همانطور که در روزهای گذشته نیز بدان اشاره شده بود،سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در یک سال گذشته با اهمیت به برگزاری نمایشگاه های حوزه کامپیوتر و الکترونیک در دیگر استان های کشور،نشان داده است که می توان مرکز هر استان را به محلی با هدف ایجاد رویداد های دیجیتال مبدل کرد.علاقمندان در سراسر کشور می توانند شاهد برگزاری نمایشگاه های موسوم به “الکامپ” در محل زندگی خود باشند.
برداشتن تمرکز اصلی الکامپ از استان تهران را می توان یک قدم بزرگ در راستای شناخت محصولات،بازاریابی،بهبود فناوری،آشنایی صنایع و شرکت ها با یکدیگر،افزایش بازدید کنندگان و مواردی از این دست دانست. دهمین نمایشگاه الکترونیک و کامپیوتر ( الکامپ) گیلان به همت سازمان نظام صنفی رایانه ای استان افتتاح شد. به گزارش سازمان نظام صنفی رایانه ای استان گیلان، مراسم افتتاحیه دهمین نمایشگاه الکترونیک و کامپیوتر ( الکامپ) گیلان با حضور ناصرعلی سعادت رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، صائبه سلوکی سرپرست دبیرخانه سازمان، باقر بحری و سهیل عباسی اعضای شورای مرکزی سازمان به همراه مسئولان دولتی استان، اعضای هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای استان گیلان و فعالان صنفی برگزار شد. این نمایشگاه در سالن دائمی همایشها و نمایشگاهای منطقه آزاد انزلی با دارا بودن حدود ۵۰ غرفه و با حضور شرکتهای کامپیوتری، شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت، شرکتهای سیستم امنیتی و اداری، تجهیزات فروشگاهی؛ با هدف ارائه دستاوردهای بخش خصوصی و دولتی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال برگزاری است.
علاقمندان به بازدید از این نمایشگاه می توانند حداکثر تا تاریخ 26 شهریور ماه به محل مذکور مراجعه کرده و از نزدیک شاهد آخرین تحولات دیجیتال در کشور باشند. رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در این مراسم گفت: بخش عظیمی از فعالیتها در حوزه فناوری اطلاعات به بخش خصوصی سپرده شده است که به خوبی از عهده این کار بر آمده اند و تحولی مثبتی نسبت به سالیان گذشته دیده می شود. ناصرعلی سعادت خاطرنشان کرد: از آغاز سال ۲۰۱۶ تا اکنون ۳٫۸ تریلیون دلار در بازارهای جهانی مبادلات حوزه آی تی بوده است که این رقم چیزی حدود ۲٫۵ برابر فروش و صادرات نفت در دنیاست و این نشانگر اهمیت این حوزه در اقتصاد جهانی است.
او هدف از برگزاری چنین نمایشگاه هایی را ایجاد فرصتهای شغلی دانست و تاکید کرد: نگاه به نمایشگاه ها باید به عنوان محلی برای توجه سرمایه گذاران بزرگ باشد و با متفاوت برگزار کردن نمایشگاه ها نگاه های اقتصادی را به سوی منطقه جذب کرد. رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای گیلان نیز در این مراسم اظهار کرد: در دنیای امروز یکی از پایه های مهم رشد و توسعه اقتصادی توجه به فناوری اطلاعات است. فرشید بخشی نژاد با بیان اینکه منطقه آزاد انزلی و کشورهای حاشیه دریای خزر به عنوان فرصت های توسعه استان گیلان کمتر مورد توجه قرار گرفته اند، تصریح کرد: باید از چنین پتانسیل های بیش از پیش استفاده کنیم و با همدلی و به دور از هرگونه جناح بازی به رشد و توسعه استان کمک کرده و برای رسیدن به جایگاهی که دولت به آن تاکید دارد تلاش کنیم. در مراسم افتتاح نمایشگاه الکامپ پیام استاندار گیلان نیز قرائت شد که عنوان کرد: الکامپ به عنوان یکی از نمایشگاههای تخصصی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است. محمدعلی نجفی افزود: نمایشگاه مذکور در حوزه فناوری روز دنیا فرصتی برای نمایش توانمندیهای نخبگان جوان ما در حوزه ICT است. او توسعه و تدوام رشد اقتصادی گیلان را در گرو پایهگذاری صنایع پیشرفته و دانشبنیان دانست و تصریح کرد: طرحهای ابتکاری و خلاقیتهای بدیع این حوزه میتواند یاریگر ما در تولید ثروت، ایجاد اشتغال و پیشرفت استان باشد. استاندار گیلان تحقق دولت الکترونیک را به عنوان یکی از مهمترین برنامههای دولت تدبیر و امید دانست که با کمک شرکتهای خصوصی و دانش بنیان بهویژه در تولید محتوی و ارائه خدمات الکترونیک تحقق مییابد. نمایشگاه الکامپ استان گیلان از 22 تا 26 شهریور ماه جاری از ساعت 16 تا 22 در منطقه آزاد انزلی برای عموم باز است.حمایت علاقمندان،متخصصان و افراد اهل فن از این نمایشگاه ها،می تواند در تداوم برگزاری آنها نقشی بزرگ را ایفا نماید.
کاملا موافقم با این کار. ایران که فقط تو تهران خلاصه نمیشه. باید از پتانسیل شهرهای دیگه هم استفاده کردبرای محافل بین المللی. هرجای ایران یه ویژکی خاصی داره که می تونه با توجه به موضوع اون محفل ازش استفاده کرد