دوستان و همراهان سخت افزار،اگر از علاقمندان به نمایشگاه های بین المللی داخلی در زمینه الکترونیک،نرم افزار،سخت افزار و تجهیزات وابسته هستید،این مطلب را از دست ندهید.
مجوز برگزاری بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیکی (الکامپ) برای دومین سال پیاپی به نام سازمان نظام صنفی رایانهای صادر شد. به گزارش ایلنا، ناصر علی سعادت – رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای – با اعلام این خبر افزود: قول مساعد رئیس شرکت سهامی نمایشگاه ها در مراسم اختتامیه نمایشگاه الکامپ سال گذشته، مبنی بر واگذاری مجوز الکامپ بیست و دوم به نام سازمان با برگزاری جلسات متعدد و همراهی آقای اسفهبدی محقق شد و مجوز نمایشگاه الکامپ برای دومین سال پیاپی به نام سازمان نظام صنفی رایانه ای صادر شد. رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای با تاکید بر اینکه مجوز نمایشگاه الکامپ شش ماه پیش از برگزاری آن به نام سازمان نظام صنفی رایانهای صادرشده است، افزود: در تاریخ برگزاری نمایشگاه الکامپ صدور مجوز در این بازه زمانی اتفاقی بیسابقه است. سال گذشته به صنعت فاوای کشور قول دادیم، الکامپ هر سال بهتر از سال گذشته و به دور از حاشیهها برگزار شود. اکنون در مسیر درستی قرار داریم و فرصت بیشتری برای برنامهریزی و پیادهسازی ایدههای جدید و برگزاری یک نمایشگاه استاندارد در اختیار خواهیم داشت. تجربه موفق گذشته را به کارخواهیم گرفت تا نمایشگاهی منسجم و شایسته صنف فاوا برگزار کنیم.
سعادت با اشاره به اینکه اقدامات و برنامهریزی برای حضور شرکتهای قدرتمند داخلی و خارجی در الکامپ بیست و دوم از مدتها پیش آغازشده است، افزود: در تلاش هستیم تا ظرفیت بینالمللی الکامپ را در این دوره به نمایش بگذاریم. تاکنون شرکتهای خارجی بسیاری برای حضور در نمایشگاه الکامپ اعلام آمادگی کردند و همچنان در حال مذاکره برای جذب مشارکت بیشتری هستیم. او با بیان اینکه الکامپ باید با ایجاد بستر مناسب، مسیر رشد و توسعه صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات را فراهم کند و محلی برای نمایش توانمندیهای صنعت فاوا باشد، گفت: با توجه به اینکه سال گذشته استقبال از نمایشگاه بینظیر بود در سال جاری نیز تلاش میکنیم کیفیت را با کمیت همراه کنیم. جلب مشارکت حداکثری، آرامش و فضای مناسب نمایشگاهی، حذف حاشیهها، شفافیت، جذب بازدیدکننده تخصصی ازجمله اهداف برگزاری این دوره از نمایشگاه الکامپ است. رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای با یادآوری این نکته که سازمان مانند تجربه سال گذشته برگزارکننده نمایشگاه بیست و دوم الکامپ است نه مجری آن، گفت: تجربه موفق برگزاری نمایشگاه در سال گذشته در نمایشگاه بیست و دوم نیز تکرار خواهد شد و سازمان قصد ندارد مجری نمایشگاه باشد. به همین جهت شرکت راهکار تجارت مدیریت کوشا مجری بیست و دومین نمایشگاه الکامپ خواهد بود.(به نقل از ایلنا).
علاوه بر آن،فراخوان حضور در نمایشگاه الکامپ زنجان نیز امروز به طور رسمی اعلام گشت. سازمان نظام صنفی رایانهای زنجان چهارمین نمایشگاه تخصصی الکامپ از 11 تا 15 مردادماه را برگزار میکند. به گزارش سازمان نظام صنفی رایانهای استان زنجان، چهارمین نمایشگاه تخصصی الکامپ در حوزه¬های کامپیوتر، رسانه¬های دیجیتال، تجارت الکترونیک؛ برق، الکترونیک، مخابرات، دولت الکترونیک؛ امنیت اطلاعات، موبایل و اینترنت؛ در محل دائمی نمایشگاه¬های بین¬المللی کاسپین زنجان برگزار خواهد شد. این نمایشگاه از 11 تا 15 مردادماه سال جاری ساعت 16 تا 22 برگزار خواهد شد. از علاقهمندان جهت شرکت در این نمایشگاه دعوت به عمل می آید.
