر نکنم تو روستاها که خونواده ای یک نفر هم عضو نیست مگه اینکه تو سهرها همه از یک دم عضو باشن.
سایت سیاسی نشه صلوات!!
خدا از زبونتون بشنوه امیدوارمون کردید :-bd:-bd:) آره اینها دیگه در زمانی دارند زندگی میکنن که محاله بتونن خودشون رو از تکنولوژی روز جدا بدونن و کلا اگه بد بود این بشر دوپا چنین چیزی رو خلق نمیکرد و مطمنا همیشه وجود اینترنت و دنیای مجازی جزو ملزومات زندگی بشری هست