شاید بتوان یکی از مهم ترین اتفاقات دنیای موبایل در سال 2016 را ورود رسمی گوشی های هوشمند با رم 6 گیگابایتی به بازار رقابت دانست. سازندگان چینی اعم از میزو، LeEco و Vivo نسخه ای از پرچمداران خود را به این مقدار حافظه ی رم مجهز کردند. اما اولین گوشی هوشمندی که به 6 گیگابایت رم مجهز شد و به صورت جهانی به فروش میرود وان پلاس 3 ،سومین پرچمدار کمپانی وان پلاس است. در حالی که به طور کلی این مقدار رم در یک گوشی هوشمند کمی زیاده روی محسوب میشود، با این حال بازار اعداد و ارقام در این صنعت بسیار داغ است. مسلما با این مقدار حافظه ی رم انتظار میرود تا گوشی کار های چند وظیفگی را به بهترین شکل ممکن انجام دهد اما این انتظار دست کم برای وان پلاس 3 به حقیقت تبدیل نشد. همراه ما باشید.
همان طور که انتظار میرفت، پس از معرفی وان پلاس 3، خبرگزاری ها اقدام به مقایسه ی این مدل با پرچمداران مطرح دیگر سازندگان مانند گلکسی اس 7 سامسونگ و آیفون 6اس اپل کردند که مسلما مقایسه ی سرعت پردازش مورد توجه ترین قسمت آن بود. در حالی که انتظار میرفت وان پلاس 3 با داشتن 6 گیگابایت رم لذت مالتی تسکینگ را به نهایت خود برساند، اما این پرچمدار کاملا در مقایسه با پرچمداران سامسونگ و اپل شکست خورد. این طور که گزارش شده است، “قاتل پرچمداران 2016” نمیتواند بیشتر از 3 یا 4 اپلیکیشن را در رم خود حفظ کند که بسیار نا امید کننده است. پس از این گزارش ها، طبیعتا طرفداران این کمپانی روی به صفحات شبکه ی اجتماعی وان پلاس برده اند تا علت این مسئله را از مسئولین کمپانی جویا شوند. در این مورد آقای Carl Pei، مدیر عامل کمپانی شخصا اقدام میکند و سوال کاربران را در این خصوص پاسخ میدهد.
پاسخ مدیر عامل کمپانی این گونه بوده است که کمپانی به خاطر افزایش عمر باطری، تصمیم گرفته است تا پتانسیل حافظه ی رم را محدود کند. وان پلاس 3 به باطری 3000 میلی آمپر ساعتی مجهز است و مسئولین وان پلاس معتقدند این اقدام باعث میشود که کاربران بهترین تجربه ی کاربری از این گوشی هوشمند را داشته باشند.
اما سوال اینجاست ،کاربرانی که با مسئولین وان پلاس موافق نیستند چه کاری باید برای رفع این مشکل انجام دهند؟ مدیر وان پلاس هیچ اشاره ای به این مسئله نکرده است که چگونه کاربران میتوانند از تمام قدرت حافظه ی رم 6 گیگابایتی خود استفاده کنند. در حالی که رم 6 گیگابایتی بر روی کاغذ بسیار وسوسه کننده به نظر میرسد، طرفداران وان پلاس اکنون از این اقدام کمپانی بسیار نا امید شده اند. اما مدیر عامل کمپانی در ادامه گفته است که اجازه نمیدهد طرفداران زیادی از این کار کمپانی دلسرد شوند. بنابراین اعلام کرده است که فایل های کرنل این پرچمدار را در اختیار توسعه دهندگان قرار خواهد تا کنترل کامل دستگاه را در اختیار داشته باشند. این بدین معناست که توسعه دهندگان میتوانند با ارائه ی رام های سوم شخص و در حقیقت غیر رسمی، با تغییراتی که در رام انجام داده اند، تمام پتانسیل رم دستگاه را آزاد کنند تا کاربران بتوانند به طور کامل از 6 گیگابایت رم گوشی خود بهره مند شوند.
با این حال مطمئنا بسیاری از خریداران وان پلاس 3 هنوز با این قضیه مشکل دارند و این طبیعی است. زیرا بسیاری از کاربران علاقه ای به استفاده از رام های سوم شخص و غیر رسمی ندارند و دوست دارند تا از رام پیشفرض کمپانی استفاده کنند. در حالی که از سوی دیگر استفاده ی کامل از رم گوشی خود را از دست میدهند. نظر شما در مورد این اقدام وان پلاس 3 چیست؟
باید یه راه کار معرفی میکرد که اوناییکه میخواستن این گوشی رو بخرن نظرشون عوض نشه چون تنها قوتش نسبت بقیه رم 6گیگش هست
باید نهایتا به صورت یک گزینه در تنظیمات قرار میدادن که اگر کسی خواست مصرف باتریش بهتر باشه برا برنامه های پس زمینه محدودیت اعمال کنه،مثل چیزی که الان من در s5 که مال دو سال پیش هست میبینم
بنظرم خیلی هم تو مصرف بیشتر باتری تاثیر نداره لااقل میشه ندیدش گرفت.