خیلی موافقم دوست عزیز
تا زمانی که شرکت نمایشگاه ها نخواهد سیاست های چند نرخی بودن (ارزی ریالی) را درست کند و همچنین نمایشگاه را به صورت تخصصی برگذار کند الکامپ به جایی نمی رسد.
به عنوان یکی از فعالان بازار سخت افزار از آقای پناهی در خواست می کنم مطلبی در مورد مقایسه نمایشگاه هایی مانند کاپیوتکس، سبیت، جیتکس و … با نمایشگاه الکامپ در راستای بیدار کردن برگزار کنندگان این نمایشگاه منتشر کنند.
با توجه به این که شرکت های تولید کننده مادر همچنان علاقه ای ندارند به طور مستقیم وارد ایران شوند و تنها به نمایندگان رسمی یا غیر رسمی اکتفا کرده اند وزارت صنعت باید سیاستی تدوین نماید تا حداقل نمایندگان این برندها به ورود به نمایشگاه علاقه مند شوند.
یادآور می شود سال 93 هم مجوز به نام سازمان نظام صنفی برگزار شد و سازمان هم به علت مشکلات زمان کم برگذاری همایشی تحت عنوان چاره اندیشی برای مشکلات الکامپ بیستم برگذار کرد .
در این همایش که با حضور بیش از 300 نفر از اعضای صنف رایانه برگذار گردید اعضا از مسئولین خواستند نسبت به حل مشکل ارزی و ریالی و برخی مشکلات دیگر نظیر ساعات برگزاری و … اقدام کند ولی متاسفانه باگذشت 2 سال از آن همایش همچنان مشکلات باقی است.
یکی دیگر از مشکلات عمده عدم برگزاری به صورت تخصصی نمایشگاه می باشد به طوری که طی چند سال اخیر حتی یک سالن تخصصی برای سخت افزار وجود نداشت. برای مثال سال گذشته در سالن 38 شرکت هایی با ضمینه کاری (UPS، تبلیغات اینترنتی،درگاه پرداخت،اپراتور تلفن همراه،شبکه،ماهنامه خبری، تهویه مطبوع، بانک داری الکترونیک، آموزشگاه IT و یکی دو شرکت سخت افزاری) حضور داشتند.
پیشنهاد می کنم به مسئولینی که نمایشگاه را برگزار می کنند حداقل از نمایشگاه های دیگر الگوبرداری کنند.
[img]http://uupload.ir/files/qnwp_computex.jpg[/img]
تصویر فوق یکی از سالن های برگزاری نمایشگاه کامپیوتکس است که شرکتهای که با یک بخش بندی منظم از هم جدا شده اند.
همین مشکلات باعث شد که 2 سال پیش نماینده مرکز تجاری دوبی که برگزار کننده جیتکس است،در بازدید از الکامپ بگوید که در نمایشگاه جیتکس از نمایندگانی از 40 کشور دنیا وجود دارند که اغلب خدمات آنها B TO B است و ارائه کارت اینترنت و فروش نرمافراز در آن نمی بینیم. اما الکامپ نمایشگاهی B TO C است که مخاطبان اصلی آن کاربران هستند.
حال باید سازمان نظام صنفی تصمیم بگیرد که می خواهد نمایشگاه را چگونه برگزار کند به صورت B TO B یا B TO C ؟
اگر می خواهد به صورت B TO C برگزار کند نباید این نمایشگاه را با نمایشگاه هایی مانند جیتکس و … مقایسه کند.
نکته بعدی یک پیشنهاد است. در اکثر نمایشگاه های معتبر جهانی بخشی وجود دارد که محصولات برتر نمایشگاه را در زمینه های مختلف معرفی می کند که برای بازدیدکنندگان بسیار جذاب است. پیشنهاد می شود روی راه اندازی این بخش فکر کنید.
همچنین طی تجربه ای که سال گذشته از مذاکره با مدیر مجری معرفی شده توسط سازمان نظام صنفی داشتم نکات فوق برای ایشان مهم نبوده و تنها پر کردن غرفه ها برایش مهم است. همچنین شرکت هایی که مشمول مقررات ازری شوند برای ایشان در اولویت می باشد.
مکانی برای حراجی اپراتورها.خخخخخخخخخخخ
چه عجب . واقعا چنین نمایشگاههایی لازمه.
خوبه:-bd
چه عالی :):-bd